LO har inga smygmöten med SD


INRIKES. I morse skrev vi om att svenskt näringsliv hade möten med SD för att de ville påverka och lyssna på Sveriges tredje största parti. 

Så kloka är inte LO, de skriver så här på sin Facebooksida: Svenskt näringsliv dricker tydligen kaffe med Sverigedemokraterna och pratar försämringar för Sveriges arbetare. Dela så det ryker! LO har minsann inga smygmöten med SD!

-Pettersson säger att LO:s uppgifter stämmer säkert, men, men, stödet för Sverigedemokraterna bland LO:s medlemmar borde få LO-ledningen att tänka om. Av LO:s medlemmar kan 29.9 % tänka sig att rösta på Sverigedemokraterna och 26,1 på socialdemokraterna, så inte kommer LO att få fler medlemmar av sådan är propaganda…

2015-09-14_2019


16 responses to “LO har inga smygmöten med SD

 • Peter Skoglund

  ”Upp till bevis LO – annars kliver vi av samordningen”

  Många av LO:s arbetarvänner är inte alls så nöjda med LO. Fast det är väl ingen nyhet. LO gör skillnad på arbete och arbetare.

  Kommunal vill satsa på undersköterskorna.

  LO måste gå från ord till handling. Vi kräver att undersköterskorna får utrymme för relativa löneökningar utöver den norm som industrin sätter. Det är ett villkor för att Kommunal ska gå in i en LO-samordning inför nästa års avtalsrörelse, skriver Kommunals Annelie Nordström och Lenita Granlund.

  ”Rikta era krav mot arbetsgivarna, inte LO”, uppmanar Pappers ordförande.

  http://www.dn.se/debatt/upp-till-bevis-lo-annars-kliver-vi-av-samordningen/

  Gilla

 • Peter Skoglund

  LO är inga arbetarvänner.

  Man står bakom DÖ tillsammans med sossarna och de andra DÖ-nicke partierna.

  För LO anser tydligen, att demokratin inte ska få råda fullt ut i Sverige.

  Sveriges arbetare är klokare än LO.

  Gilla

 • Tony

  Med det medlemstappet kommer kanske dubbelhakorna
  att krympa in på LOs ordföranden?

  Gilla

 • Sven

  LO är inga arbetarvänner! Tvärtom ställer de ju sig bakom vänsterns förakt och hat mot arbetare. LO står bakom massinvandringen vilket drabbar LO-medlemmar negativt i form av undanträngningseffekter, lönedumpning och inte minst hot mot yttrandefrihet, demokrati och trygghet.

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokrat

   De flesta fackliga småpåvar är s.k. strebrar som mest är bekymrade över sin egen sjuka mor. Jag tror det är viktigt att den ”tysta majoriteten” av arbetare, dvs SD:s väljare får ett ord med i laget hos LO.
   Bra text Sven!

   Gilla

 • ossie

  Sossarna och LO för ju en politik tvärt emot sina medlemmars intresse. När tom Sifo presenterar att SD är största part bland medlemmarna borde ju alla varningsklockor ringa, men man bara kör på som vanligt dumstrutarna.

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokrat

   Nej, inte alltid men definitivt i det här fallet, om medlemmarna vill påverka måste de träda fram och säga ifrån, inte många gör det om de riskerar sitt arbete. I en demokrati ska man inte kunna ifrågasättas om man är medlem i Sveriges 3:e största Riksdagsparti.

   Gilla

 • Argus

  Blir spännande när majoriteten av LO-medlemmarna röstar på SD.

  Gilla

 • asatemplet

  Alla som röstar på sd borde gå ur lo

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokrat

   De borde bli aktiva istället och ta del av beslutsprocessen, många härliga jobb där som en Sverigedemokrat skulle kunna njuta av istället för att jobba….

   Gilla

 • Kalasbetalaren

  Ny vidrig propaganda från Hallandsposten:

  http://hallandsposten.se/asikter/ledare/1.4297005-alla-vinner-pa-att-vara-mojligheternas-land

  Hört talas om indianerna?

  Gilla

  • Pettersson

   Det finns mängder med exempel på folk det gott åt pipan för när det kommit invandrare. Konstantinopel var kristet tusen år innan mussarna kom, nu är de kristna utrotningshotade i hela Mellanöstern som var kristendomens födelseplats…Kopterna i Egypten, judarna över hela arabvärlden, osv. osv….

   Gilla

   • Stenbock

    Glöm inte Indianerna i N-Amerika ! De få som finns kvar,lever idag i speciella reservat !

    Gilla

  • Joy

   Att de bara orkar!

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat

  ”Småpåvarna” inom facket måste tänka om, det duger inte att stänga ute fackliga medlemmar som röstar på SD! OM SD:s politik inte stödjer LO:s linje i någon viktig fråga då kan jag förstå om man tycker att det är illojalt att propagera för det men de flesta fackliga medlemmar är passiva och ofta med i facket mest för A-kassans skull. De inom SD som väljer att vara 100% fackligt anslutna har all rätt i världen att vara det.
  Sveriges arbetarklass som vänsternazisterna ofta hänvisar till har ingenting att vinna på massinvandringen av muslimer, – islam är en BLODTÖRSTIG POLITISK TOTALITÄR IDEOLOGI SOM VILL UPPRÄTTA EN DIKTATUR I SVERIGE och detta med stöd av Saudi Arabia som villigt bygger och finansierar moskeer i Sverige. Saudi har koranen och sharialagarna som lag och grundlag, LO borde läsa på och inse att klockan är fem i tolv och vi måste slå vakt om Sverige och Sveriges arbetarklass i första hand.
  SOCIALDEMOKRATERNA förspråkar massinvandring av muslimer och stödjer Islamiska Staten när deras företrädare Mona Muslim säger att återvändande mördare ska ha gratis jobb, bostad och terapi.
  SVERIGES BEFOLKNING behöver INTE ledare av Mona Muslims kaliber, sådana människor blir Sveriges undergång.
  SD borde erkännas som en kraft som står närmare Sveriges arbetarklass än vad Socialdemokraterna gör, S har spelat ut sin roll för länge sedan och Stefan Löven kommer att gå till historien som Sveriges sämsta statsminister genom tiderna.
  SVERIGE VAKNA!!!

  Gilla

 • Mary Agnes

  När jag återkom till Sverige i 70-talet och tog ett enkelt jobb, kom fackbossen och hotade mig för att jag inte ville gå med i LO-facket. ”Det är många som vill ha det här jobbet, och jag personligen ska se till att du åker ut…”

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: