12 thoughts on “Dagens Allah Aukbar

 1. Tycker att poliserna kommentarer när grov brottslighet
  inträffat är märklig , man krystar sig som en skitnödig för att inte
  antyda något som kan koppla det nya frälset till brottslighet!

 2. Negerjäveln siktar ju inte ens….! Kommer ihåg en kommentar från en svensk Kongo-veteran: ”Först blev vi rädda men sedan kom vi på att negrerna inte siktade utan sköt på måfå och var nöjda med att det pangade lite så då var det bara att skjuta prick på dem!”

  • Därför har också de engelska elitförbandet,som strider i norra Irak, och Syrien mycket god jaktlycka ! Hade själv gärna i yngre år,prövat mitt prickskyttekunnande mot dessa mål….
   Upp till 500/600 meters avstånd,skall man som hygglig skytt kunna träffa målet !Sedan är det ju betydligt lättare i vindstilla ökenområden,än i blåsiga Norden. Här måste vi ju beräkna vindavdriften.

 3. Just nu –
  ATTENTAT I SKARA?

  En uniformerad försvarsanställd man blev attackerad med kniv av två män utanför Julavaruhuset i Skara på fredagen. Polisen betraktar det som en allvarlig händelse och har rubricerat det som försök till mord alternativt dråp.

 4. Den muselmanska varianten av ”Pimp my Ride”; Montera en automatkanon och smeta in rikligt med kamelskit.

 5. Om dom här idioterna inte fått tillgång till vesterlensk teknologi. Så har dom presis lärt sig att kasta sten på dom skattebetalare som försörjer dom. Tror dom att det är bara att komma till landet honung. Då jävlar skall vi Sd are lära slöddret Kriminaliteten bandlyses alla sändes hem direkt. Den kostnaden är alla Svenskar skattebetalare beredda att ta för att vi skall kunna ha ett fridfult Sverige utan muslimer………..

 6. Nu förstår jag varför de vrålar Allahu Akbar så högt. De är mer eller mindre döva av allt skjutande.

Kommentera