Fem år med bloggen

Idag är det fem år sedan det första inlägget på Petterssons blogg publicerades. Sedan dess har det blivit drygt 26 ooo inlägg, över 16 miljoner sidvisningar och fyra miljoner besökare. Dessutom några flaskor champagne och en och annan hummer eftersom Pettersson och den oäkta hustrun gillar champagne och hummer och tyckte att varje miljon kan vara ett lämpligt tillfälle att fira och varför inte ett femårs-jubileum också. 

Bloggen är och har varit en hobby, som tillkom av ett starkt samhällsintresse och på grund av censuren som bredde ut sig allt mer på insändare- och debattsidor hos våra etablerade media. Dessutom har media för länge sedan slutat rapportera sakligt och korrekt som deras egna regler säger. Läs gärna om Journalisten som ber om ursäkt.

Första tiden var jag ensam men snart kom flera skribenter till. Olli Rein, Stefan K, Fjärran Östern Redaktionen, Lusharpan, Nostradamus i Norr och Eva-Marie. Det är som synes ett rejält kvinnounderskott så om någon kvinna är intresserad så…

“Eva-Marie förtjänar ett eget kapitel. Hon blev utsatt för det så kallade drevet av bland annat Sydsvenskan, men även av SVT och övriga media och rikets slaskpress. Eva-Marie utsattes även för hemfridsbrott. Men det allra värsta var att hon inte fick förnyat förtroende som politisk sekreterare hos Sverigedemokraterna Malmö när kontraktet löpt ut. Männen som höll i bödelsyxan var bland annat Magnus Olsson, kommunalråd för SD i Malmö och Jörgen Grubb, ordförande. 
Eva-Marie blev headhuntad av SD-Malmö för att hon ägde och äger ett äkta sverigevänligt engagemang samt det faktum att hon skrev för Petterssons. Dessa män i SD-Malmö har hela tiden vetat om att Eva-Marie var skribent på denna samhällskritiska vänskapsblog, och bloggen har även för dom varit en favoritsida. Att skriva på Petterssons räknades som en merit och som sagt har Eva-Marie hela tiden varit öppen med det, ingen hemlighet eller ens en gång inte anonymt då många redan visste och det var mycket uppskattat framför allt i Malmö då suget är stort över att läsa om verkligheten……men när media började med sitt hat så tog herrarna sin hand från henne och sparkade ut henne i kylan. Något avgångsvederlag var det inte tal om, Magnus Olsson ville också att vi skulle ta bort allt Eva-Marie skrivit på bloggen och tyvärr gick jag med på det.
Magnus, Jörgen och flera i SD:s ledning är för övrigt urtypen för skitstövlar, de svarar inte på mejl och har inte hört av sig till Eva-Marie och frågar hur hon mår eller hur det gått för henne. Eva-Marie är en samhällsengagerad kvinna och Sverigevän, hon är kanske efterklok i dagsläget då hon satsade alltför mycket, hon avvecklade sitt företag då hon blev headhuntad. Hon fick höra att hon var “bra, hade jobb och till och med var egenföretagare, hon var helt normal, har bil och villa och ingen misslyckad typ” partiet behövde henne. Tiden får utvisa ifall partiet har mod att ge Eva-Marie upprättelse. För hon behövs i SD” 

Annat spännande som hänt är att Pettersson blivit stamkund i tingsrätten och blivit polisanmäld för hets mot folkgrupp, för detta inlägg, det var lokaltidningen som anmält oss enligt polisen men det gick inte så bra för dem. Utredningen lades ned för att det inte gick att spåra den som lagt ut materialet. Detta trots att SN har mitt namn, mitt telefonnummer, min bostadsadress och vet var jag jobbar och var jag äter lunch. Åklagaren bad helt enkelt SN att dra åt helvete på ett fint sätt.

Sedan blev Petterssons polisanmälda igen, och det gick inget vidare det heller för Pettersson blev frikänd. Trots detta kunde inte våra vänner på lokaltidningen hålla sig utan skrev rubriken nedan,

Här påstår SN att vår blogg ÄR rasistisk trots att jag blev frikänd för andra gången. Undrar om inte det kan ligga till grund för en förtalsanmälan.
Här påstår SN att vår blogg ÄR rasistisk trots att jag blev frikänd för andra gången. Undrar om inte det kan ligga till grund för en förtalsanmälan.

Just nu är Pettersson inblandat i två processer mot samme man som jag blev frikänt för ovan. Tahir Mujtaba har överklagat tingsrättens friande dom till Hovrätten, och det är lite kul att läsa. Tahir, som är pakistansk medborgare kallar i korrespondensen mig för “förövaren”. Själv är han naturligtvis oskyldig och missförstådd trots att han blivit fälld för sexuellt ofredande och grovt sexuellt ofredande av flera kvinnor i både Tingsrätt och Hovrätt. Dessutom har Herr Mujtaba stämt mig privat för det jag skrivit på bloggen och sedan erbjudit sig att dra tillbaka stämningen om jag raderar det jag skrivit om honom. Hur jag svarade kanske ni kan lista ut HÄR.

Annat intressant under åren är vår rapportering om asylförläggningen Jollen och företaget Vinterklasen som drev den och hyrde ut lokaler till Sverigedemokraterna. Där skilde sig vår rapportering och lokaltidningen Södermanlands Nyheters rejält. Det slutade med att Södermanlands Nyheter fälldes för grova publistiska övertramp.

Sagorna om Södertälje är också i mitt tycke intressanta och borde få vilken politiker som helst att fundera om mångkultur och invandring är så bra.

Näthat är alltid aktuellt och otrevligt, vi på alternativa media beskylls som de värsta “hatarna” men Den värste näthataren var socialdemokrat, han fick dock vara anonym för PK och slapp bli jagat av Expressen, Expo, Aschberg och de andra trolljägarna.

Som ni ser av besöksstatistiken så befinner vi oss i en rejäl uppförsbacke…

2015-07-10_1807

Hur många länder det finns i världen varierar lite beroende på vem man frågar. FN har 193 medlemsländer, andra säger att det finns 246. Hur som helst har vi haft besök från de flesta platser på vår jord. Kartan nedan visar besök under 2015.

2015-07-10_1820

Under 2015 ser tio i topp ut som nedan…

2015-07-10_1824

I Bolivia sitter Elake Gubben

2015-07-11_1150

I botten är det stenhårt…

2015-07-10_1826

Ett bottennapp för svensk media, som påstår att etnicitet är ovidkommande men ständigt hänger ut “svenskar” visar att alternativa media behövs var när de i stora rubriker skrev om att “svenska” män som var anklagade för en gruppvåldtäkt på Finlandsfärjan Amorella, männen var afrikaner och hade inte ens svensk medborgarskap. Media borde åtalas för hets mot svenskar, gång på gång beskyller de svenskar för att härja runt jorden, så HÄR brukar det se ut på Interpol.  Nedan Ex pressens variant men de andra var likadana. – Pettersson skrev som det var, somalier och finsk press gick halvvägs, de skrev män boende i Sverige, inte svenskar…

2015-02-01_1318

Nåväl, tack för att ni läser bloggen, tipsar och kommenterar. Tack för alla tips och vänliga kommentarer och tack ni ytterst få som är kritiska, det är trevligt att ni läser sådant ni inte tycker om…och vi tillsammans med andra media bidrar till att ingen ska kunna säga “jag visste inte”…

Lev väl och var snälla, Pettersson

65 thoughts on “Fem år med bloggen

 1. Ett litet sent grattis.

  Men jag läser bloggen varje dag iof så komenterar jag inte varje gång men det jag gillar med den alternativa media världen är att man kan skriva om det mesta visst vissa inslag tittar jag inte ens på då dem är för magstarka.

  Albin elr vad du nu heter vi ska kunna tycka olika och man kanske inte gillar allt men för den delen så måste alla komma till tals.

  Jag har levt ett liv som är få förunnat både på gott och ont har fått på skallen några gånger i vissa fall har det sårat mig andra ggr gjort mig förbannad men jag är iaf en stolt svensk med blandande rötter som håller på mitt land och ser hur Svea krackelerar dag ut och dag in.

  Tack igen Pettersson för en bra blogg då det är få ställen där man kan skriva av sig om orättvisorna i detta land

 2. “Något avgångsvederlag var det inte tal om, Magnus Olsson ville också att vi skulle ta bort allt Eva-Marie skrivit på bloggen och tyvärr gick jag med på det.” hur tänkte du då? Tänker du likadant nu?

 3. Skål Pettersson, skål Petterssons och skål alla följare 🙂

  Tackar allra ödmjukast för kapitlet som förärats mig, det var en mycket trevlig tid då jag var en av skribenterna. Att vara vetgirig, nyfiken och frustrerad över att inte de välbetalda så kallade journalisterna vid till exempel sydsvenskan ställde alla frågor, inte tog reda på alla fakta utan undanhåller och att de även håller en mästrande ton mot oss läsare gjorde att jag själv tog tag i saken. Jag blev skribent på Petterssons 🙂

  Jag informerade mig genom att ställa de frågor som inte blev ställda, ibland till journalister genom mejl,och det blev dessa så klart inte glada över. Jag har trampat på många ömma tår då jag begav mig ut i stan och sedan författade inlägg till bloggen som mer stämde överrens med verkligheten, och använde eget bildmaterial.

  Jag besökte kommunfullmäktige och skrev referat ” Du gör ju redan jobbet” som min förre chef sa och jag blev så himla glad över det.

  Det mediala drevet som jag utsatts för står inte i protportion till vad det handlade om, jag en sverigevän och sverigedemokrat jagades och hängdes ut i alla medier som finns i drygt en vecka, så behandlar man inte ens en seriemördare. Jag mådde så dåligt av detta att jag trodde att jag skulle dö, jag kunde inte äta under denna vecka och knappt inte ens dricka. Jag lever idag tack vare att jag i grunden är stark och att min sambo tillsammans med riktiga vänner tog hand om mig för ett tag. Nu står jag på egna ben och kämpar för vårt land, vårt land som vi förvaltar och lånar av våra barn.

  Tack alla Petterssonsläsare som tänker på mig och därigenom ger mig styrka och kraft att fortsätta vara en böld i r***n på de som förstör vårt vackra land.

  Kram
  Eva-Marie Olsson 🙂

  • Du tillhör en av hörnpelarna i Petterssons bygge…Därför hoppas säkert fler än jag,att du en dag återvänder och på nytt friskar upp debatten,för att väcka de fortfarande sovande.Eller som du själv uttrycker det i din slutkläm….
   Kom igen Eva-Marie, nu när du är fri från dina tidigare bojor !
   Du om någon vet,”friskt vågat är hälften vunnit” 🙂

 4. Jag trivs på denna sidan här kan jag uttrycka mig hur jag vill, då jag själv är svenskfödd så har jag blivit anklagad för att vara en svart hårig brun fascist! Jag Hoppas du får fler besökare framöver👍

 5. Har läst mycket här å klicka på tummen upp men nu skriver jag Grattis på 5-års dagen

 6. Jag får också tacka mjukast för denna eminenta blogg.Jag upptäckte den först i samband med förrförra valet då Rövfeldt och alla andra stollar gjorde mig heligt förbannad.
  Vill minnas att det var första gången när jag gick in på Politisk inkorrekt d v s föregångaren till Avpxlat.
  När man en gång fått upp ögonen för vad som är den bistra verkligheten bakom lögnerna i media så finns ingen väg tillbaka. Tack och lov, bör tilläggas. Har för att jag hittade hit via en länk där.
  Återigen ett varmt tack och jag beundrar det oerhörda arbete Petterson har lagt ned och trots att jag numera ägnar många timmar varje dag för att söka sanningen är det ofta just här som man ser dem först.
  Ha en bra dag!
  Wally 😀 😀

 7. Att någon annan ägnar sig åt näthat( i detta fall en sosse) är ingen ursäkt att bloggen skall översvämmas av nedsättande kommentarer.

  • Du kanske skulle ta lite lärdom av dina egna ord. Hör du inte själv hur din kommentar rimmar illa med dina egna verbal utfall mot kommentatorer?
   😀

 8. Grattis och tack, Pettersson ! Tackar också ödet som gjort att jag hittat vägen till din blogg för några månader sedan. Hoppas att jag kan roa er alla med mina anspråkslösa satirteckningar i fortsättningen.
  Tackar alla som finns vid Petterssons sida.
  I love you all !

 9. Grattis, förbannat roligt detta och visar – hur mykcet ni behövs som “alternativt media” mot alla som inte inser fakta/sanningen ute i dagens samhälle.

 10. Petterssons firar 5 år! Det ställer jag upp på. Kan inte uttrycka vad ni har betytt för mig under flera år. Då man i släkt- och bekantskapskrets har för vana att säga vad man tycker, ja då åker man på rasistkortet och andra tillmälen. Vad göra då? Jo, man går in på Petterssons och får klart för sig att man inte är ensam om sina tankar.

  Saknar också Eva-Marie och hoppas hon står stark.

  Hörde talas om festen i Sölvesborg med middag i slutet av augusti. Kommer det något därifrån?

 11. Tack för att du finns Pettersson och kanske orkar att gå vidare någon tid till. Tack också alla skribenter och ni som kommenterade. Utan er hade aldrig Bloggen överlevt. Själv har jag dessvärre fått lov att sluta vara Petterssons dräng, då min hälsa är dålig. Att vara Petterssons dräng är inte förnedrande, och jag var glad för att kunna göra bloggen lite mer känd, dag för dag i början. Efter valet 2010 blev jag befordrad till skribent. De första bloggarna man gjorde hade inte så många finesser, men efter ett tag blev det bättre. Bäst var det när jag ringde Ilmar Reepalu och fick göra den första intervjun efter att han hoppat av Debatt i Göteborg med Belinda.Jag presenterade mig som Olli Rein från Petterssons Blogg. Jag trodde han skulle lägga på men pratade ca 10-15 minuter.
  Efter att ha varit med nästan hela tiden, även om det sista året varit få inlägg från mig, så har jag nu slutat helt. Sköt om er väl allesammans. http://petterssonsblogg.se/2012/02/03/telefonsamtal-med-ilmar-reepalu/

 12. Grattis på 5-årsdagen Pettersson. Troligen är du Oxelösunds största kändis idag. SKÅL!

  • Var det inte en skådespelare vid namn Hjördis Pettersson, som innehade det epitetet förut. Nej säger min googling.
   Alla kända kan ju inte heta Pettersson.

 13. Grattis och tack för all korrekt nyhetsförmedling blandad med lite roligare inslag.
  Jag uppskattar att bland rapporteringen av allt tok och elände så kommer det vardagliga guldklimpar som lättar upp sinnet.
  Tyvärr är det ju så att det aldrig sinande materialet om vansinnet i detta land bara ökar så Petterson behöver inte vara orolig att en vacker dag stå där utan ha något att skriva om.

 14. Grattis till fem-årsdagen. Håller med att E-M borde få upprättelse med omedelbar verkan.

 15. Jag vill speciellt tacka för den generösa takhöjden. Det är alltid välkommet av oss som är betydligt över medellängd.

  Vill även tacka för den “retoriska” takhöjden så klart 🙂

  • Dina blodfyllda inlägg gillar jag! Lite som runt matbordet där man kan säga vad man tycker utan censur.

   • Jag är helt enkelt djävligt förbannad över sakernas tillstånd. Att då behålla lugnet är inte så lätt när man läser vad fullblodsidioter gör med vårt land.

    Här vilas inte på hanen 🙂

 16. Jag ska också fira med hummer och champagne den dagen då Eva-Marie får upprättelse, fint av dig Pettersson att uppmärksamma henne.
  Hon är en mycket god skribent och en fin människa, saknar hennes artiklar men jag tror och hoppas att hon verkligen får upprättelse !

 17. Ett varmt, intensivt och djupt menat TACK till er för allt fint gjort jobb och djärvhet.
  Jag bifaller dessutom alla positiva inläggen med tack till er.
  “Paddan” har nu blivit ännu viktigare för mig tack vare er blogg.
  Hoppas att ni orkar fortsätta.
  Ha en fin firarkväll.

 18. Här är händelsen som väckte mig: “Den 29 mars 2010 skulle Inger, 78 år, och hennes 71-årige make Sven köra in på en p-plats för handikappade utanför Hemköp på Ringvägen i Landskrona. Men en Mazda 323 stod i vägen. Sven tutade, bilen flyttade på sig och därefter uppsökte Sven bilens förare, Ahmad Akileh, för en utskällning. Ordväxling utbröt. Bildörren slogs upp mot Sven och gärningsmannen misshandlade därefter Sven. När Inger kom till sin makes hjälp slogs hon ner med ett slag och ådrog sig svåra skallskador i fallet mot asfalten. Hon avled två dagar senare på sjukhus utan att ha återfått medvetandet. Hennes make fick lättare skador i ansiktet. Ahmad Akileh försvann snabbt från platsen i Mazdan. Han greps på fredagen i samma vecka. I bilen satt även hans nioåriga brorsdotter som bevittnade händelsen.” (snuffens.se)

  Jag är själv inte skåning men har många vänner och bekanta som är det och jag kände inte igen det skånska kynnet och googlade på händelsen och hittade både Politiskt inkorrekt och Flashback.

 19. Grattis Pettersson!
  Fem år, inte klokt vad tiden går, jag gör vad jag kan för att hålla uppe Frankrikestatistiken.
  Det känns tryggt att det finns åtminstone ett forum man kan lita på (och ofta garva med)
  Kör hårt!

 20. I’ve seen them come i’ve seen them go, men Pettersson består. Om du visste vilket ovärderligt arbete du gör, den här bloggen kommer att visa framtida generationer att det fanns de som slogs för Sverige. Keep up the good work. 🙂

 21. Tack Pettersson för din fina blogg, den behövs verkligen i Sverige, den fyller ETT GIGANTISKT TOMRUM när politiskt korrekt media vägra rapportera om de verkliga samhällsproblem vi ser i Sverige och som kommer att få mycket allvarliga konsekvenser, exempelvis situationen i Malmö med kriminalitet och de GIGANTISKA underskott Malmö har i sin budget. Så ser det tyvärr ut på många håll i Sverige….
  Den vansinniga massinvandringen måste få ett slut, vi ligger alla risigt till, den som inte ser allvaret är blind eller skiter i det….
  Stöd Petterssonsblogg med en 20:a eller mer….

  • Expressens diskriminering och rubrik “Sex SVENSKAR….osv.” Vilka jävla skitstövlar, fy fan….Vad är de skapta av och vad får sådana människor luft ifrån ? Fy fan vad ynkligt, de borde skämmas, FYRFALT SKÄMMAS…..

 22. TACK OCH ÅTER TACK.
  Petterssons väcker sovande Svenskar.
  Varmaste tack och cred för er iver och sanningsskriverier.

 23. Pettersson och hans blogg har blivit min partner,sedan min älskade hustru somnade in.Denna ringa,men för mig viktiga ersättning,har ju tyvärr för alla dina läsare Pettersson,inneburit alltför många kommentarer,från min sida.
  Ber om dina besökares ursäkt,runt hela jorden.Samtidigt ett stort Grattis,
  och tack till er alla som bidragit med informativa kommentarer under 5 år.
  https://www.youtube.com/watch?v=Nia0BVVMnCw

 24. Av någon anledning glömde Pettersson besökare från Bolivia
  trots flera besök dagligen.

  • Är möjligen sign.”Elaka gubben” påven Franciskus ????
   Hur som haver Pettersson,fira nu som avkoppling till vardagliga GT, med din Champis.. Avs:Bloggens Gossen Ruda.

  • Elaka gubben. Bolivia är med på kartan och tittar du mellan flaggorna så finner du en bild, du är inte ensam därifrån drygt 9471 besök till dagens datum under 2015…

 25. Tack Pettersson! Ända sedan jag skaffade egen dator och då kunde använda vilka sökord jag ville(inte arbetsrelaterade) och då kom på Petterssons blogg har det varit min dagliga(nästan) glädje och ett stöd för egna tankar och reflektioner. Dessa mina tankar och reflektioner är gamla, går tillbaka till 1960-talets slut då jag mötte extremvänstern och “undrade vad i hela fridens dar man höll på med och hur man tänkte”. Sedan försökte jag att hitta ett fotfäste i en ny värld där kulturmarxism hade herravälde och tolkningsföreträde. Ju galnare överheten resonerade desto mer distanserade jag mig och när man började hylla religionen islam eller i alla fall inte hade ett kritiskt förhållningssätt då blev jag mer och mer säker i mig själv och mitt sätt att iaktta och resonera. Petterssons blogg med allt vad där förs fram av galenskaper i vårt Sverige är ett stort stöd och jag vill bara TACKA! Fortsätt med ert arbete, ni är ett stöd och en väckarklocka för många.

 26. Tidigare hänvisade jag dom okunniga till andra forum för att slippa hjärntvättningen i äckelmediea.
  Numera hänvisar jag bara till Pettersson, tack!

 27. Ett stort tack för allt gräv, ni gör det jobb som journalisterna borde göra.
  Dessutom så skriver ni kolossalt bra jag tänker ibland på hur mycket värre det skulle vara i Sverige som redan är illa ute, om det inte fanns modiga och kunniga människor som ni på Petterssons blogg. Stort grattis, antalet besökare bekräftar hur viktiga ni är !

 28. STORT GRATTIS “Pettersson”
  Utan dig hade den bloggen aldrig blivit det den nu är.

  Lusharpan

 29. Stort tack! Jag beundrar ert mod! Själv vågar jag knappt kommentera artiklarna!

 30. Grattis till 5 år och en intressant blogg.

  Ni gör ett mycket bra jobb.

  Att ni behövs är ingen överdrift, eftersom en stor del av svenska media går på “halvfart”, i att granska samhällets verklighet.

 31. Sänder över en tussing, som ett litet tack för många dagars glädje.
  Snyggt jobbat.

 32. Tackar hjärtligt för det omfattande grävjobbet som bloggskrivarna alltjämt utför (som journalisterna borde göra). Det har varit mycket intressant att läsa, hoppas att ni orkar fortsätta och väcker åtminstone somliga ur deras törnrosasömn.
  mvh Gruvmor i Stråssa med gubbe

 33. Et betydligt intressantare forum än alla svenska, så kallade, dagstidningar.
  Tack för att ni finns!

 34. Tack Pettersson! Du och din blogg har gjort det roligare att kliva ur sängen på mornarna. Det första jag gör på morgonen är att slå på datorn och kryssamig fram till Petterssons blogg för att få mig lite sanningar till livs. Sedan jag fick tag på dig så har jag sagt upp prenumerationen på morgontidningarna som jag hade eftersom jag vill läsa SANNINGEN på morgonen. 1000 tack för det och må du aldrig försvinna.

 35. Cheers.
  Du och alla kommentarer är energi i vardagen, balsam för öronen, ett ankare i medias vänsterström och ett fyrtorn i åsiktsdimman.
  Petterssons är det första jag läser på morgonen.

 36. God Morgon och grattis till bloggens 5 år!
  Petterssons blogg hör numera till morgon- och kvällsrutinerna i jakten på sanningen!

 37. Stort och varmt grattis, Pettersson. Inte bara till bloggen utan till det tidiga uppvaknandet. Själv kommer jag inte exakt ihåg då jag började se igenom dimslöjorna men det var i samband med mordet/dråpet av Ingrid i Landskrona som jag, som ändå har en fallenhet och utbildning i att upptäcka felaktigheter, först började ana att någonting inte stod rätt till.

  • Här är händelsen som väckte mig: “Den 29 mars 2010 skulle Inger, 78 år, och hennes 71-årige make Sven köra in på en p-plats för handikappade utanför Hemköp på Ringvägen i Landskrona. Men en Mazda 323 stod i vägen. Sven tutade, bilen flyttade på sig och därefter uppsökte Sven bilens förare, Ahmad Akileh, för en utskällning. Ordväxling utbröt. Bildörren slogs upp mot Sven och gärningsmannen misshandlade därefter Sven. När Inger kom till sin makes hjälp slogs hon ner med ett slag och ådrog sig svåra skallskador i fallet mot asfalten. Hon avled två dagar senare på sjukhus utan att ha återfått medvetandet. Hennes make fick lättare skador i ansiktet. Ahmad Akileh försvann snabbt från platsen i Mazdan. Han greps på fredagen i samma vecka. I bilen satt även hans nioåriga brorsdotter som bevittnade händelsen.” (snuffens.se)

   Jag är själv inte skåning men har många vänner och bekanta som är det och jag kände inte igen det skånska kynnet och googlade på händelsen och hittade både Politiskt inkorrekt, Flashback och så småningom Petterssons.

Kommentera