SVT låtsas inte ens vara opartiska, de är öppet vänstervridna

Behrang Miri, iranier, numera bosatt i Malmö ingår i en grupp som ska leda mångfaldsarbetet inom SVT. Miri säger till Medievärlden att det nu är viktigt att “rekryteringsprocessen genomsyras av ett intersektionellt och normkritiskt perspektiv”.

– De underrepresenterade grupperna måste få ordet. Vi behöver prata med de som själva har drabbats av diskriminering, strukturer och samhällsnormer – ge dem tolkningsföreträde. Vi måste också bli medvetna om språkets makt. Hur pratar vi om förorten? Hur pratar vi om glesbygden? Varför ställer vi alltid en och samma fråga till en viss typ av grupp?

Om du inte vill betala för statlig vänsterpropaganda kan du avanmäla ditt TV-innehav HÄR.

Behrang Miri gav upphov till begreppet Tintingate i Språkrådets nyordslista 2012, det inträffade efter att Miri i egenskap av konstnärlig ledare för barn och unga på Kulturhuset, den 25 september 2012 beslutade att samtliga seriealbum om Tintin skulle tas bort från barn- och ungdomsbiblioteket Tiotretton på Kulturhuset i Stockholm. Hans motivering var att de ger en nidbild av afrikaner och har ett kolonialt perspektiv. Behrang Miri bad även personalen att leta efter annan litteratur som borde tas bort, böcker med ”homofobiskt eller utlänningsfientligt innehåll”. Kulturhuset beslutade dock bara efter ett par dagar att ställa tillbaka serierna.

-Pettersson ser att SVT har blandat ihop kommunism och diskrimering mot svenskar och det blir mångdubbelt värre än var och en för sig…

11 thoughts on “SVT låtsas inte ens vara opartiska, de är öppet vänstervridna

  1. Så klart att vi vanliga döda förväntas svälja betet gång efter gång. Den kulturpolitiska än vulgärliberala- eller vänstereliten har från vagga till grav prackat på oss tillrättalagd politisk korrekt ”public service” och ”kulturutbud” i minst 50 år.
    Det är ganska lätt att bläddra igenom höst/vår katalogen på Stockholms Stadsteater 2015/2016 för att inse att man i princip radikaliserat varenda klassiker samt att i princip varenda nyhet är en vänsterpolitisk kommentar med udden riktad mot alla dem som kallar sig Sverigevänner!

  2. Soros driver nu en kampanj där han utnyttjar handikappade barn som påstås ha blivit mobbade för att strypa yttrandefriheten ännu mera. Håll ögonen öppna – det är nästa steg i globalisternas plan att döda det fria ordet för vanligt folk!
    Anklagelser om ”Hate speech” används av de mäktiga mot de maktlösa.

  3. En enkel sida som den här:

    http://www.svt.se/kultur/medier/hatvag-mot-journalister-efter-intervjuforsok

    Vad är det för fel på folk? ”Snaphanen.dk är rasistisk”, ”de främlingsfientliga krafterna”.
    Hur då, främlingsfientlig? För att man berättar sanningen?!

    Mycket skrämmande att journalistkåren är så sanningsförnekande…men å andra sidan så måste de ju ha något att leva av. Konflikt säljer artiklar och upplagor.
    Det är kanske där svaret ligger, att journalisterna(eller vad de egentligen har för funktion, nuförtiden) är ute efter att skapa konflikt?
    Splittra Swerige? Bredda sitt hat mot oss svenskar?
    Säg!

    Läs Ingrid Carlqvist, mycket bra:

    http://www.d-intl.com/2015/08/31/ledare-journalisternas-dodsryckningar/

  4. Skit då !!! Vilka ord han använder, denna man är oerhört intelligent! Titta på orden, wow
    IQ 250 nästan så hela hjärnan kokar över😂😂

  5. Efter Nils Eric Baehrendtz tid har det stadigt bara gått utför för SVT! (Berenz var chef mellan 1959-1968)
    SVT är i dag ett extremistiskt vidrigt kommunistnäste och ett enormt hjärntvättningsorgan för den svenska kommunist regimen och dess extrema massinvandringspolitik!
    I stort sett bara vänsterslödder anställs, normala människor har ej tillträde till dom dummas klubb!
    Jag har aldrig någonsin haft TV och har därför ej heller betalat någon avgift för denna 100%-iga dynga!
    Kan bara hoppas att vi snart får en normal regering i detta sinnessjuka land och att då också 100% av dom som i dag avlönas inom SVT omgående avskedas och även ställs inför rätta för sitt landsförräderi!
    Janne

  6. Psykologisk krigföring, det här med att döpa om allting och skapa en lögnaktig absurd verklighetsbeskrivning.
    Globalisterna jobbar ständigt med att bryta ned folkens identitet.

  7. Så har det alltid varit. Men det blir mer och mer nu.
    Lämpligen bör det också sändas fler Arabiska och Somaliska program.
    Det finns säkert många som vill ha fredagsbönen liksom böneutrop i SVT.

Kommentera