M-politiker: ”Pröva uppehållstillstånd årligen”

INVANDRING. Moderaterna börjar mer och mer låta som SD Light och kopiera Sverigedemokratiska förslag men det är nog mest desperation över tappat stöd i olika opinionsmätningar. Senast i raden är Sophia Jarl, M-politik från Norrköping, som föreslår: ”Vi moderater måste bli tydligare, beakta människors oro och ta höjd för ett långsiktigt hållbart mottagande”, skriver damen.

Jarl uppmanar partiledningen att se över en rad punkter. Bland annat vill hon stegvis skärpa försörjningskravet för anhöriga och invandrare som inte omfattas av FN:s flyktingkonventionssystem. M-förslaget om tillfälliga uppehållstillstånd ska kompletteras med en prövning varje år för att ta ställning till inividens framsteg inom språk och arbete, föreslår Jarl.
Debattören vill också ta bort möjligheten till uppehållstillstånd kopplat till ett visst land och ta bort skatten för arbete med lägre inkomst.

Aftonbladet

7 thoughts on “M-politiker: ”Pröva uppehållstillstånd årligen”

  1. Tro inte på dessa hycklare!
    Fler sådana utspel lär det nog komma, allt för att försöka överta sd’s politik.
    De har redan skjutit sig själva i foten för länge sedan.

  2. Tänk vad opinionsundersökningar kan få fart på cementhäckarna. Fast jag tror det när jag sett det när det gäller såväl M som andra i Sjuklövern. Major Björklund bytte ju fot så sent som häromdagen när det gäller att tvinga kommuner att ta emot flyktingar. Nu är han enig med de rödgröna. Lita aldrig på en folkpartist – heller.

    • Dessutom veligt och tramsigt. Stegvis, efter hand, kompletteras…..

      Typiskt för rädda politiker som inte vet hur man utövar ledarskap.

Kommentera