Invandrad miljöpartist våldtog kvinnlig student

INVANDRARVÅLD. En Umeåbo i 50-årsåldern är nyligen dömd för våldtäkt mot en inneboende student. Nu kommer uppgiften att han själv debatterat för att skärpa sexualbrottslagen – i sin tidigare roll som politiker och nämndeman.

Den kvinnliga studenten var inneboende hos mannen och hans sambo i Umeå, när hon drogades med sömnmedel och blev våldtagen av den manliga hyresvärden.

Mannen har tidigare varit nämndeman och politiskt aktiv, vilket har betydelse för en ny uppgift som kom under torsdagskvällen.

Han ska, i sin dåvarande roll, ha kritiserat sexualbrottslagen och ville att den skulle skärpas. Uppgiften kommer från Västerbottens-Kuriren, som tagit del av en debattartikel som han varit med och skrivit.

Enligt VK står det bland annat så här i artikeln: ”Sexualbrottslagen går nämligen att tolka så att om inte kvinnan gör motstånd så är hon tillgänglig för sex. Det kan inte vara rätt!”. Skribenterna föreslog också införande av ett krav på samtycke.

-Pettersson noterar att våldtäktsmannen får vara anonym i riksmedia, det fick dock inte den Sverigedemokrat som hade myglat åt sig 27 000 i studiemedel.

Nåväl, vi som till skillnad från PK-media tycker våldtäkt är ett avskyvärt brott vill tala om att Miljöpartisten och våldtäktsmannen heter Nawzad Ahmed och är född 1966 i Irak, han dömdes i torsdags av Umeå tingsrätt till fängelse i två år och sex månader. Ahmed ska även betala 115 000 kr i skadestånd till offret.

Det verkar som det mest fridlysta som finns är en invandrare som är muslim och miljöpartist, till skillnad mot Sverigedemokrater…ja, ni ser själva.

Varken Expressen/GT eller Aftonbladet har namngett miljöpartisten och våldtäktsmannen från Irak, han kallas Umeåbo, en misstänksam skulle till och med kunna tro att slaskmedia samarbetar mot SD…

2015-08-01_2123

2015-07-31_1343

5 thoughts on “Invandrad miljöpartist våldtog kvinnlig student

  1. Tack Pettersson.
    Utan underjordiska bloggar hade diktaturens media kunnat föra svenskarna bakom ljuset, extremvinkla debatten och ljuga ihop vadvde kallar för ”nyheter”.

  2. Jag börjar tro att det där om att det inte finns olika människoraser kan vara fel.
    Är det så att det finns olika raser av människa?
    Har, i så fall, dessa olika raser, olika egenskaper?
    Ordet ”rasist” har jag aldrig förstått, men börjar ändå fundera vad det betyder.

  3. Pettersson:
    Du får inte vara för hård mot de två slaskblaskorna…Du skall se,att man i morgon har stora rubriker om denna MP-arab,när man nu hunnit läsa sakförhållandet på din blogg ! 🙂

  4. Alltså jag blir bara mer o mer förbannad! Allt och alla ska hängas ut om man är SD eller vanlig jävla svensson. Men så fort någon heter Mohammed eller Achmed och kommer Afrika eller Mellanöstern så är locket på!! Jävla hycklare och patrask i riksmedia och lokalmedia!

Kommentera