Wolodarski och DN har inget förstått

Dagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski har inget förstått. Han begriper inte att Sverigedemokraternas succé beror på den politik som förs och den nationalistiska nätmediebubblan som inte är en bubbla finns för att han och andra inte beskriver verkligheten. 

2015-09-05_1230

22 thoughts on “Wolodarski och DN har inget förstått

  1. Det är ju erat beteende som är central för SD:s ”succé”…….kritisera dig själv, din dåre!

  2. Ja, visst är det så att SD är ingenting annat än ett symptom på förd politik och propaganda. Men det gäller att hålla illusionen levande utåt till fotsoldaterna till varje pris, annars måste man erkänna sin egen skuld. Det gör nämligen ont när illusioner spricker.

  3. Wolodarskis DN bubbla spricker snart av sin uppblåsta förträfflighet.
    Fria media är här för att stanna och leda kampen mot vansinnigheterna.

  4. Ja hon benämns i Aftonsnaskan som toppnamn i Sosseledet?
    Ja det säger ju allt om resten av partiet, vilket dom bevisar
    varje vecka genom sina tafatta handlingar.

    • Du menar att de andra inte är vita? Chansar du, eller vet du? Stämmer det så är det ju… ofattbart och otroligt märkligt gjort av tidningen. Jag saknar ord.

    • Har plöjt genom denna historia,eftersom det för mig var en ”nyhet”..
      Undrar om rubriken som PK-organet satt,och om sensationslusten är lika stor på orten (Klippan) som i närbelägna undergångna Helsingborg ?
      Är tveksam speciellt som det i HD`s närhet,finns ett av landets största Ghetton,Drottninghög/Dalhem ! Nog verkar den för mig som ett inlägg av ”korrekta slaget” mot SD,och övriga normalt funtade i vad som kvarstår av Sverige.Tänka sig 20 år tillbaka i tiden då hade ju inte ens juggarna anlänt till Absurdistan. 🙁

      • Det är nog bara reportern som inte kan glömma… klippanborna har lagt det bakom sig

Kommentera