Kvinna med rollator bestulen av väskryckare i Brandkärr

 

BROTTSLIGHET. En äldre kvinna med rollator gick utanför secondhandbutiken Öppen Hand på Brandkärrsvägen i Nyköping då två yngre män kom springande och ryckte till sig hennes handväska. I väskan fanns bland annat plånbok med bankomatkort och kontanter.

Förövarna ska ha haft huvtröjor på sig och det finns, förutom den bestulna kvinnan, ytterligare två vittnen som nu ska höras av polisen.

-Pettersson ser inget signalement i SN.se trots att kvinnan och ytterliggare två vittnen såg förövarna, det är väl mörkt i Brandkärr…

2015-09-01_1727 2015-09-01_1726

13 thoughts on “Kvinna med rollator bestulen av väskryckare i Brandkärr

    • Pricksäker kvinna denna Marika Formgren.

      Hennes debattinlägg är en fröjd att läsa.

      Tack Marika för dina viktiga ord.

  1. Äldre, unga, blir rånade och misshandlade, sedan stjäls det bilar, båtmotorer. cyklar, trädgårdsmöbler, verktyg, kläder på tork osv, osv i all oändlighet.
    Dock det allra värsta är att tilliten och vår en gång underbara frihet att utan risk kunna röra sig dag som natt i princip överallt, den är som bortblåst.
    http://www.hd.se/lokalt/helsingborg/2015/09/01/batmotorer-stulna-pa-raa/
    Vi väljer bort det vi tidigare uppskattade, ytterst sorgligt.

  2. Jag tror att det kommer att bli mycket bättre i framtiden. Om politikerna försöker med sin utdragna ättestupa för de som byggde upp detta landet så slutar det med att de får ett ”godnattpiller” som present vid pensioneringen.

    Då får dessa skamliga rånargäng svårare att hitta lämpliga offer. Men snart inser de väl att dessa gamla inte har så mycket så det lönar sig att råna dem.

  3. Sannolikt negrer med den för negrer ”efterhängsna” diagnosen:

    negroid personlighetsstörning

  4. MODIGA zoomalier som varit framme, en ny tid med en mentalitet utan respekt för Sverige och den frihet vi har i landet, bristande kontroll, så fort de ser sin chans så tar de den. Arbeta finns det inte något intresse att göra, förebilderna är från Zoomalia och lever på bidrag i Nyköping, skitfolk importerat av Socialdemokraterna.
    Socialdemokraterna vet INTE vad respekt är, de skiter i TRYGGHET för den egna befolkningen och vill bara satsa på att ta emot människor som ”flyr för sina liv…” som Stefan Löven påstår att de gör.
    DE har tamefan inte flytt från någonting, bara blivit hitlockade av löften om bidrag från Försäkringskassan,
    DET VET VI LÖVEN!!!

Kommentera