Fyra ”ensamkommande barn” anhållna för gruppvåldtäkt på Södermalm


INVANDRARVÅLD. En 23-årig kvinna har blivit gruppvåldtagen i närheten av Stadsgården på Södermalm i Stockholm i natt. Fyra män i uppskadda ålder 15-20 år är anhållna misstänkta för det grova brottet. Tre av de misstänkta är registrerade som födda mellan 1999 och 2001. En fjärde misstänkt saknar födelsedatum i svenska och befinner sig troligen i landet illegalt. Namnen är arabiskklingande. Pettersson säger att statsministern är tyst även när det händer på Twittervänsterns egen bakgård, Södermalm.

UPPDATERT: Till och med DN nämner de stackars ”barnen”…se skärmdump om det råkar försvinna…kvinna är inte bara våldtagen hon är även svårt skadat. Undrar om DN och andra begriper att de är medansvariga eftersom det är ett politiskt brott.

2015-09-09_2136


49 responses to “Fyra ”ensamkommande barn” anhållna för gruppvåldtäkt på Södermalm

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: