6 thoughts on “Det går fort att lära sig utnyttja systemet

  1. Man vet ju hur de fungerar. Däremot inte de som nu tager viktiga beslut.

    Det är naturligtvis vi resenärer och skattebetalare som får stå för notan, i framtiden kommer de mest sannolikt att alltid få åka gratis.

    Ett regionalt tågbolag(skattebetalarfinansierat) har redan uttalat det i media. Det har de gjort då ickesvenskarna ständigt försöker smita/hota sig ur betalningen. Det blir helt enkelt för farligt, till slut, för tågpersonalen.
    Sådana är de och sådana vill Sverigesvikarna ha hit?!

    Mitt råd till alla er riktiga svenskar: Försök åka SJ 1:a Klass eller något tågbolag som kräver platsbokning. Då kommer man undan den värsta sörjan samt sitter mer säkert. Särskilt om man har barn med. Det är en fördyring men livet är viktigare.

  2. Hihi, det här kunde ett barn räkna ut.

    Om vi i framtiden enbart släpper in ickemuslimer, kommer de att säga att de är kristna. Kommer våra kommunistpräster att ställa upp och hålla husförhör? Tror inte det. Läkarna vägrar ju utföra ålderskontroller. Troskontroller är svårare och mer integritetskränkande. Kanske måste stå i passet och personen kan välja i en meny. Om kön och ålder varierar under dygnets alla timmar, kanske tron också gör det.

  3. Ett utmärkt exempel på att det inte finns något ledarskap i dagens Sverige.

    Som i alla organisationer så agerar man som chefen gör. Här börjar velandet på högsta nivå, hos Statsministern.

Kommentera