Nytt asylrekord igen

INVANDRING. Under vecka 37 (7-13 september) sökte totalt 4 503 personer asyl i Sverige, en ökning med 1 267 personer jämfört med veckan innan. 828 av de asylsökande under vecka 37 var ensamkommande barn, vilket är 106 fler än veckan innan. De fem största grupperna utgör 80 % av alla asylsökande.

-Pettersson ser att sedan juni har antalet illegala invandrare fördubblats, och att regeringen påstår att de har läget under kontroll. Dessutom är den absoluta majoriteten muslimer från dysfunktionella länder…

Migrationsverket

18 thoughts on “Nytt asylrekord igen

  1. Vigor, det var stora problem redan på -90-talet då mina barn gick i skolan. Vågar inte ens tänka på hur det ser ut idag, jag är trött fortfarande efter den kamp jag fick ha för att trygga mina barns skolgång. Vi svenskar ska rasa ihop på alla sätt, vi är ansvariga för allt, enligt våra politiker, men även EU och FN. Den lilla människan har inget att säga till om, men vi ska utföra de mirakel som politikerna vill, så allt blir frid och fröjd. De lägger på oss enorma krav, men de skriker att vi är rasister om vi inte mäktar med och säger ifrån! Helt sanslöst!

  2. Klumpen i magen växer i samma takt som migrationsverkets skräcksiffror. Den galne Löfven säger att allt är under kontroll. Det man med bergfast säkerhet kan säga att läget är INTE under någon som helst kontroll.
    Mot bakgrund av hur många vi redan tagit emot är dom nya siffrorna slutet för oss.
    Tänk att det alla andra i Europa ser det blundar socialdemokraterna helt inför. Sparka ut galningen innan det är försent!

    • Ja, vi får inte ens nämna att vi lider i detta land på grund av dessa, men de får bete sig som de vill, de har nämligen ett riktigt skäl, enligt pk. Vi är bara bortskämda fredsskadade och giriga svenskar.

  3. Sverige rasar (till min stora lycka) i ytterligare en Pisa-test.

    Utbildningsminister Gustav Fridolin (MP) säger att det nya bakslaget för svenska skolor hänger ihop med att man inte har försett rektorer och lärare med de rätta verktygen.

    ”rätta verktygen”?

    Rätt material (elever) menar han väl?

    Med negrer, muslimer och araber är det totalt utsiktslöst att hoppas på avancemang i Pisa för ALL framtid.

    Men det står det givetvis inget om i SvD:s artikel.

    Vi befinner oss för bövelen i Sverige och då pratar man inte om vad/vilka som är roten till allt ont i den svenska skolan.

    Det kan den fjanten fridolin gott ha!

    http://www.svd.se/pisarapport-nytt-bakslag-for-svenska-skolan/om/sverige

  4. 4503*52=234000 st /år.förstår alla vad som hände!?och regeringen har koll på läget!? Stäng gränsen!!

  5. Kolla upp denna irländska Peter Sutherland som är någon form av chef i FN
    Det finns en person som heter Peter Sutherland.
    Wikipedia har raderat information om honom.
    Han är i syltburkarna inom makten på flera plan.

    Ni kan googla på honom.
    Han vill att man ska slå ut europas homogenitet.
    Det här är ganska speciellt.

  6. Även här i Jämtland rasar de in ”syrier”. Flera snyftreportage helst med förskolebarn på bilderna. Röda Kors-ansvariga säger att de inte vill ha vad som helst utan själva bestämma vad som ska skänkas till flyktingarna. Bra cyklar nämndes men helst pengar.

      • Vi kan inte bara pressa in ickesvensktalande elever i en vanlig klass. Det funkar inte för någon. Jag ställer INTE upp på att rasera mina barns skolgång för att ”förbättra integreringen”. Invandrarbarnen måste gå i egna skolor tills de behärskar språket och de svenska sociala koderna. Våra barn kan inte bli utsatta för detta vansinniga sociala experiment! Det måste bli tillåtet med privata skolor med svensk inriktning!

        Ena ungens klass har fått 3 ickesvensktalande nya elever det senaste året. Gissa hur bra det funkar?!? Förutom att de inte fattar något alls så bråkar dessa killar något fruktansvärt. En av dem måste hela tiden ha en ”övervakare” annars går han bärsärk, förstör och slåss helt oprovocerat.

Kommentera