Bulgarisk TV om tiggande zigenare i Sverige

Bulgarisk TV om tiggande zigenare i Sverige ger än lite annorlunda sanning än vad SVT och övriga PK-media ger. Den bulgariska programledaren Mirolyuba Benatova intervjuer bulgariskazigenare som tigger i Sverige och ställer frågor om deras inkomster och de brottsliga aspekterna av det.

Hemma hos zigenarna kommer ni aldrig att få se på SVT…

26 thoughts on “Bulgarisk TV om tiggande zigenare i Sverige

  1. förbjud då också reklam vilket ju också är tiggeri behov skall komma inifrån och nerifrån inte utifrån och uppifrån

  2. Tiggare, icke svenskar, alltså EU personer som får stanna i 3 månader utan att registrera sig. De har ingen rätt att olovligen parkera, slå upp tält eller att skita ner.
    Vi svenskar ser dem, en del tycker att de är på fel plats vid fel tid. Andra de med rösträtt som inte röstar SD, tycker urskillningslöst synd om och skänker dem pengar.
    Inga pengar, inga tiggare, ingen nersmutsning.
    Ett av givarna förorsakat problem.
    Tips till makthavarna, se på prostitutionslagen. Eftersom ni inget kurage har, bötfäll och straffa alla som ger pengar eller annan hjälp till tiggare.
    Då har ni visat er dugliga att instifta lagar utan verkan.
    Det enda rätta: Förbjud tiggeri!

  3. Vilka dumheter! Det enda den här ”dokumentären” visar är att bulgariska romer kommer hit, tigger ihop pengar och köper his i Bulgarien. Detta är inget nytt för någon, inget någon försöker dölja och inte olagligt på något sätt. Så vad är problemet?
    De gör dessutom en stor grej av att borgmästaren har pengar och två mobiler, vet inte vad man vill visa om tiggarna genom det, samt att familjen som inte är romer är rasister och vill att de ska kastas ut. Dessutom försöker man få det till att allt är romernas fel eftersom de är hotfulla mot den gamle mannen, när denne samtidigt står och säger att de är tredje klassena medborgare och att han ska skjuta dem.
    Den här filmen är verkligen bara trams och tydligt gjord av bulgarer som inte gillar romer och är ute efter att smutskasta den!

    • Tillhör du kanske resandefolket ? Eller finns det annan anledning för dig,att brusa upp ? Titta på de bilder som bl.a. Pettersson visat upp på bloggen,över den nedsmutsning som pågår i städer och på land, p.g.a. av dessa dina kära zigenare !
      Om du vill kan du även titta på brottsstatistiken,kring den nattarbetande delen av dem.Tåg som står stilla p.g.a. kabelstölder,kyrkor,kapell och andra byggnader,som får sina koppartak och rännor stulna..Städer som på mystiskt vis blir bestulna på kulturella metallföremål typ statyer o.dyl.
      Även brott mot åldringar har nått nya höjder,sedan detta avskum invaderade landet.
      Nog finns det många anledningar att kasta ut detta pack från landet !

  4. En tragisk olycka inträffade i eftermiddags på norra avsnittet av Berliner-ring.Denna autobahn använder sig de ”Fattiga EU-medborgarna” av,på sin väg till Absurdistan.I den Bulgariska skåpbilen fanns åtta personer inpackade,varav sex av dem omedelbart dog,när skåpbilen i full fart körde in i en stillastående lastbil.
    Denna typen av transporter ser man allt som oftast på våra skånska motorvägar.På väg in fyllda med zigenare,och på returfarten nedlastade med tjuvgods.
    Lägger in en länk Pettersson,om några ”fattiga” i våra skogsdungar tittar på din blogg och råkar känna igen fordonet.
    http://www.morgenpost.de/berlin/polizeibericht/article205569801/Sechs-Tote-nach-Unfall-auf-dem-Berliner-Ring.html

  5. Problemet är att vi i Sverige knappt vet vad tiggarna själva vet. Som de själva säger, det är deras jobb att verka fattiga för att få pengar skänkta till dem. Vet du någonsin vart dina pengar går?
    Vad som nog gör mig mest förbannad är hur de beter sig mot den äldre herren i slutet. Jag har själv känt mig hotad i mitt eget område av ungdomar och ”travellers” när jag bodde i England, och jag vet hur helvetiskt det kan vara. När man inte känner sig trygg utanför sin egen dörr för att någon annan har sitt ”revir” där…? de har inte större rätt att bete sig så än någon annan. Hoten som flyger ur deras munnar är kanske bara snack, men vem vet? Hur kul är det att höra det oavsett?

    • Jo vi som vill,känner till det…F.n. börjar det likna lite av det 40-tal, som jag länge saknat.Gårdagens zigenarförställning på Heden i Göteborg,påminner mig nu om svunna tider.
      Saknar bara fiol och flöjt vid deras lägereld,och event. ett tält med spågumman Zinderella. 🙂
      Det nya moderna med dagens vandringsfolk,är att man är sååå begivna på koppartråd.Tågtrafiken i stort,står därför still på flera linjer dagligen.

    • De är som ”svinamållor” ( skånska för maskrosor ) om de en gång slagit rot, är de förbannat svåra att bli kvitt.

  6. Spara denna Video Pettersson…Den är värdefull eftersom den visar sanningen kring de ”fattiga EU-medborgarna”. Vidare hur väl man känner till ”die dumme Schweden”,ända borta i Svarta Havs-området.

    • Hmm i Bulgarien behandlas dom som djur hundar…dom kommer till sverige tiggare och tjänar pengar vad är problemet? Hemn landet skulle dom aldrig kunna tjäna så mycket och aldrig skulle dom kunna få jobb!@ vad är problemet så mycket hat! !

      • Romerna är många i Rumänien och Bulgarien, de borde gå i skola, och kanske starta en alternativ ekonomi. Tiggeri är ett dåligt alternativ som bara leder till ännu mer tiggeri.

      • Som du såg i filmen så är det ganska tydligt att påståendet, floskeln, ”INGEN vill ju tigga”

        Alberts, Du förstår att för att man ska förstå problematiseringen jag vill göra så måste man se filmen. Jag är nu inte en sån som tror att vuxet folk inte har hjärnor att tänka med så jag är sällan övertydlig. Och särskilt inte när det gäller dig som bara kverulerar för sakens skull..

      • Nejdu jag kverulerar inte bara för sakens skull, vad jag förstår så vill du problematisera och det respekterar jag.
        Och skulle vara tacksam om flera här på bloggen också ville problematisera..

  7. Hade Svensk Television varit normal och opartisk hade det visats på bästa sändningstid…icke…

    • ”VÄNSTERSTYRDA”…..eller så tror de inte befolkningen klarar av sanningen utan att regera med våld….Sådana här figurer ska ut ur Sverige men politikerfrälset gör INTE sitt jobb….FÖRBJUD TIGGERIET!!!

Kommentera