IS-avhoppare: ”Vi skyddar inte muslimer utan dödar dem”


ISLAM. Allt fler lämnar terrorgruppen Islamiska statens led, visar en rapport från King’s College i London. ”De säger att ’IS skyddar inte muslimer utan dödar dem’”, skriver rapportförfattarna. Minst 58 personer har öppet berättat om hur de lämnat IS men enligt studien utgör dessa bara en liten andel av avhopparna eftersom många inte vågar göra det.

Andra vill lämna jihadiströrelsen men att göra det beskrivs som ”svårt och farligt”. Många sitter fast inne i Syrien eller Irak och kan inte fly från den organisation som de inte längre känner samhörighet med. Rapporten tar även upp att den vanligaste orsaken till att gå med i IS är de grymheter som Syriens president Bashar al-Assad begått.

-Pettersson vill påpeka att det är inget nyhet. Det är nästan alltid muslimer som dödar muslimer. Sedan 1948, när staten Israel bildades så har 11 000 000 (11 miljoner) muslimer dött en våldsam död. Av dem har 35 000 (0,3 %) dött i strider med Israel och 10 000 000 (90 %) dött i strider med andra muslimer. Trots dessa siffror påstås ofta, inte bara av extremister, utan även av normalt kloka människor och hatmedia i Sverige att Israel är det mest hotfulla landet på jorden och utan en lösning på konflikten mellan Israel och araber blir det ingen fred i Mellanöstern.

Många politiker, journalister samt vanliga människor tror alltså felaktigt att den arabisk-israeliska konflikten är betydligt dödligare än den är och drar därmed fel slutsatser.

Vill ni läsa om andra konflikter där muslimer är igång så läs Jihads tårarIslam och dess självförsvarskrig eller Islam – några av de fredligas krig sedan Muhammeds dagar


5 responses to “IS-avhoppare: ”Vi skyddar inte muslimer utan dödar dem”

 • Den heliga bluffen

  Det här är så jävla dumt så att jag är mycket förvånad och besviken över att inte fler förstått att ISIS bokstavligt betyder Israeli Secret Intelligence Service. Vilken intelligensnivå! Det finns ju historiska uppgifter om att Israel har haft denna gren av Mossad igång sen decennier. Vad tror ni egentligen när ni inte någon gång sett detta ”muslimska ISIS” attackera vare sig judar eller Israel. Det är så smart av Israel att jag blir lika imponerad av dem som jag inser att intelligensnivån på de flesta i väst indikerar att de är bortom all räddning. T.o.m ledaren av detta ”muslimska ISIS” är utpekad jude och har figurerat i både Mossad och CIA-sammanhang, dock under helt annat namn då förstås..
  Det är ju faktiskt så här Mossad och Israel opererat sen de bildades. Släng in en brandfackla någonstans, kan vara en bilbomb eller vad som helst, få det att se ut som om det är andra dumma jävla araber som gjort det så börjar dessa dumma totala idioter att döda varandra som galna getingar medans de riktiga förövarna bara lutar sig tillbaks, ler och gnuggar händerna i takt med sin vapenförsäljning till alla inblandade..
  Men ni tror förstås på den Heliga Bluffen också.. 6 miljoner flugor kan ju inte ha fel – ät skit!

  Gilla

 • lofas

  Dom som gick med i IS från första början gick med för att dom delar visionen om en islamisk stat och kalifat och att bland annat Spanien, Portugal och länderna på balkan upp till Ungern åter igen ska lyda under islam. Därför är dessa avhoppare inget annat än landsförrädare till alla europeiska länder dom anslöt ifrån.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Men i Tyskland skyddas muslimer efter att ha begått grova övergrepp på tyska kvinnor:

  http://www.infowars.com/report-german-media-covering-up-rapes-committed-by-muslim-migrants/

  Gilla

 • Lane Cove

  Jag kan nog knappast tycka synd eller känna sympati med de som nu vill lämna ISIS. Du skulle inte ha gått med på första början, den som ger sig in i leken får leken tåla. Sen är ju de som lyckats från från ISIS några änglar direkt somvi skulle vilja ha jobbandes i Sverige. Det är bäst de blir kvar dit de ha rest!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: