Sydsvenskans reporter kallar Sverigedemokrater lågpannade as

JOURNALISTIK. Andreas Ekström är reporter på Sydsvenskan. Som så ofta är fallet med svenska journalister är den där påstådda objektiviteten och professionaliteten svår att förhålla sig till.

Då Ekström fick vetskap om SD Stockholms tunnelbanekampanj hette det bland annat att “jag är helt chockad över SD-vidrigheterna” och “det finns inga spärrar längre”, och sedan till lågvattenmärket ovan som man kan undra vad arbetsgivaren tycker och tänker om.

Nu ser det ut så här på Ekströms Tweet…

2015-08-03_1807

Tidigare såg det ut som nedan

2015-08-03_1802

Nu har han fått kalla fötter…

2015-08-03_1811

-Pettersson misstänker att Andreas Ekström tillhör en annan tid. En tid då vi delade upp folk i raser, och då folk som inte var så smarta näthatade åsikter man inte gillade, hur ska sådana journalister kunna uppnå någon som helst trovärdighet i framtiden…

27 thoughts on “Sydsvenskans reporter kallar Sverigedemokrater lågpannade as

  1. Han kallar SD för lågpannade as? Jag tror det är för att Andreas Ekström är avundsjuk på Jimmies kalufs. Bara för att Andreas är högpannad innebär det inte att han har hjärna därunder.

  2. Sydsvenskans reportrar kan lugna ner sig och använda ett språk som vanligt folk förstår, det kommer många fler som vill ha del av den av svenskar inbetalade välfärden, (skattebetalarna bekostar ju som bekant även Poseidon) som nu har lyckats att plocka upp ytterligare lycksökare på Medelhavet.
    Varför inte ankra i Libyen och checka in asylanterna direkt ?
    http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.2792621-poseidon-raddade-fler-utanfor-libyens-kus
    Ni har ju ändå inga spärrar / gränser men en sak är säker era barn och barnbarn får betala för era handlingar !

  3. Andreas Ekström har tydligen påverkats för mycket av MENA-invandrarna.
    Hans språkbruk är en följd av anpassningen till det mångkulturella samhället. Det värsta är att vissa har mage att kalla det för kvalitetsjournalistik.

  4. Ja du Albin vi har alltid fört sansade nästan artiga debatter i långa tider. Svensken är sådan. Men det har idag förändrats på ett markant sätt tack vare invandring från tredje världen. Våra politiker och PK-media tycker att vi ska anta deras ”kultur” istället för den svenska. Vad tycker du?

  5. Sydsvenskans reporter avslöjad som skallmätande rasbiologisk amatörforskare. Därav uttalandet.

  6. Sydsvenskans reporter Andreas Ekström har passerat en gräns tror jag, det kallas ILLOJALITET mot arbetsgivaren har representerar!
    Sydsvenskan är en av Sveriges dödgrävare, lägg ner skiten!

  7. Andreas Ekströms bildbyline kan man nästan varje dag se på Lundasidan i Sydsvenskan där han stöddigt i sina artiklar talar om vad som gäller och vad vi som är obegåvade får tycka. Tydligen är man stolt över honom i tidningsledningen. Eller hur? När vi andra möter honom på gatan så kan vi visa vad vi tycker om ûbermensch.

  8. Han på tidningen måste ha lyssnat på Moltas:
    Och en panna som är låg så att foliehatten ramlar av. hen måste vara från norge. för att Citera Moltas Eriksson.

  9. Vänsterpartisten Hanna Gunnarsson uppmanar folk att förstöra Sverigedemokraternas kampanjmaterial. ”Riv ner, klistra över, förstör! Skitet lär vara borta imorgon.” skriver hon på sociala medier.

    ”SD är ett rasistiskt parti som sätter människor mot varandra. Jag vill inte se rasistiska budskap i gatubilden. Om det ska finnas annonser och reklam så måste denna vara sådan att det inte hetsar eller sprider lögner. Sådan reklam bör tas bort”, skriver hon till Sydsvenskan i ett sms, som självfallet publicerar sms-et och lägger det som en stor nyhet.

    Hur ser du på att ta ner politisk reklam utifrån demokratisynpunkt, och om situationen var den omvända?

    ”Det händer också, hälften av våra affischblock förstörs varje 1 maj. Rasistiska budskap ska tas bort, de ska inte finnas helt enkelt” skriver hon.

    Sverigedemokraternas presschef Henrik Vinge ställer sig kritisk till Hanna Gunnarssons uppmaning.

    – Det är inte värdigt något demokratiskt parti att uppmana till att förstöra och tysta ner inlägg i den öppna politiska debatten. Jag förutsätter att Jonas Sjöstedt går ut och tar avstånd från det där, något annat vore ovärdigt, säger han.

    Henrik Vinge menar att Hanna Gunnarsson genom sin uppmaning struntar i de människor han själv beskriver som brottsoffer för det organiserade tiggeriet.

    Kritiken om att reklamen skulle vara rasistisk slår Henrik Vinge ifrån sig. Han anser inte heller att det är att generalisera alla som tigger genom att säga att de är brottsoffer.

    Källa http://www.sydsvenskan.se/lund/v-politiker-riv-ner-sd-reklam/

    • Ja, vänstern sätter människor mot varandra. Svenska ungdomar och pensionärer är mindre värda än muslimer och tiggare.

    • ”JAG VILL INTE SE”? Ungefär som om hon skulle vara
      en så betydande person att någon bryr sig om vad hon
      tycker. Det vilar en viss komik över en vänsterjöns.

  10. Det finns ett bra medel mot tidningar som hyser sådana as
    som denne Andreas Ekström, och det är att ge fan i att köpa
    skiten, låt denna tidning tillsammans med idioten Ekström
    självdö. Det är stora ord från en liten man vars tidning redan
    befinner sig i utförsbacke, att kalla 25% av Sveriges befolkning
    för ”lågpannade as”

  11. Albin du är inte svensk och kommer aldrig att bli det. Du pratar om generationer tillbaka när din släkt inte bodde här. Ändå vet du mer än alla vi som har bott sedan länge!? Du är en självgod, lågintelligent hycklare.

  12. Han skulle platsa som kommentator på bloggen och förmodligen bli bästa kompis med Synonymen.
    Som Pettersson säger , lika barn leka bäst.

      • Svensken verkar inte vilja uppföra sig som en svensk, sen generationer har vi haft en debatt i sakfrågor utan att förfalla till lågsinta personangrepp.

    • nej, det är helt otänkbart. För att kommentera här krävs empati, inlevelseförmåga och respekt.

Kommentera