Stäng

Ett utbrott av den plötsliga muslimska mordlystnaden

ISLAM. Fem döda inklusive den i Kuwait födde gärningsmannen, Muhammad Youssef Abdulazeez.USA:s president Barack Obama kallar dagens dödsskjutning vid flottbasen Navy Reserve i Chattanooga, där fyra marinsoldater dödades, för ”hjärtskärande”. Skytten heter Muhammad Youssef Abdulazeez och kommer från närliggande Hixson och är född  i Kuwait.
– Vi känner inte till alla detaljer än men så vitt vi vet är det en ensam gärningsman som utfört de här attackerna. Vi har identifierat honom, sa Obama. 

I april greps Abdulazeez misstänkt för rattfylleri, enligt uppgifter av på Hamilton County Jail.

Webplatsen Intelligence Group, som spårar terroristaktiviteter, sade att Abdulazeez denna vecka hade publicerat minst två Islam-fokuserade skrifter på en blogg, bland annat en där han skrev muslimer inte får missa ”möjlighet att underkasta sig Allah”.

Independed

7 reaktioner på “Ett utbrott av den plötsliga muslimska mordlystnaden

    1. Tänkte detsamma när jag hörde nyheten på SR. Men eftersom gärningsmannen inte benämndes ”vit” och vid namn så får man ju sina misstankar.
      Och tyvärr bekräftas de också!

  1. Reportern i video två säger att det inte rör sig islamsk terror trots att de har uppmärksammat att IS uppmanar sina anhängare att utföra attacker i USA?

    De får nog tänka om. Islamister har inget i västvärlden att göra. De krigar i Syrien och på många andra ställen men låt deras muslimska länder ta hand om flyktingarna från sina egna.

    1. Nä,gärningsmannen råkade bara gå förbi, råkade ha ett vapen, råkade träffa fyra soldater, råkade vara född i Kuwait, råkade vara muslim, råkade uttrycka sig islamvänligt på bloggar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: