Män hotade att bränna ner asylboende

INVANDRING. Två män i 30-årsåldern greps tidigt i morse vid ett asylboende i Borlänge misstänkta för förberedelse till grov mordbrand. Männen ska ha haft bensindunkar med sig och ska ha hotat att bränna ner boendet, rapporterar P4 Dalarna. En anställd som såg männen kontaktade polisen och de båda männen kunde gripas. Båda är nu anhållna misstänkta för förberedelse till grov mordbrand.

-Pettersson menar att det är ett idiotiskt tilltag men det visar att den förda politiken skapar klyftor och hat…

8 thoughts on “Män hotade att bränna ner asylboende

  1. Det är inte den förda politiken herr Pettersson, det är såna som er som sprider hat och skapat ”vi” och ”de”. Jag har varnat er innan 100 gånger om att inte sprida hat. Hat föder hat!
    En idiot säger att ”det känns att breivik inom mig har vaknat, JAG VILL DÖDA”.

  2. Stefan Röfven, statsminister och ett stort djävla svin och storlögnare. Titta på kvällens uppdrag granskning. Du skiter i svenskarna och satsar pengar på muslimer som kommer att förstör vårt land.
    Hoppas du är stolt när du kvitterar ut 160 000 kronor varje månad. Du är en katastrof för Sverige. Den sämsta statsministern sedan Tage Erlander.

  3. När babbar bränner bilar, dagis och skolor då hittar polisen aldrig någon förövare. Men om två svenska män talar om att bränna något då är polisen på hugget. KONSTIGT.

    • Om den s.k. polisen INTE klarar att gripa några bilbrännare hur går det då vid nästa muslimska mordattack….! Har hela livet haft sanndrömar, såg attacken mot IKEA i en dröm och att det var SATAN Muhammed som drev mannen….
      Nästa mordorgie kommer troligen i ett köpcentrum i Stockholms-området…Stenådersmänniskor kommer att skrika ”allahua akbar” när de mördar oskyldiga!!
      Vid en större muslimsk attack kommer både polisen och allmänheten i ett köpcentrum att attackeras….Något polisskydd värt namnet kan vi inte räkna med!
      NU DEMONSTRERAR LÖVEN MED VÄNSTERNAZISTER FÖR ÖKAT MOTTAGANDE….!
      SATANS landsförrädare!

  4. applåderar brott?

    Applåderar brott som muslimer, araber eller negrer skulle genomföra i VÅRT land.

    Vari består mitt brott?

    Önsketänkande är det ett brott?

Kommentera