Tre kriminella invandrare skjutna av andra kriminella invandrare i Örebro

INVANDRING. Som vi skrev igår så skottskadades tre män och fördes till sjukhus efter en skottlossning i Örebro på söndagskvällen. Polisen har hittills inte gripit någon misstänkt.

Vid klockan 17.15 på söndagen larmades polis om en skottlossning i bostadsområdet Vivalla i Örebro, i närheten av ballonghallen.

– Första patrull på plats hittar tre skottskadade män, säger Jörgen Westlin, presstalesperson vid polisen i Örebro. De skadade männen, varav två är i 20-årsåldern och en är 29 år, fördes till sjukhus med ambulans. En av de yngre männen bedöms som livshotande skadad, de andra två är allvarligt skadade.

– Vi har ingen klar bild av vad som har hänt. Vi är på plats och det vi gör nu är att vi säkrar spår och pratar med vittnen, säger Jörgen Westlin, presstalesperson vid polisen i Örebro.

Polisen uppger att de inte har gripit någon misstänk och att de nu utreder mordförsök. Enligt de första uppgifterna ska det ha handlat om bråk mellan två grupperingar i området.

Under natten har ett stort antal poliser jobbat i området. Teknikerna har jobbat med att säkra spår, och man har även knackat dörr. Området där skjutningarna inträffade är avspärrat och bevakas fortfarande.

-Pettersson läser mellan raderna och lyssnar på radio, där talas om narkotika, olika grupperingar, segregation osv. det betyder på svenska olika kriminella invandrargrupper. Enligt flashback är offren somalier och gärningsmännen kurder och det finns ingen anledning att tvivla på…

Polisen är också fantastisk, de meddelar att de kommer att ha polisstationen i Vivalla öppen mellan klockan 12 och 16 under måndagen. Dit kan allmänheten komma med inormation och tips om söndagens händelser, säger Jörgen Westlin, informatör vid Örebropolisen.

Öppet hela fyra timmar mitt på dagen. Är polisstationen stängt annars???

12 thoughts on “Tre kriminella invandrare skjutna av andra kriminella invandrare i Örebro

  1. Mellanösterns klanstrider har nu förflyttats till Sverige. Våra ”förträffliga” politiker och journalister har nu svårt att hänga med i svängarna och tar då till allsköns lögner för att inte deras skyddslingar ska behöva lida för att de mördar och lemlästar varhelst de befinner sig.
    Och polisen har man bakbundit.

  2. Se nu inte allt som nattsvart, invandringen kanske inte minskar på länge än, men invandrana minskar såhär. Dessutom kan vi räkna med polisstationer som är bemannade, öppna till o med! Keep on shooting. Höll på att glömma, är det inte troligt att det även denna gången handlar om svenska elitskytter som gör upp med sina legala vapen?

  3. Med det politiskt korrekta etablissemangets bifall så styrs Sverige numera av den skrupulösa maffian.

  4. SVT hade ett myssnack med ”De ensamkommandes riksorganisation” eller liknande namn nu på morgonen…Ett trevligt samtal i politiskt korrekt anda….
    De ensamkommande ”skäggebarnen” ökar i antal på grund av politikerfrälsets SIGNALPOLITIK…..SIGNALPOLITIK…..
    Detta kommer att sluta mycket illa för Sverige!

  5. Varje dag nya skottskadade, stora polisinsatser….
    Och ingen i slaskmedia eller slapphudingspolitiker frågar sig ”har någon räknat på vad detta kostar svensk sjukvård och rättsapparat?
    Vilka resurser tas från vad, för att hantera denna invandrade och härgrodda kriminalitet?

    • Att lägga till invandringens enorma kostnader, undras om vi passerat 450 miljarder årligen.

  6. Egentligen hoppas jag att polisen inte hittar någon förövare.
    Några avskum är döda, bra. Andra avskum ska inte kosta pengar som interner i svenska fängelser, utan fortsätta sin integrering av nyanlända berikare, tills någon integrerar dem. De inte politiker och polis klarar, gör de själva mycket bättre.
    NATURE ALWAYS FIND A WAY.

Kommentera