Fyra ”ensamkommande barn” anhållna för gruppvåldtäkt på Södermalm

INVANDRARVÅLD. En 23-årig kvinna har blivit gruppvåldtagen i närheten av Stadsgården på Södermalm i Stockholm i natt. Fyra män i uppskadda ålder 15-20 år är anhållna misstänkta för det grova brottet. Tre av de misstänkta är registrerade som födda mellan 1999 och 2001. En fjärde misstänkt saknar födelsedatum i svenska och befinner sig troligen i landet illegalt. Namnen är arabiskklingande. Pettersson säger att statsministern är tyst även när det händer på Twittervänsterns egen bakgård, Södermalm.

UPPDATERT: Till och med DN nämner de stackars ”barnen”…se skärmdump om det råkar försvinna…kvinna är inte bara våldtagen hon är även svårt skadat. Undrar om DN och andra begriper att de är medansvariga eftersom det är ett politiskt brott.

2015-09-09_2136

49 thoughts on “Fyra ”ensamkommande barn” anhållna för gruppvåldtäkt på Södermalm

  1. Fyra tonåringar som misstänks för en gruppvåldtäkt på Fåfängan på Södermalm i Stockholm har häktats, uppger SVT Nyheter.

    Våldtäkten skedde natten mot i onsdags. Kvinnan ska efter våldtäkten ha fått hjälp av en privatperson och förts till sjukhus.

    En av tonåringarna häktades på sannolika skäl, de övriga på skälig misstanke, den lägre misstankegraden. Samtliga förnekar brott.

  2. Fega ynkliga kräk som inte kan få en tjej utan måste pippa i grupp och förstöra livet för henne. Var är Malena & co. nu då ?

    • Om man nu lever i tält, på gatan osv, är hungrig & trött flykting.. Hur fan kan man då känna sexdrift? Stämmer inte överens med Maslows behovstrappa alls. När jag var fattig student på nudlar & näringbrist fick jag knappt morgon erektion trots massor av snygga studentskor överallt

  3. Det som än en gång skett är förjäkligt oavsett förövare, att det även denna gång var i spåren av mångkultur var faktiskt inte oväntat.
    Så länge migrationsverket/regeringen inte inför tydliga initiala riktlinjer.
    ”att”vid om brott kan komma ske så skall rätten om vistelse/medborgarskap permanent vara förverkad
    vilket gynnar alla parter, samtidigt motiveras den anlände till skötsel-ordning och reda. Inför dem inte det omedelbart så vet vi att dem äventyrar medborgarnas säkerhet samt att Sv politiker som ska verka för sina medborgares bästa helt enkelt prioriterar andra länders medborgare, med det ska de inte vara politiker.
    Skärp straffen över lag rejält och utvisa permanent direkt vid brott.
    Kostnaderna problemen belastningarna riskerna är för stora både för samhället medborgarna rättsväsendet brottsoffer-organisationer etc etc etc.
    Inte äns den där pansargeneralen har haft i kalkyl/åtanke vad vilka enorma kvarhållningskostnader-brottsofferjourer-Sociala myndighetsorgan mm tillsammans har/haft och får i dess spår.
    Pajasregering. avgå.http://hejevent.se/event/dqgop6ql5bmuga/demonstration-avga

  4. Fåfängan, Stadsgården, Södermalm. Ett stenkast från Riksdagshuset och Rosenbad. Nu blir det väl stor demonstration på Medborgarplatsen?

  5. Stefan Löfven bekräftar bara att han är Sveriges i särklass
    ynkligaste Statsminister. Tänk om en Muslimdonna hade råkat ut
    för detta, då hade alla PK kräk gått i spinn.

  6. Journalister. Inte ens ert eget Södermalm är säkert längre.
    Men, ni får inget medlidande från mig. Ni har själva bett om det.
    Skyll inte på mig jag är SD:are.

  7. En sak till: Jag är man, sannolikheten för att jag blir våldtagen är oerhört liten så för min egen del skulle jag lika gärna ge fan i att bry mig angående våldtäkter samt våld mot kvinnor.
    Men nu bryr jag mig. Eftersom jag känner ansvar för vårt land.

    Om Du som läser är antirasist eller feminist eller vad era diffusa ansamlingar kallas, kom ihåg: JAG vill inte ha hit kvinnomisshandlare, våldtäktsmän eller pedofiler. Anklaga inte mig. Jag har satt stopp för länge sedan om jag haft den maktpositionen.
    Anklaga de som tillåter vansinnet.

  8. Ok, vad tyder medias vägran att inte berätta om förövarnas härkomst?

    Vi har nu under lång tid bevittnat medias enighet om att skydda ickesvenska brottslingar, oavsett brottsgrad.
    Det här betyder inget annat än att en kvinna i Sverige vilken blir våldtagen, i medierna inte står högt i värde.
    Det är fel av media att inte säga att de misstänkta var av afrikanskt/arabiskt ursprung(om de de facto är det). Varför ska man hålla inne med det?
    Det finns ingen vettig svensk som vill importera våldtäktsmän, hur vidriga förhållanden dessa själva har haft i sitt hemland.
    Det här skall talas om för folket.
    En våldtäkt lämnar djupa spår efter sig, inget som någon ska utsättas för.

    Också intressant, den så kallade organiserade feminismen i Sverige tiger som muren när media skriver om våldtäkter. Det skapar nog förvirring hos G.Schy_an med anhängare: En man som begår ett sådant brott är ett bra objekt att hata men han är inte svensk så honom älskar vi…ett plusminusnollresultat, alltså. 😀
    Inte någon ställa-upp-för-sin-medmänniska-känsla där heller.
    Ser rätt kasst ut för sveriges kvinnor på freda sig själv fronten framöver…

  9. Araber som våldtog vit kvinna på Södermalm?
    Hur är det möjligt?
    Det kan inte vara möjligt och då har det troligen inte hänt.
    Samma sak med poliser eller kommuner som kritiserar mångkulturen,
    de är bara småsinta rasister som ljuger för att de är missnöjda med sina liv. Om några araber hade sex med en kvinna på Södermalm så är det väl deras sak.

  10. Man blir galen !!! Det här kommer ju också att öka o vad säger den stolta statsministern ?? Är det något tal på G eller…..

  11. Araber och araber, vi ska inte ge araber dåligt bild nu, det är ju muslimer som ställer till det. Kristna araber har vi ju inga problem med

  12. Och jag som trodde brottsligheten hade gått ner. Det har den kände professorn Snickesnacki hävdat i dom stora rikstidningarna och i hela Sveriges opartiska TV.

  13. Uff ja. 87:an har ju beställt detta med misshandel rån mord och våldtäkter- Så gott folk öppna era hjärtan och samla in några miljoner till de stackars barnen som blivit tvingade att våldta denna flicka. Är Bertil Nilsson inte riktigt klok ? Nej det är inte mina ord utan detta är sju klövern bud till den Svenska befolkningen. Landsförrädaren fredrik reinfeldt säger på you tube att Svenska folket är förståndshandikappade idioter som inte kan ta vara på sig själv. En annan grovt kriminell Landsförrädare göran persson säger att Svenska folket kommer bli mycket mycket arga när de upptäcker stölden som sju-klövern gjort !
    Men nej – ingen reagerar eller säger något. Detta bevisar att fredrik reinfeldt har rätt eller hur. Jag för min del har är flykting från det så grovt kriminella sju klöver landet på grund av att jag vägrar betala skatt till Landsförrädarna.

  14. Igår talade Löfven om de som flyr från mord och våldtäkter – vi måste skydda dem.

    Undrar när han ska upptäcka att flyktbehovet ökar alltmer i det land han själv bor i?

    Detta är ett stort stort problem. Våldtäkterna och nonchalans i hanterande av dem.

    Om ett lands frihet kan mätas i kvinnors rätt till sitt eget liv så är Sverige på väg utför. Det positiva är att det går att identifiera orsaken och är lätt att åtgärda. Vill du inte röka cigarr så beställ ingen.

    • Stefan Löven är en NOLLA som följer en RÖD LINJE…- EN VÄNSTERNAZISTISK!
      Han är obildad men ganska intelligent, facklig ledare, skicklig förhandlare. De har slagit fast att vi ska vara en STORMAKT, – om befolkningen här går under på kuppen skiter vänsternazisterna i.

  15. …och fler är på väg.

    De väller likt gräshoppor in över våra gränser. och ödelägger vårt fungerande samhälle

    De kommer att våldta så många fler.

    Då hoppas jag innerligt det är feministiska vänsterslynor som får sina underliv söndertrasade och inga oskyldiga.

    • Bara män som väller in dessutom! Unga upphettade frustrerade män som kommer hit i horder. Kulturkrocken & missförstånden är totala. Vad säger Hans Rosling nu? Vad hade hänt om de ens tafsat på egen landsmaninna?

      • Förmodligen skulle han med duplobitar visa att statistiken säger att sannolikheten för att bli våldtagen på södermalm är så liten att den inte finns, och därmed sannolikt att det inträffade aldrig hänt. Och framförallt har det inte kostat något.

Kommentera