Man halshuggen vid muslimsk terroristattack i fransk fabrik

ISLAM. En man har hittats halshuggen vid en fabrik i Saint-Quentin-Fallavier nära Lyon i Frankrike, rapporterar AFP. Offrets huvud ska ha varit uppsatt på grindarna till fabriken, enligt uppgifter var det täckt med arabisk text. Ytterligare två personer skadades när gärningsmannen utlöste en rad explosioner på fabriken.

Mannen som gick till attack ska ha burit en flagga med arabisk text, eventuellt en IS-flagga, och attacken misstänks vara ett terrordåd. En person har gripits. Det ska röra sig om en man i 30-årsåldern som är känd av säkerhetstjänsten sedan tidigare, skriver lokala medier. Det finns uppgifter om att två personer körde in på fabriksområdet och att den andra misstänkta gärningsmannen dödats.

Det är oklart om den halshuggna mannen transporterats till fabriken eller dödats på plats.
Enligt nyhetsbyrån Reuters är gasfabriken där attackerna inträffat amerikansk. Brittiska medier uppger att den man som äger fabriken är shiamuslim av iranskt ursprung. Fabriken ska ha varit ett särskilt skyddsobjekt.

Sky News sänder live och direktrapporterar om händelserna

The Guardians direktrapport

47 thoughts on “Man halshuggen vid muslimsk terroristattack i fransk fabrik

  1. Släng de i en bunker och gasa ner de! Jävla ohyror!! utnyttjar friheten som de får på detta sättet!!! Jag har alltid undrat varför inte upphäva medborgarskapet från såna där daddelhjärnor som de!!

  2. Ska det komma fördömanden från de MODERATA muslimerna denna gången……………..?

  3. JAG ÄR RÄDD!

    Kan vi lita på ”våra vänner”, muslimerna?
    När är det vår tur?

    Varför döljer sig reportrar bakom de beslöjade orden, ”radikaliserade extremister” – så snart det händer det som är en naturlig följd av koranens budskap och direktiv?

    Orden betyder ju bara att det är människor som tolkar koranens text, d.v.s. DE ÄR MUSLIMER.
    En person som erkänt sig till islam har ingen återvändo. (endast döden kan lösgöra dem )
    En person som erkänt sig till islam måste följa koranen (men gör det kanske inte alltid för tillfället)
    En person som erkänt sig till islam kan vänta till ”den rätta dagen”. – enligt koranen!
    En person som erkänt sig till islam har rätt att döda en ”otrogen” – och enligt koranen: skyldighet.

    De flesta muslimer döljer sig bakom orden ”jag är inte praktiserande muslim”.
    Jag har hört orden från så många att jag är övertygad om att de har sin grund i direktiv från ”kyrkan”.

    Vilka muslimer i Sverige är muslimer?
    Kommer muslimer i Sverige att försvara Sverige mot islam (IS)?
    Kommer muslimer i Sverige att försvara islam när det är dags för Sverige?

    Mitt logiska svar är att ALLA MUSLIMER I SVERIGE KOMMER ATT FÖLJA KORANEN!!!!!

    Jag uppmanar alla att läsa sura 9:29 i Koranen.
    Läs också denna översättning från Koranen!
    ”Islam wishes to destroy all States and Governments anywhere on the face of the earth which are opposed to the ideology and programme of Islam regardless of the country or the Nation which rules it. Islam requires the earth-not just a portion, but the whole planet. Towards this end, Islam wishes to press into service all forces which can bring about a revolution and a composite term for the use of all these forces is ’Jihad.’
    (Pamphlet: ”Jihad in Islam,” pp.9 -10. Syed Abul A’al Maududi [founder of JI terrorist organization].)

    => Hur många Muslimer är Muslimer?

    Vi befinner oss i en skräcktid.

    Det är kanske dags att sprida Koranens budskap. => Vi kommer alla att bli drabbade.

    Vi har två alternativ:
    1. Vänta tills katastrofen är ett faktum.
    2. Informera om verkligheten och vad som kommer – och agera.

    Är du också rädd?

    • Svar: ja, när media INTE vågar visa några ynkliga teckningar eller diskutera innehållet i Koranen/sharialagarna är det allvarligt och ger fritt spelrum till IS (islam).
      Vi ser 3 terroristattacker idag och våra ansvariga säger att det kommer att hända här, det är bara en fråga om när det kommer en terrorattack från IS (islam).
      En stor grupp IS mördare finns i Sverige, de har vana vid slakt och mord på människor. Vid en organiserad attack mot polisen och allmänheten undrar jag vad som kommer att hända. I ett sådant scenario där polisen attackeras kommer de att i första hand skydda sig själva.
      Därmed blir det fritt fram för IS (islam) att begå massaker på oskyldiga människor…
      ALLA KAN SKRIVA TILL POLITIKERFRÄLSET OCH KRÄVA SVAR, – HUR SKYDDAS SVERIGES BEFOLKNING I HÄNDELSE AV ATT IS (ISLAM) SLÅR TILL?

  4. SKA VI VERKLIGEN HA RELIGIONSFRIHET?

    Muslim (19:4294) – ”When you meet your enemies who are polytheists [Christians], invite them to three courses of action. If they respond to any one of these, you also accept it and withhold yourself from doing them any harm. Invite them to (accept) Islam; if they respond to you, accept it from them and desist from fighting against them … If they refuse to accept Islam, demand from them the Jizya. If they agree to pay, accept it from them and hold off your hands. If they refuse to pay the tax, seek Allah’s help and fight them”

    Kan du lita på ”din vän”, muslimen?

  5. Frankrikes president Hollande avbröt EU-toppmötet i Bryssel och åkte till den lilla staden Saint-Quentin-Fallvier, där attacken ägde rum….Hollande hälsar att han ska ”SKYDDA DEM OCH UTROTA DE GRUPPER SOM HOTAR OSS.”
    Ett eloge för ett sådant uttalande tvärtemot SOCIALDEMOKRATERNA och Stefan Löven, den lille svetsaren, som till varje pris vill ta emot IS terorister i Sverige och Europa!
    Mannen som halshögs bodde i trakten och jobbade för en transportfirma. Han kom till fabriken för en leverens. Detta visar att IS (islam) kan mörda vem som helst som råkar komma i deras väg.
    Vi måste få ett nyval i Sverige där vi får vissa vad vi tycker om massinvandringspolitiken, nu utnyttjar Lövens gäng Sverige och sätter Sveriges befolknings framtidsutsikter på spel genom en mot terrorister välkomnande politik.

    • Tumskruvarna måste dras åt skoningslöst mot islam, den luft de andas in här i Europa behövs bättre av vårt eget folk!
      Vi kan skriva om Bibeln och lägga till : Muslimer som kommer till Europa ska dödas!
      Vi behöver inte diskutera meningen ”muslimer som kommer till Europa ska dödas.” Det är en del av vår nya tro, vi har moderniserat kristendomen litet bara.
      Vi kan lägga till att de som inte erkänner Jesus Kristus som Guds son ska dödas!
      Vi behöver INTE diskutera den meningen heller, vi låtsas som den inte finns, men den finns där och är legitim eftersom vi är en religion.

      • För att förstå islam, titta in på YOUTUBE, – ANN BARNHARDT….”Islamic Sexuality A Survey Of Evil.”

  6. Ska bli intressant att se vad de styrande i Tunis gör åt saken. Tunisien behöver de pengar turisterna ger och även alla arbetstillfällen turismen ger landets unga.

    Egyptens ekonomi rasade också när de tappade majoriteten av sina turister. Detta började redan under Mursi. Hans parti hette officiellt FJP (Freedom and Justice Party) men var bara en skylt, Muslimska Brödraskapet skulle det ha stått.

  7. Löfven kommer gå ut och tala om för svenska folket att dessa dåd ej ska förväxlas med ISLAM.

    • I Italien och Grekland väntar ännu fler terrorister på,att få resa vidare till Absurdistan.Dåren Löfvèn t.o.m. värvar just nu nya i Bryssel !

  8. Säger bara ”Take no prisoners!” när det gäller dessa islamistsvin.

  9. Kan i förlängning få positiva följder,eftersom ”Mutti” Merkel närmast står för samma hållning som Mona Stalin…..Hollande däremot är pressad på sin hemmafront av Front National,och måste på så sätt intaga en s.k.
    ”främlingsfientlig” roll i frågan.Detta kan i förlängningen innebär sprickor för samarbetet inom EU !

  10. Nu är det hög tid att ta ett steg tillbaka ifrån den högt ärade religionsfriheten, det finns ingen anledning till att vänta längre. Det finns alla bevis vi behöver för att en våldsbejakande ideologi som Islam och dess religiösa fasad inte längre borde få gömma sig bakom tomma fredliga ord.

    Surt äpple att bita i men inte desto mindre verkligt.

    • Om man skulle definiera islam som ideologi (som det mest är) skulle man kunna lämna religionsfriheten ograverad. Experter på europeisk rätt hävdar dessutom att religionsfrihet också innebär frihet från religion. Det vill säga att man inte ska behöva utsättas för den mot sin vilja.

  11. Jag hoppas att alla SVIN som protesterade mot att polisen övade terrorbekämpning med muslimska flaggor m.m. Må ni brinna i helvetet.

    Hoppas era söner och döttrar blir nästa offer då ni inte vill att polisen skall göra sitt jobb.

  12. Än en gång besannas det gamla ordspråket, ”there is only one kind of good mislims,- dead muslims!” Nu är chanserna små att något liknande kan inträffa här till lands, tack o lov har vi Mona som ständigt hovrar över alla wannabee terrorister, och ser vi på kvaliteten av möjliga salongsterrorister i Sverige känns det trots allt lungt, jag menar, glömmer att avlägsna sprinten på handgranaten! Sikke fjoller, och skjutfärdigheterna ska vi bara inte prata om, de träffer inte ens ett slutet rum om de råkar vara indestängda i samma. Sen skal vi även ta i betraktning att Frankrig har varit ganska otrevliga mot de små muslimer, de som mördade hele redaktionen på Charlie Hebdo fick inte ens komma till tals, men blev helt sonika dödade af Franska myndigheter, dom har inte en Mona, och nu ser vi resultatet, klart att muselmännen blir upprörda. Mona, lär dig franska, du behövs i Lyon!

  13. Det här är vad vi har att vänta – lite varstans i Europa! Och så undrar en aningslös överhet varför SD växer? Hur kan de vara så felkopplade. Men det skall bli intressant – mycket intressant – att höra Mona, Stephan, Greider et co att förklara detta.

  14. Ursäkta att jag inte hann skriva förrän nu. Kom precis från Frankrike där min kusin har blivit arresterad.

    En hälsning från fredens religion

    • Typisk kommentar från en muslim, ingen empati enbart fixerat vid egna problem. Tror inte för en sekund att Albins kusin är haffat i Frankrige, men om så är fallet, so what?

      • Albin svävar i rymden, har just hittat en högre sfär av nya ’subtilare’ provokationer. Som i ett mirakel vrider han sig kring jorden – ser allt, hör allt. Han äter och skiter halal – det också!
        Hans eget sätt att visa sig kreativ !

      • Precis. Kommunister och muslimer saknar empati. De låtsas bara vara goda, sk godhetsmani. För övrigt har hon säkert fått jobb som inkvoterad. Det kan i alla fall inte vara pga kompetens. Hon argumenterar och skriver som en 5-åring.

    • Hur fan kan du skämta och håna en dag som denna. Har du ingen skam i kroppen? Att du inte har något intellekt vet vi redan.

    • Att de släpper in din kusin är ett misstag som kommer att så dem dyrt, ett exempel ser vi idag!
      Du är här för att spionera åt Expressen på kommentarsfälten, – Expressen och Aftonbladet = demokratins dödgrävare och inga riktiga tidningar utan mörkar verkligheten!

    • Detta är inte en kommentar från den kvinnliga Albin som är deprimerad.

      Detta är en annan ”skojare”.

  15. Mehmet kaplan är både direkt och indirekt ansvarig för MORDEN i Frankrike.

    Detta då han har legitimerat IS som en frihetsrörelse.

    http://nyheteridag.se/miljopartisten-mehmet-kaplan-jamfor-jihad-med-kamp-for-demokrati/

    http://ledarsidorna.se/2015/05/vad-ar-viktigare/

    Muslimer är MÖRDARE. När skall det hända något liknande i Sverige?
    Vad kan vi göra?

    Skriv om den muslimska mördarideologin på vartenda forum ni besöker. Prata med alla ni träffar om den muslimska plågan som drabbar Europa.

    Fråga hur de tror att Europa ser ut om 5 år om inte dessa förbannade mördare kastas ut ur Europa. Protestera högljutt. Håll inte tyst. Alla muslimer som uppehåller sig i Sverige är ett dödligt hot mot vår framtid.

    Om stefan löfven släpper in 400 000 mördarmuslimer kommer landet att kollapsa. Landet skall renas från detta GIFT!

    Nästa gång kan det vara din son eller dotter som blir halshuggen av en muslim.

    Då är det för sent!

    Beväpna er för helvete. Hugg först och fråga sen!

    • Semesterresan inställd, tillbringar sommaren i trädgården, med ryggen till den gamla eken och min pumpgun i knät, Fan ta muselmännen!

  16. Dålig tajming för löfven!! Löfven talar i eu om att sverige nu låter sig islamiseras och att massinvandring är något bra för ett land.plocka i hop dina papper och lämna talarstolen löfven och åk hem.hahaha!!

Kommentera