Tre ”flyktingbarn” misstänkta för våldtäkt i Trelleborg

BROTTSLIGHET. Tre tonåringar har anhållits som misstänkta för en våldtäkt i Hammarlöv utanför Trelleborg natten till onsdagen. Polisen är mycket återhållsam med information.

– Tre personer under 18 år och över 15 år är anhållna i ett våldtäktsärende, säger Calle Persson på Skånepolisens ledningscentral.

Händelsen ska ha skett i Trelleborg. Men de misstänktas eller målsägandes kön vill inte polisen berätta. Inte heller åldern på målsägande.

-Pettersson säger att eftersom polisen inte säger något lämnar de fältet öppet för spekulationer.

  • Gruppvåldtäkt = invandrare
  • Mellan 15 och 18 år = ensamkommande barn 20-25 år gamla
  • De vill inte uppge offrets kön = pojke
  • De uppger inte ålder på offret = litet barn
  • OBS. Ovanstående rena spekulationer efter polisens bristande information

Trelleborgs Allehanda

Uppdaterat: De gripna grabbarna uppger att att de är mellan 16 och 17 år gamla. De har arabiska namn och saknar svenska personnummer.

Polisen bekräftar nu att offret är en pojke i samma ålder som gärningsmannen.

Alltså ”flyktingbarn” ute på äventyr och det är bara en gruppvåldtäkt av många utförda av invandrare från Mena-länderna…

16 thoughts on “Tre ”flyktingbarn” misstänkta för våldtäkt i Trelleborg

  1. Hur blir barn som får uppleva dag ut och dag in om hur fantastiskt det är med den nya folkvandringen över Medelhavet från sina lärare och vilket rasistiskt parti SD är, när barnen upplever verkligheten och ser sina skolkamrater bli våldtagna och rånade?
    Vilka lärare tar hand om barnen efter det? Och hur förklarar lärarna att dom använt sin politiska ståndpunkt i sitt yrke som lärare?

  2. Ja, ännu en svensk får sitt liv förstört p.g.a. importerade vildar som varken är rumsrena eller ens tama! Ett totalt förstört liv för hela familjen, vilket fruktansvärt trauma dom nu tvingas gå igenom!
    Och hur länge ska detta helvete få fortgå? Vi har 20.000 våldtäkter varje år och media och myndigheter håller käften!
    En enda våldtäkt borde vara nog för att för alltid stänga gränsen, om vi hade ett normalt land vill säga, men nu har vi istället ett genomruttet sjukt samhälle med arabiska landsförrädare som vanstyr landet och sätter agendan: Och 20.000 våldtäkter är acceptabelt så länge offren är svenskar, men nåde den som kröker ett redan krokigt mushår på en negress eller muslimsk hona!
    Noll muslimer i Sverige är det enda jag accepterar! Jag hatar muslimer!
    Janne

    • Janne: Jag tycker att kritiken borde riktas mot själva ideologin Islam samt lagarna som framförs sharian, annars så respekterar jag dina synpunkter till fullo. I och för sig så tycker de flesta att muslimer bara är människor, d.v.s att de är okunniga om sin religion de vägrar erkänna att islam är en reformation av clansamhället som då dominerade Arabien.

  3. Är det inte dags nu, att alla som kommer till Sverige, söker om och får asyl, ska skriva under på: OM JAG GÖR NOGOT BROTTSLIGT BLIR JAG UTVIST, och skickas tillbaks till hemlandet!??

  4. Babbarna som kommer hit och begår brott borde få straffen fördubblade. Dom blir informerade direkt när dom kommer hit att så ser rättsläget ut. Som nu håller man på och ger straffrabatt av alla möjliga anledningar.
    Dom rättsvårdande myndigheterna kanske skulle ta sitt uppdrag på allvar innan det totala inbördeskriget bryter ut.

  5. GP skriver:
    ”Polisen varnar: Se upp för brunstiga älgar ”

    Korrekt skall vara:

    Polisen varnar: Se upp för brunstiga muslimer!

  6. Alla dessa grova muslimska/arabiska övergrepp, våldtäkter och sexuella trakasserier av svenska kvinnor älskas och applåderas av:

    F!
    Vänsterpartiet
    Åsa Romson
    Veronica Palm
    osv.

    Dessa människor VILL att svenska kvinnor och barn skall våldtas och förnedras.

    Det är dags att dessa vidriga samhällsförstörare själv får smaka på den medicin de ordinerat svenska småtjejer, barn och kvinnor.

  7. Pettersson spekulerar nog rätt om man ser till den PK-kod som vanligen brukas. Ett tillägg: Sannolikt är offret en ”vit” trelleborgare!

    Hade det rört sig om ”vita” trelleborgare, så hade alla PK-media kört händelsen med ”pukor och trumpeter” för att inpränta i folket att svenskar minnsan är väldigt brottsliga.

  8. De folkvalda kalla Trlg för Palmernas stad…..de som vet bättre kalla det för Trellehållan och det namnet är betydlig mer passande.

  9. Pettersson – dina ’spekulationer’ är väl det som på polisspråk kallas för ’gärningsmannaprofil’

  10. Kan det ha sin grund i islams syn på kvinnan????

    Ska vi verkligen fortsätta att importera denna del av människosläktet????

    • Fråga Skådisen Kjell Bergqvist Han satt i Radion och Berättade
      hur duktig han var minsann som hade bjudit Flyktingar på
      Hotell i programmet med den Vidriga programledaren
      Lotta Brome

    • Fråga Skådisen Kjell Bergqvist Han satt i Radion och Berättade
      hur duktig han var minsann. som hade bjudit Flyktingar på
      Hotell i programmet med programledaren
      Lotta Brome

Kommentera