17 thoughts on “I det nya Sverige är det spännande mitt på dagen

    • Har många orsaker att skriva här på bloggen. Satt för många år sedan med mitt barnbarn och inväntade hennes föräldrar på flygplatsen i Brussel Zaventem.
      Det fanns en liten avdelning med sittbänkar för barn och vad jag minns några leksaker. Vi väntade och hade lite mat med som vi åt vid barnens bord, då dök det upp en betydligt äldre svart flicka som utan förvarning puttade ner mitt barnbarn från stolen. Jag följde efter henne tillsammans med mitt barnbarn under några minuter och slutligen så ledde hon mig till sin familj. Berättade för dem vad deras flicka hade gjort…………………….då fick jag den värsta svada av dåligt språk från föräldrarna, ett sorgligt minne men inte förvånande.

      • Chockerande!
        Detta fenomen är nytt för mig. När vi får uppleva sådana vidrigheter i Sverige, tror jag att det är för sent…

  1. Södertäljerånet: ”https://www.youtube.com/watch?v=3Y3bBES0RrI”. Tyvärr dog bara en av de tre rånarna.. Råna en guld-affär mitt på dagen, bara ett stenkast från Slöddertäljes polisstation? Köra över sin döda kompis, och sedan inte kunna hantera sitt fordon utan backar på en stolpe? Finns bara en förklaring – den smittsamma sjukdomen som angriper hjärnan och det centrala nervsystemet – ISLAM!

  2. Verkar vara pantbanksrånarna som man spelade dansbandsmusik non stop för. Spela på bara Lasse Stefanz, Ingmar Nordströms, Vikingarna, Thor Leifs, Curt Haagers, Lotta Engberg för faan. Dom ska torteras på högsta volym.

Kommentera