Far och son i invandrarfamilj begärs häktade

INVANDRARVÅLD. En 27-årig man och hans 55-årige far har båda begärts häktade för grovt vapenbrott. 27-åringen har enligt Kvällsposten pekats ut som centralgestalt i ett utdraget gängkrig i Malmö. Han greps i måndags, misstänkt för drograttfylleri. Vid en husrannsakan hos familjen hittades både vapen och ammunition.

-Pettersson noterar att ingen av PK-media är intresserade att peka ut de invandrare som ligger bakom våldsvågen i Malmö. I detta fall är de två Valdet Kupa, 27, samt Berat Kupa, 55.

2015-09-04_1838

11 thoughts on “Far och son i invandrarfamilj begärs häktade

  1. Ja det är den s.k. K-falangen,som strider med en annan arabliga,som nämnes M-falangen !Hoppas att de båda maffiaorganisationerna sanerar bort sig själva.

  2. Oh herregud, är invandrarna de enda som bär på vapen?? VARFÖR kommer ni inte med någon som inte även svenskarna gör?? Kom igen, lite bättre rapportering här tack!

    • @ Carisma
      Är du den nya Albin? det har lovat massor av ggr att lämna bloggen, men ständigt återkommit, du lovade senast igår att inte återvända mer, hur går det med min Cykel? eller är det bara snyltare som får en?

      Jag tycker nu att lilla fröken vänsternazist ska pipa iväg till sin egen lilla håla, sitta där och gråta över alla rasister som finns i detta svenskfientliga land, och fundera på vad som händer 2018 när SD har makten.

  3. Den saudiarabiska kanalen Al-arabyia gör reklam för Sverige som det bästa landet att fly till. De skriver att ett bibliotek i Falun har startat ett projekt att låna ut svenska personer ist för böcker för att lära de nyanlända svenska och hjälpa dem komma igång..mm. De skriver och använder retorik som de vet lockar araber och muslimer t.ex att barnen får lära sig modersmålet oavsett vart de kommer ifrån och att all utbildning är gratis från dagis till högskola. Artikeln är skriven på arabiska. Saudiarabia hatar Sverige egentligen men ändå skriver de så.Är det en ny sort krigsföring vi ser idag?att uppmuntra folk att flytta till europeiska länder i det fallet Sverige för att krossa deras ekonomi och samhällsstruktur? Att sprida islam vet vi ju redan att de vill. Saudiarabia är också stor sponsor av Isis även om de nekar det själva.

      • Förstår du är överraskad…Du har som ett litet baaarn har väl aldrig fått läsa sanningen,eller uppleva verkligheten i tryck !

      • @ juliana riis: varför skulle jag ljuga?! Det är bara att googla på ” låna en svensk projekt+ Faluns statsbibliorek” om den nyheten nådde ända till Saudiarabien och översattes så lär du hitta den lätt här på nätet. När det gällernyheten på al-arabya och andra arabiska islamistiska sidor som gör reklam för Sverge fastän de hatar Sverige så krävs det att du kan arabiska. De skriver bara på arabiska eftersom de vill locka den publiken. I Sverige har vi tidningen Al- kompis som gör dagligen reklam för Sverige utåt och även Facebooks sidan ”Sweden today” som är fullt med islamister och isis-anhängare. Bara att gå in och läsa, varsågod!

      • Du är möjligen ett skämt, kanske urtypen för den
        som brukar benämnas en Dum Blondin?

Kommentera