25-åring döms för sadistisk våldtäkt


BROTTSLIGHET. Den 12-åriga flickan kedjades vid en krok i taket innan hon utsattes för övergrepp, enligt åtalet. Hon har även berättat att hon fick ett koppel kring halsen och piskades. Nu döms en 25-årig man till fängelse i fyra och ett halvt år för grov våldtäkt mot barn och våldtäkt mot barn.

De fick kontakt via nätet och övergreppen genomfördes i mannens hem i Stockholmsområdet under hösten 2013. Mannen, som under utredningen har nekat till brott, ska även betala ett skadestånd på 150 000 kronor till flickan. TT har tidigare rapporterat om att samma flicka har utsatts för övergrepp av sju andra män.

-Pettersson undrar lite över straffet. Straffet för grov våldtäkt är fängelse i lägst fyra och högst tio år. Varför i helvete ligger detta nära minimistraffet och inte på maxstraff tio år???

Den dömde sadistiske pedofilen heter Kenny Lars Östman Ottebäck, f 1990.

Attunda TR B 3671-14 Dom 2015-09-02

Flickan har också utsatts för övergrepp av minst sju män som tidigare dömts. Här är namnen på sex av dem:

 • Dennis Kantola f. 1986. Dömd till tre års fängelse för våldtäkt av barn och 115 000 kronor i skadestånd.
 • Alf Jonas Folke Lindman, f. 1960. Dömd till ett års fängelse för utnyttjande av barn och 70 000 kronor i skadestånd.
 • Tomas Johannes Sternudd Ekholm, f. 1987. Dömd till sjår års fängelse för våldtäkt av barn och grov våldtäkt av barn samt 280 000 kronor i skadestånd.
 • David Issam Mattias Mohsen, f. 1977. Dömd till fängelse i fem år för våldtäkt av barn och barnpornografi samt 180 000 kronor i skadestånd. 
 • Jugas Ove Mats Andreas Andersson, f. 1989. Dömd till 20 000 kronor i skadestånde för sexuella trakasserier på internet.
 • Pierre Antero Söderqvist Lehtola, f. 1989. Dömd till två år och sex månader i fängelse samt 115 000 kronor i skadestånd. 

SR


22 responses to “25-åring döms för sadistisk våldtäkt

 • sirdoffe

  Finns domen på Jonas Lideman någonstans att läsa ?

  Gilla

 • Sigge

  Tyvärr är det också så att Tomas Sternudd som fick 7 år får i verkligheten bara sitta i ett år!!!

  Gilla

 • Ulf G Bohlin

  Grov sexuell brottslighet bör inte kunna ”sittas av” x antal månader eller år. Personen ifråga är minst lika snedvriden i kapsylen när denne väl kommer ut tidigare, p g a ”gott uppförande”. (ja, det finns ju inga barn på stillot) Dessa individer bör för alltid avskiljas från samhällskroppen – till en miljö där det varken existerar internet, kvinnor eller barn. Samma bör nog även gälla djurplågare och tidelagshobbyister. Ge dem en isolerad fristad efter avtjänat straff.

  Gilla

  • F.d Socialen-demokrat

   Det finns uppgifter om att vuxna muslimska män registrerats som gifta med flickor under 15 år av Skattemyndigheten….! Som vi vet gifte sig förebilden Muhammed med Aisha som var 6 år!
   De har alltså skapat ett parallellsamhälle, en stat i staten….Socialdemokraterna erkände Palestina dag ett de kom till makten och Sverige skänker 1,5miljarder till PLO, så detta är en medveten strategi för folkutbytet, – detta leds av en hemlig grupp inom Socialdemokratin.
   Pedofili betraktas med avsky av de flesta svenskar och att inte koranen och islam diskuteras öppet är en skam, jag tycker framförallt de s.k. feministerna ska skämmas om de ser till ideologin islam och till Sveriges historia där kvinnor fick rösträtt 1920. (Den kände författaren Astrid Lindgren föddes c:a 1906.)
   Hon slogs mot nazismen, vår tids nazism är massinvandringen till Sverige och ideologin islamnazismen!

   Gilla

 • SD2014

  Fan det här gör mig mer upprörd, var tvungen att läsa på igen.
  Dessa svin skyddas av samhället.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Fallet_Bobby

  Gilla

 • Nils Nilsson

  Vem betalar skadestånden? Inte kan det vara idioterna – de har inga pengar.

  Gilla

 • SD2014

  Det spelar ingen roll om det var en etnisk svensk eller en blatte, muslim eller kristen i detta fallet, de är lindrigt sagt svin, synd att de asen inte går att utvisa efter ”avtjänat” straff, bilder hade varit fint Pettersson, när de kommer ut så blir det en Haga mannen ”hole in one”. ( övergrepp i rättsak )
  Nej! samhällsnytta

  Det trista är att samhället skyddar dessa svin, egen avdelning på kåken, för på en öppen avdelning blir dessa as inte långlivade, sedan när de kommer ut så skyddas dessa svin av samhället med ny adress/identitet och eller med polisskydd.

  Det finns 3 typer av brott som jag blir riktigt upprörd av, Pedofiler, Kvinnomisshandlare/Våldtäkt, visst alla brott är fel men just detta stör mig helt otroligt mycket.

  Minns ni fallet ”Bobby”? Liten handikappad kille, som brändes med cigaretter, låstes ute mitt i vintern, misshandlades av sin styvpappa och mamma tills han dog.

  När pappan kom ut så bodde han på en camping i Nässjö tror jag, har ett vagt minne att han utsattes för hat/hot, vips så kom polisen och skyddade det fanskapet, någon som har mer info om detta?

  Gärna med bild och adress.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  VIDRIGT!

  Gilla

 • Malmöbo

  7-0 till hemma laget, eller hur brukar du säga Pettersson? Sen måste du lägga till att det är kristna och kristendomen , annars blir inte spade en spade.

  Gilla

  • Synonymen

   Ingen regel utan undantag.

   Gilla

  • kojjo

   Hemmalaget?

   Tattare tillhör inte hemmalaget, men det begriper inte pedofila sandrunkare.

   Gilla

  • Rikard

   Hedningarnas våldtäkter är ännu vidrigare….

   Gilla

  • Rikard

   Tragiken bakom många av dessa bloggare är just misslyckandet i sexlivet! Kärleksproblem tycks ofta rinna ut i oförnuftigt invandrarhat! Att sprida hat & däremellan se på US porr höjer inte er ”IQ” direkt. 80% ser inte ens att gärningsmännen var skandinaver av den mest etniska sort 😦

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat

  Man kan funderar över dessa muslimers förstånd, att ge sig på ett barn, en 12 år gammal flicka ?! Förebilden Muhammed gifte sig med 6 åriga Aisha….-IQ skonummer och en smutsig kloakråtta….
  Pedofiler föraktas av de flesta med de sunda vätskorna i behåll, jag tror inte 7klövern förstår hur förbannade befolkningen är på dem….!

  Gilla

  • Pettersson

   F.d. Socialen-demokrat, vet du något som jag inte vet. Vad jag kan se så är pedofilerna inga muslimer.

   Gilla

   • F.d. Socialen demokrat

    Petterson! Du här helt rätt, nämnde detta på grund av att man i Sverige dömer till våldtäkt om flickan är under 15 år även om det är ”frivilligt”.
    Jag har nästan säkra uppgifter på att vuxna muslimska män i Sverige har registrerats som gifta med flickor under 15 år. Därför kom min kommentar, – det innebär att Sverige inte är en rättsstat utan kryper för islam!

    Gilla

  • nadacomprende

   Gör som jag och läs namnen en gång till. Jag sänkte mig till fördomarnas nivå. Skrev innan fakta inhämtats. För övrigt Bestod rätten av En rådman samt tre nämndemän: moderat kvinna, man fån Österåkerpartiet, kvinnlig miljöpartist.Som sagts innan, hoppas att Svea hovrätt är mer proportionerlig i sin bedömning.
   Thomas Bodström måste vara stolt över utgången. Han har i alla fall rejält lyckats imponera på rätten. Var det goda argument eller kändisskapet framför dem som imponerade?

   Gilla

 • nadacomprende

  Som tur är finns det möjlighet att överklaga till en högre instans där det förhoppningsvis sitter fler personer villiga att följa lagstiftning, praxis samt att ligga mer i linje med folkviljan. Har inte koll på vilka som genom politiken kommit att få plats i Attunda men nog stinker det fegt, ömkande och verklighetsfrånvänt mångkultursivrande om hela spektaklet. Stavas för övrigt ”Sjuklövern”. Om ni har domen har Pettersson också partifärg på de inblande asen. Var tog mantrat ”alla människors lika värde” vägen i det här sammanhanget?

  Gilla

 • Joy

  Barnkrake, vill bara gråta när jag läser om våldet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: