9 thoughts on “om några år vi kommer ta sverige ifrån er

  1. Den logiska frågan till Mohammed blir då: Hur ska ni sköta landet Sverige när ni tagit över?

  2. Jag har aldrig märkt någon reaktion från regering, politiska partier, polisen, SÄPO, militären osv. när sådana här tankar och framtidsperspektiv förs fram! Håller man med, inväntar lägligt tillfälle när islamisterna slår till och går ihop med dem eller håller man dem under bevakning, noterar vad som förs fram men vill inte skrämma upp folk?
    Något förtroende att staten och dess utlöpare kommer att vara ett skydd för oss vanliga medborgare har jag inte. Vi är skyddslösa!

  3. Dessa djävulsdyrkande hundar skall hålla sig på den planet dom kommer ifrån och inte försöka sig på att kolonisera TELLUS.

  4. Ser att många gör sig lustiga över skribentens stavning, och gör likhetstecken med ett misslyckat övertagande av Sverige utifrån stavningen.

    Problemet är inte stavningen, ej heller skribentens sorgliga inställning till det nya landet. Det stora problemet och det som gör att övertagandet kommer att lyckas är de svenskar som gör det möjligt genom allt mer långtgående anpassning till invandrarna, allt i hopp om att vinna godhetspoäng och minska kränkningsrisken.

    Det är lättare att stå naken i ett ösregn utan paraply och inte bli blöt än att inte kränka några som har det som landslagssport att bli kränkta för det allra minsta.

  5. Fjanten skall väl lära sig stava riktigt, så man tror på denna. Är det SFI som lär ut så dålig svenska – vilket som ett stort skämt ”mannen”

  6. Ej förvånad!
    Muhammedanernas mål är ju att islamisera allt och alla. Detta är skrivet i deras så kallade heliga vedervärdiga bok, Koranen. Härtill får musselmanerna ta till bestialiska metoder, såsom skära halsar etc. för att realisera sin djävulska politiska ideologi.

  7. Våldskultur! De bekräftar ständigt varje fördom om dem, de har inte ens vett att dölja sitt hat. Fördomarna är realiteten, när ska folk sluta att skylla på oss svenskar för dessa människors sjuka beteenden?

Kommentera