Stäng

6 reaktioner på “Kvinnor Säljes

 1. Hur kan det vara att svenska politiker, journalister är så okunniga om islam?
  För det 1:a så måste ordet RELIGION bort från allt som har med islam.
  Är därför dem kan gömma sig i västvärlden och låta denna politiska ideologi växa.
  Jag pratar ofta med invandrare som är från muslimska länder.
  De som är utbildade och varit i Sverige ett tag håller med. Politisk.
  Allt har med pengar, makt och erövring av land med rikedomar (olja o gas) att göra.
  Den är helt och hållet på mannens villkor. Den som säger något annat får faktiskt ta och läsa i Koranen, suror, haditer och allt annat som hör till islam.

  Det går att sticka håll på Koranen hur lätt som helst.
  Koranen kom från ängeln Gabriel. Är det någon frisk människa som tror på änglar?
  Mohammed var den siste profeten och Koranen får INTE ändras, och den som utger sig för att föra islams talan skall bestraffas med döden.

  Någon mer kunnig än jag får faktiskt försöka bryta ner detta, och då skall ALLA skydda denna eller så får upplysningar skrivas av någon anonym.
  Indoktrineringen börjar redan vid födseln då modern viskar en vers i örat.
  ISLAM ÄR EN PSYKOSOCIAL SJUKDOM OCH SKALL DÄRFÖR BEHANDLAS SOM EN SÅDAN.
  AVISLAMERINGEN MÅSTE BÖRJAS I SKOLOR MED UPPLYSNING TILL BARN.
  Skall stå inskrivet i läroplanen.
  ISLAM KAN INTE BESEGRAS GENOM KRIG.
  Bojkott av deras olja. Gå mot där det slår hårdast. Ekonomin.

  Hur f-n kan FIFA lägga ett fotbolls VM i ett land där inte kvinnor får se fotbollen? Bara utländska kvinnor för tillträde. Slavarbetare från Bangladesh, Pakistan o andra fattiga länder som bygger dessa fotbollsareor. Dör som flugor. Inga rättigheter.
  PÅSTÅ INTE FÖR MIG ATT DE SOM RÖSTADE FRAM QATAR INTE FICK MUTOR.
  Klockan är 1 minut i 12 så dags vakna!!!

  1. Ständiga kusinäktenskap som dessutom fördärvas av Islam gör folk hjärnskadade förutom de synbara fysiska fel det förorsakar. Även kristendomen har utnyttjats för att styra folk med ”morot” och piska. Bara att kolla hur statskyrkan styrde folk förr i tiden. – Men i Vilkas intresse? Långt ifrån att vara någon ”expert” på ämnet så antar jag att människor på jorden – innan olika ”religioner” uppfanns – höll sig till det man kan kalla Naturreligioner i vilka man dyrkade solen, samt regnets, skogens och havets gudar etc. etc.
   Har någon av er som kommenterar här frågat någon ”rättrogen” vilka gudar analfabeten Mohammeds föräldrar tillbad? Men som jag själv har uttryckt det: För den som inte förstår eller ens ”vet” (av egen erfarenhet) återstår bara att tro, – eller låta bli att göra det! Tro inte på politiker som i dag övertagit prästernas roll för att styra de fattiga så att de inte gör uppror! Tänk själva.
   Fritänkare

 2. Kvinnor,slaveri,sex,synder,förbannelse, helvete,paradis,straff,plundring, förnekelse av forskning,cameler,en flygande mula,orgier, och en allvetande besserwiser= Islam i ett nötskal.

 3. Det är så fruktansvärt ledsamt att se.

  Och igår Kabul (eller var de nu är)
  I morgon Rinkeby.

  Ingen reagerar. Etablissemanget (som förnekar att något ’etablissemang’ existerar) förnekar kvinnohandel. Feministtwittrare vänder vänsterkinden till och vrålar ’islamofobi’. Så-kallade liberaler säger tystmält att ’man ska vara försiktig att kasta ut anklagelser. Wolodar-afterski från konkursens rand skriver att media som påstår detta måste stängas, eftersom de är ert hot mot demokratin. Allt medan ännu ett antal kvinnoslavar säljs. Första. Andra. Tredje. Såld till svetsaren i rött.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: