700 ensamkommande på en vecka – nytt rekord

-Pettersson räknar. 700 x 52 veckor är 36 400 barn på ett år. En miljon per är ”barn” blir 36,4 miljarder utan debatt om kostnaderna. Som exempel kan man jämföra med att det finns 225 000 fattigpensionärer i Sverige. Att lyfta dem över fattigdomsgränsen skulle kosta runt 4,5 miljard kronor varje år men det är för dyrt enligt 7-klöverna. De vill hellre lägga pengarna på ljugande unga män.

Röda korset på utflykt med ”barnen”

12 thoughts on “700 ensamkommande på en vecka – nytt rekord

  1. Kostnad för ett ensamkommande 1 miljon årligen, total kostnad 36,4 miljarder……kostnad på ett flyktingläger 3 tusen per år dvs 333 gånger dyrare med mat och husrum i Sverige. 333*36.400 blir 12 miljoner…..i flykting läger…vanliga invandrare kostar under sina första tio år ungefär 200.000 årligen dvs totalt 20 miljarder årligen… eller 60 miljoner i flyktingläger . . . vi skulle kunna ta hand om alla världens flyktingar för de pengar som vi ”bränner” på ett riktigt dyrt mottagande här i Sverige…..och alla de som nu arbetar med detta i landet får då naturligtvis jobba utomlanda och hjälpa alla de som flyr från krig och elände…..

  2. Det kom 388 barn 2004.

    2013 – 3852 st
    2014 – 7049 st
    2015 – 7000 st, det beräknas bli totalt 12.000 st i år.

    Lågt räknat 2000:- dygnet p.p.
    Ett år 730.000 p.p.

  3. Bevis på att sju klövern är grovt kriminella Landsförrädare nummer ett. En Svensk pensionär skall svälta, 15.000 pensionärer dör i Sverige varje år av svält. Dessa så grovt kriminella Landsförrädarna i sju klövern gör inte sitt arbete utan håller på med olagliga saker. Se nu på de förståndshandikappade idioten karolina skog (mp) i Malmö kommun hus som vill förhandla med Rumänerna som okoperar olagligt en privat tomt, nu vill dåren förhandla med dessa zigenarna. karolina skog ( mp) gör olaglig förhandling med detta erbjudande. denna grovt kriminella karolina skog bör omgåenda avsättas från sin tjänst som politiker i Malmö kommun. Bara ren djävulskap håller sju klöv politikern på med och bryr sig inte om vad de har blivit valda till / för. Har jag fel så kan denna grovt kriminella karolina skog (mp) stämma mig för förtal eller hur. Knappast skulle hennes dumhet gå så långt det skulle bli stort bråk och oro hos folket. Du skitstövel karolina skog (mp) avgå frivilligt du har inget att göra i Malmö kommun.

  4. Finns det något annat land som har en majoritet av män?

    Snart kan vi marknadsföra hela sverige som ett enda stort Pajala.

    Pajasland.

  5. Om några år kommer myten om de ensamkommande farbröderna hamnat på historiens skräphög tillsammans med myten om de autistiska barnen.

  6. Ja inte nog med detta när dom ensamkommande ”barnen” fått uppehålls tillstånd då skall hela familjen hit också det betyder 5.6 st till pär barn. Stefan hur har du tänkt att finansiera detta. Det blir väl som vanligt att vi pensionärer. Skall betala man gör redan en stor insats tandvården till exempel den är helt gratis för dom sk nya Svenskarna. Som etnisk Svensk och pensionär har jag inte råd att gå till tandläkaren……

    • Vår nomenklatura har lärt sig mycket av DDR, dock ej att bevaka en gräns vilket östtyskarna var mästare på.

    • Vår nomenklatura har lärt sig mycket av DDR, dock ej att bevaka en gräns vilket östtyskarna var mästare på.

  7. 700 barn, det blir 2/kommun/vecka = 100 per år. Tänk vad vällingkostnaden kommer att öka.
    Och 4 nya skolfröknar måste varje kommun också anställa. Barnhemsföreståndare också.

    Nu har ju vänstermedia börjat glida och säga ”de är oftast i ÖVRE TONÅREN”…, med andra ord myndiga.

  8. Det kommer att bli en omfattande logistik att repatriera dessa små telningar när Svensson äntligen fått nog. Vi får nog anlita A.P. Møller-Mærsk A/S för returfrakten.

Kommentera