Alexandra Pascalidou, gillar invandring här men inte där

INVANDRING. Grekiskan, född i Rumännien, Alexandra Pascalidou, stammis på vår blogg som alltid har försvarat invandring gillar tydligen inte när mångkulturen drabbar hennes hemland. 

2015-06-22_2110

39 thoughts on “Alexandra Pascalidou, gillar invandring här men inte där

  1. Hon Paschalibido bör snarast resa till Grekland och hjälpa dem ur den långvariga krisen, som inte är förorsakad av de stora strömmarna av opportunister, utan av en dålig ledning och gammalmodig administration.
    Hon Plaskalivido som är så duktig och klok vore ett verkligt klipp för Grekland, ett folk som skulle kunna klara sig mycket bra bara de jobbade lite mer och strukturerat.
    De hade chansen då Papadopouos styrde 67-74, men sumpade den för att låta Palmes goda vän Papandreous komma hem till Grekland och börja nermonteringen igen med sitt socialistsnack, statsskulden ökade med 42%.
    Men är huvudet dumt får hela kroppen lida.

  2. Om hon nu på allvar är bekymrad över att det föds för få barn, så kanske hon skulle hållit ihop sin relation och skaffat fler själv. En självgod raljerande Gypsy med vidrig dubbelmoral!

  3. 32 brandmän i norra Värmland säger upp sig.

    I min åsikt bör diskussionen nu handla om hur vi tacklar de problem vi har, och varför både Socialdemokraterna och Moderaterna inte förstår att försämrade resurser för brandmän , polisen är lika med ökad brottslighet, oavsett hur många satsningar det görs på diverse ”fritidsgårdar” och spännande kulturprojekt i ”utsatta områden”.
    Problemet är egentligen inte idioterna som springer runt med pistoler, bildar gäng och lyssnar på cp-musik i tron att de är gangsters, problemet är att vi har politiker som inte lever enligt verklighetens lagar!

    Med mindre invandring och hårdare regler, kan vi enkelt utvisa kriminella invandrare.

    För att vara ärlig är det troligtvis redan för sent att ”föra en diskussion” om invandringen i Sverige.

    • Kanske för att vissa folk älskar allt som glittrar och glimmar—-de är avundsjuka helt enkelt.

      • Jo, men KONFISKERA från Europas äldsta kungahus?

        Hur tänker hon?

      • Åmål :
        Hon gör det enkelt för sig hon besvärar sig inte med att tänka, har kanske inte ens förmågan troligt, men vad vet jag.

  4. Hur kan Pascaslida stanna i ”rasistiska”Sverige?

    Sverigedemokraterna är inga nazister/rasister.

    Alla som försöker diskutera integration i Sverige stämplas som rasister.

    Citat:
    Om Sverige socialt förvandlas till ett ”stökigt, konfliktfyllt och svårkontrollerat” samhälle a’la Haiti så är det enligt dem ett rimligt pris att betala.

  5. HON ÄR ZIGENARE!!!!!!! ( H*RA)

  6. År inte Sverige hennes hemland? Tycker alla ovanstående att alla flyktingar ska stanna i Grekland?

  7. Invandrare är hycklande taraqiyyatiska egoister, för att hävda sig själva på vår bekostnad. Och vi svenskbor, är för ärliga och snälla för få något till del.
    D v s vi som är äkta svenskar, och inte förfallna till avartsdekadans som vänsterpacket. De har gått dårskapens irrväg bort i hin håles rep bland svampar i Alice galensköna wonderland. ”Ohooo Ohooo, jag svävar bort ut i socialistflumland. Ohooo Ohooo.”

  8. Det här gör henne om möjligt ännu dummare…
    Extra kul blir det när hon av alla jävlar anklagar Arpi för ironi. Frågan e ju inte hans pålitlighet i sina inlägg..
    Hennes trovärdighet (för dom som fortfarande köper det hon säger) i framtida inlägg och åsikter e ju som bortblåst efter detta.
    E det kanske t.o.m läge att dra rasistkortet till Pascalidou?

  9. Det ”bästa” är när hos säger i t.ex. ring P1 : ”Vi svenskar…”

    Kvinna har dålig självkritik dock en välstöttande PK omgivning då hon kan fortsätta förnedra det svenska folket.

  10. Grekerna behöver väl inga nödlån när vinstlotterna och toppkompetensen bara rasar in i landet eller…

    • Ja, borde ju vara en kompetensmonsun som dragit in över Grekland! Inte bara ett kompetensregn…..

  11. När jag hör AP som programledare i RingP1 vrider jag mig som en mask på kroken på grund av alla hennes rent ut sagt idiotiska kommentarer. Den logiska nivån är inte skyhög, hennes slutsatser enfaldiga. Någon självinsikt har hon inte.

  12. Ivar Arpi ger svar på tal och Alexandra förstår inte kopplingen.

    Nu blev hon väl kränkt…….igen?

    Sköna och ärliga kommentarer från Ivar Arpi.

  13. GREKLAND är ett bra land och nya lån är på väg, ECB kan trycka upp mer sedlar och även flyktingar är människor och vill leva La Dolce Vita….! Sveriges största grupp förtidspensionärer är greker….
    Sverige kan göra en insats och förtidspensionera alla flyktingar mot att de får bo i Grekland! Den världsberömda SVENSKA FÖRSÄKRINGSKASSAN får några 100.000 ARBETSSKYGGA till att skicka förtidspension till….
    Sveriges statskassa är OUTTÖMLIG!!! VI är så rika, fråga SOCIALFALLSDEMOKRATERNA och svetsarn!
    Det kommer att bli tufft för Sveriges arbetande befolkning i framtiden när det visar sig att Sverige inte har råd att vara Greklands och hela jordklotets Socialbyrå…!!!

    • VI FÅR SE OM EU TVINGAR GREKLAND ATT HÖJA PENSIONSÅLDERN TILL 45 ÅR???
      DET KOMMER KNAPPAST ATT GÅ MED PÅ DET….

  14. A. P. denna olidliga kommunist varelse, föddes i Rumänien av grekiska föräldrar – kommunister som i slutet av 40-talet och 50-talet kom till Rumänien som flyktingar. Kort om hennes föräldrars generation: efter kriget, mellan 1946-49 var det inbördeskrig i Grekland. Kommunistpartisaner (ELAS) kämpade för makt mot icke-kommunistpartisaner (EDES) stödda av britter. Kommunist gerilla besegrades och Churchill körde dem ut ur Grekland. De sökte sig till kommunistländerna, närmast var Rumänien, och en massa nästlade sig där. Onödigt att säga att rumänerna var inte förtjusta i partisanerna och umgicks inte med dem. De, som kommunistinvandrare, fick hjälp och levde bättre än många rumäner. Rumänerna kallade dem för partisaner, eller kommunister hellre än greker. När situationen blev lugnare i Grekland åkte grekiska partisaner tillbaka.
    En del kom till Sverige där de hittat lämplig och bördig terräng för sina kommunistiska åsikter och principer.
    Så har ni fått denna ’intellektuella’ författare och journalist på er hals, kära ni !

    Albino, håll klaffen!

  15. Så där ja…varje tänkande individ borde ha nollat sitt förtroende vad beträffar den pratkvarnen

Kommentera