Muslimske terroristen skickade selfie med chefens avhuggna huvud

ISLAM. Efter timmar av tystnad har muslimen Yassin Salhi, 35, erkänt att han halshuggit sin chef vid terrorattacken mot en gasfabrik utanför Lyon, Frankrike. 

Salhi som är gift och har tre barn ska ha sagt att ”privata problem” i hemmet och på jobbet drev honom att begå brotten, skriver franska Le Parisien. Utredare ska dock fortfarande vara övertygade om att det är hans kopplingar till islamistiska grupper som är det verkliga motivet.

Förhören inleds samtidigt som fransk polis utreder händelseförloppet som ledde fram till fredagens attack. Det har tidigare framkommit att den misstänkte mannen, en 35-årig trebarnspappa, ska ha skickat en ”selfie” på sig själv och det avhuggna huvudet till ett WhatsApp-nummer i Kanada.

2015-06-28_2102

Intependet

23 thoughts on “Muslimske terroristen skickade selfie med chefens avhuggna huvud

  1. ISLAM!
    Kommentarer behövs ej.

    Muslim (19:4294) – ”When you meet your enemies who are polytheists [Christians], invite them to three courses of action. If they respond to any one of these, you also accept it and withhold yourself from doing them any harm. Invite them to (accept) Islam; if they respond to you, accept it from them and desist from fighting against them … If they refuse to accept Islam, demand from them the Jizya. If they agree to pay, accept it from them and hold off your hands. If they refuse to pay the tax, seek Allah’s help and fight them”

    Möjligen: Vi måste kanske göra något innan det är för sent?
    Vad kan vi förvänta pss av våra ” vänner” muslimerna?

  2. Psykiskt störd
    Hjärntvättad
    Omdömeslös
    Saknar verklighetsförankring
    => Allt detta gäller för de individer som ”tror” på något abstrakt.
    USA illusionisten James Randy (har varit på SVT) har utlovat en million dollar till den som kan visa att ett övernaturligt fenomen kan repeteras och styras.
    — Han har ännu inte behövt betala till någon!
    === All religion är hjärnspöken, hjärntvätt eller utopi.
    Någon som kan säga emot mig? ===:… Välkommen.

  3. SVT- ”journalister” (på TV-text) har mage att kalla muslimen (odjuret med selfie) för ”fransman” ! De måste absolut håna och förnedra franska folket, som de gör med svenska folket. När somalier begår grova brott då är de svenskar.
    Disgusting !

    • Ja vi vet att det där är en känslig fråga för dig. Men jag är stolt över Sverige vad som än händer.

  4. Albin: du ser va! Enligt dig så var han psykiskt störd, men var är Allah då som enligt Koranen kan bota de sjuka och hjälpa de fattiga! Varje år så gör imamer duat! Till alla muslimer i världen men var är Allah när man behöver han som mest! Han är alltid frånvarande! Eller så finns han kanske inte.

    • Ahmed , gudar är en mänsklig konstruktion. Människan är ansvarig för sina handlingar att skylla på gud eller samhället eller något annat håller inte. Möjligen kan det döva samvetet på en och annan brottsling.

  5. Islam måste tämjas och tillsammans så kan vi få bort dessa imamer som kräver miljonbelopp i bidrag. I fredags så blev en imam attackerad i Eskilstuna benämnd Leif Karlsson/abd al haq kielan, han kommer snart inse sanningen hoppas jag!

  6. Muslimen kunde med all säkerhet inte arbeta för en icke muslim. Den framtiden kan vi bäva för särskilt här i Sverige !

    • ”Muslimen” var med all sannolikhet psykiskt störd, även om du helst ser en annan anledning till det störda beteendet.

      • Brandon :
        Det fungerade när lagarna i landet där de jobbade följdes till punkt och pricka.
        Frankrike hade för ca 30 år sedan ett bra system som också följdes. ”Gästarbetare” var välkomna att arbeta i Frankrike under 3 månader om de kunde visa ett jobbkontrakt seriöst sådant och det kontrollerades. De fick därefter återvända till sina hemländer under minst en månad för att vara tillbaka som gästarbetare igen med nytt kontrakt
        Det här systemet gjorde att gästarbetarna behöll sina familjer i sina hemländer och deras familjer hade där en mycket hög standard i jämförelse med övriga. Barnen fick möjlighet att studera på universitet i hemlandet och mamman fick stanna kvar i sitt samhälle. Sociala avgifter och pension betalades in av arbetsgivaren som sedan kunde avnjutas av den som arbetat in den, i sitt hemland.

        Inget är perfekt men aldrig att jag hörde något gnäll, de som var skickliga hantverkare var glada över att ha en inkomst och en möjlighet att försörja sin familj !
        Intressant är, jag träffade ganska många som levde just så och ingen av de hade fler än två barn, de ville hjälpa sina barn till ett bättre liv genom att själva försörja dem !
        Vad västvärlden gör nu är en veritabel katastrof ……….för alla !

Kommentera