Container med ”flyktinghjälp” var full med tusentals vapen och ammunition

INVANDRARVÅLD. Grekiska kustbevakningen på Kreta har från en båt med arabisk besättning beslagtagit containers med ”humanitär hjälp” till de muslimska och afrikanska ”flyktingarna”. Den ”humanitära” hjälpen innehöll tusentals vapen, ammunition och cigaretter.

Båten som skeppade containern hade uteslutande syrisk och egyptisk besättning. Hela besättningen är arresterade och väntar på åtal och rättegång. I en annan container hittades mängder med cigaretter. Mer än 5 000 vapen och mängder med ammunition är beslagtaget hittills.

-Pettersson antar att det blivit livat om de muslimska IS-terroristerna som redan finns i Europa kommit över vapnen, men rejält livat kommer det att bli ändå. Förr eller senare, det har 87:an beställt…

Renegate Tribune

32 thoughts on “Container med ”flyktinghjälp” var full med tusentals vapen och ammunition

  1. Dessa aggressiva muslimer kommer att ställa till med ett helvete i Europa, de är inga flyktingar, såg på Youtube från Ungern att de vägrade låta myndigheterna registrera dem och ta fingeravtryck, de skanderade ”no fingerprints.” Ungersk polis fick vara många och hade ändå stora problem att kontrollera dessa unga män som sa at de vill till Sverige! Stefan Löven och Socialdemokraterna har sänt ut en LIVSFARLIG SIGNALPOLITIK….
    Vi kommer att få ett helvete i Sverige med dessa kravmaskiner!

  2. ”full med tusentals vapen…”
    Vilka av muslimerna vi importerar är muslimer?
    Muslim ska döda icke-muslim.
    Muslim har order av koranen att ta över världen;
    ”Inte delar av den, utan hela”

    Hur ser vår framtid ut?
    Jag är rädd!

  3. Jadå! Operation trojan horse! Vad kan man säga, ”Ledningen i Tyskland,Frankrike och Skandinavien är passiva”, man klagar på nazismen och hitler! Vad är ens skillnaden, hitler offrade sina medborgare och detta vill lövfen och Merkel också göra.

  4. Tänk att det gick så snabbt att skrota ner vårt land och lämna över det till muslimerna!
    Muslimerna finns i millioner och de har som sin livsuppgift att döda oss och ta över vårt land!
    — och de kommer att lyckas ——– om vi inte kan byta regering SNABBT!

    JAG ÄR RÄDD!

  5. Tänk att vi betalar Stefan uppåt 2 miljoner om året för att Sverige skall bli ett muslimsk land. Man tror inte det kan vara sant samtidigt som pensionärerna inte har råd till medesiner och ännu mindre gå till tandläkaren. Fy Fan För Sossar………..

      • Klaga inte på Löven!
        Han gör så gott han kan.
        ”Pappa, tänk på att 50% av alla människor är dummare än smittet” –
        brukar min dotter säga när jag är förundrad över något.
        Jag är ändå rädd för vad som kommer.

  6. Detta var säkert bara ett i en mängd försök att beväpna de ISIS-terroristerna som vi har släppt in.
    Nu är det dags för Löfven att höja beredskapen till ”BLACK ALERT”
    och se till att alla våra 33000 soldater får skarp ammunition i sina bössor.
    Bara en tidsfråga innan helvetet brakar löst.
    (Pettersson lägger till att den Kurt som skrivit detta inte är den vanliga Kurt, så det vore bra om nye Kurt kunde ändra sin signatur eller lägga till en bokstav)

  7. Naturligtvis måste de traumatiserade flyktingarna i Europa få ett vapen, lite ammo och några paket cigaretter så då känner sig hemma.

    • Sverige.. det enda som på minner om mitt fädernesland på den bilden är ”byrån” och ”Finnkampen i innebandy 2015”, katastrof !

Kommentera