20-årig invandrare vill ha lägre straff: Jag sprängde säkert

INVANDRARBROTTSLIGHET. Han erkänner attentat mot fastighetsbolaget Victoria Park på Rosengård i julas. Men han sprängde säkert, och bör därför slippa undan med ett års fängelse, argumenterade tjugoåringen själv under bombrättegångens sista dag.

På onsdagen avslutades förhandlingarna om vinterns bombkampanj mot Victoria Park.

Åklagare Neela Frisell vill att huvudmannen, som har hunnit fylla tjugo år under halvåret i häkte, ska dömas till åtta års fängelse för brottet grov allmänfarlig ödeläggelse.

– Han erkänner grov skadegörelse. Han var arg på bolaget. Det är värt kanske ett års fängelse, säger advokat Mikael Nilsson.

Den ilskan bottnar i att tjugoåringen med familj vräktes från sin lägenhet på Ramels väg på grund av sönernas kriminella beteende. Nu fick visserligen familjen en ny bostad i stället men tjugoåringen ansåg sig ändå så kränkt att han hade rätt att hämnas.

-Pettersson ser en sjukdom som kommer från Mellanöstern…Mena-slöddret blir kränkta när de själva missköter sig och någon säger åt dem…

Sydsvenskan undviker att nämna att bortalaget vinner en överlägsen seger med 6 – 0, de åtalade är…

Atef Abouchacra, född 1995, medborgare i Sverige
Abdullah Al-Mossalmani, född 1999, medborgare i Sverige
Khalil Chahine, född 1989, medborgare i okänt land
Omar Yousef Daabasse, född 1997, medborgare i Sverige
Zoher Alfred Isha, född 1976, medborgare i Irak och Sverige
Mardin Osman, född 1995, medborgare i Sverige

Tidigare om Victoria Park

15 thoughts on “20-årig invandrare vill ha lägre straff: Jag sprängde säkert

 1. 😂😂😂 jag sköt honom säkert, skott i pannan snubben dog på en gång…Jag vill ha ett år på öppen anstalt….😂😂😂😂 Vilken dåre!!

  Sen tycker jag det är jävligt lugnt på moské “fronten”…

 2. Selma:
  Du har bloggens läsare helt på din sida…Strunta i vad idioten “Albin/Bilan m.fl alias” skriver… Det är som du så riktigt skriver,detta arabpack och afrikanska bushniggrar som har förstört hela landet.

 3. Sprängde säkert!!! nu begriper vi vad kompetens-kompetensregn innebär.
  Blir denne förövare inte utvisad, så lämnar regeringen ett tyst medgivande till att dem vill ha ett pang samhälle där det då sker igen.

  • Man utvisar väl inte folk med svensk medborgarskap och speciellt inte om de är födda här! Vart ska man utvisa de när de endast är medborgare i Sverige? Man får inte automatiskt medborgarskap i föräldrarnas hemländer. Inte ens om du är född i Mellanöstern får du medborgarskap automatiskt. Där måste man ansöka om medborgarskap när man är runt 14 år och efter prövning och en del krångel beviljas folk och det gäller alla. Det är viktigt att fadern alternativt farbröder är medborgare i landet och är närvarande vid ansökan annars händer det inget. Om mamman är medborgare eller ej kvittar det. T.ex om mamman gifter sig med en utländsk man (från Palestina, Irak..mm) och hon är syrier får inte hennes barn vara medborgare i Syrien trots att de är födda i Syrien. Sjukt va! Så dessa ungdomar borde egentligen tacka Gud över att vara i Europa idag ist för att bita handen.

 4. Jag bor i Göteborg och det talas mer arabiska på de flesta spårvagnar och bussar i stan än svenska och engelska ihop…
  Ni såg väl filmen på muslimbruden som slog busschauffören nyligen i Göteborg?
  Väldigt tyst om den i media annars…

  Lilla Bagdad, nya Somalia, kalla det vad man vill men inte fan är det Sverige!

 5. Missade programmet “Uppdrag granskning” då jag kikade på inslaget från Almedalen…
  Menaslöddret trakasserar judarna i Malmö, en drabbat sa att detta gäller till 100%!
  Att detta drägg skulle fly för sina liv som Stefan Löven säger är en vidrig lögn! De ljuger så bra så att de tror sig själva! Upprepar man en lögn många gånger tror man själv på den till sist.

  • Lite Karma där.
   Vi vet vilka som gav oss muslimerna och de fick sin beskärda del själva.

 6. Visste ni att de flesta muslimer hittar på “islamofobiska” brott som aldrig hänt dem egentligen just för att få polisens och medias uppmärksamhet? Det finns en grundläggande taktik som används i islam där man tillåts att använda sig av lögner om det gynnar islam och utbredning av islam och muslimer. Det finns både i shia och Sunni islam men har olika namn. Bland annat” taqqiya”. När media ger de uppmärksamhet tycker folket i Europa synd om dem och under tiden får de lite “ledigt” från all kritik och ist får folk att tycka synd om dem. Man får då mer fristad och kör sin riktiga agenda, rekrytering och mission fritt. Hur vet jag det?! Jo, jag bor i Tensta och de har sagt det rakt ut till mig. jag har också blivit trakasserad många gånger pga min helt normala klädsel och nu flyttade jag förra veckan för att jag fick nog. De ville att vi ska ha islamisk klädsel bara för att vi bor i “deras “områden. Sedan anklagar de folk för islamofobi och trakasserier, är det verkligen rättvist? Vi flydde till Sverige för att slippa detta, min svenska kompis blev hotad och var nära att bli våldtagen i sin egen bostad i Angered för att de upptäckte att hon hade flickvän. Bajs, sand i brevlådan och skrikande ungdomar och hot av unga män sent på kvällen. Knack på fönster och banka på hennes dörr mitt i natten 8 killar. Hot om våldtäkt..mm. Hon var också tvungen att flytta förra året och inte ens kunde anmäla händelsen för hon vet inte vilka det var när hela området var mot henne. I hennes eget fosterland. Varför är folk så naiva och hur kan de försvara islam men inte andra minoritet utsatta av muslimer dagligen?..

  • Selma jag tror du missförstått, vilka är det som försvarar Islam. De flesta svenskar tycker att religion är en privatsak, och luras det gör många människor utan att använda något konstigt ord för att försvara lögnen
   Om du eller en vän blir utsatta för brott är den normala och här riktiga saken att anmäla det till polisen man behöver inte veta namnen på förbrytarna det är polisens sak att försöka hitta dem och låta en åklagare sen undersöka om det finns bevis som håller till ett åtal

   • Albin, du kan inte ens skriva. Ordföljd och meningsbyggnad är en katastrof precis som du är. Kan du inte göra alla en tjänst och försvinna från den här bloggen eller ännu hellre försvinn från vårt land, som du vill förstöra med ditt försvarande av islamism. En del av det du skriver kan ibland kategoriseras som hat mot Sverige och svenskarna.

  • Selma, jag lider med dig….Sverige erbjuder först en fristad åt dig och många andra som har förföljts, trakasserats och hotats av Islam….Det som händer er just nu, är ett stort svek av de styrande i Rosenbad…och det sveket känns inom mig med….

   Det sitter ett gäng amatörer i Rosenbad….

 7. Den “svenske” dynamitarden lär vara på fri fot till hösten, redo för nya eskapader!

Kommentera