Sex män anhållna för sexuellt ofredande av barn

INVANDRARBROTTSLIGHET. Sex män sitter anhållna för sexuellt ofredande av barn. – Det jag kan säga är att det inträffat i centrala Luleå, men i vilket sammanhang vill jag inte gå ut med, säger Catrin Hedqvist, vakthavande befäl vid polisen i Norrbotten.Enligt polisen är det två flickor under 15 år som utsatts för sexuellt ofredande.

– Vi får se vad åklagaren säger och vad utredningen ger, säger Catrin Hedqvist som inte vill gå ut med fler uppgifter med hänsyn till målsägande.

Så långt NSD och det var inte mycket. – På Facebook finns det uppgifter att det rör sig om Alexs tivoli och där finns knappast några svenskar anställda utan det är troligen östeuropeiska gästarbetare…

I Hallandsposten hittar vi följande om asylboende ”Med tanke på att Migrationsverket per person betalar 200 kronor dygnet för boendet och 150 kronor för tre mål mat om dagen innebär avtalet ändå intäkter på 2,1 miljoner kronor i månaden”.

– Vi sticker inte under stol med att det är bra betalt, vi är tacksamma så länge det varar, förklarade Tony Andréasson i HP för ett år sedan.

Han är styrelseordförande för Sportbaren Arena i Halmstad AB, som driver hotellet. Dessutom är han styrelseordförande för bolag som driver Axels Tivoli och Busfabriken.

Nåväl, pappan nedan verkar lite smågrinig…2015-06-21_1856

12 thoughts on “Sex män anhållna för sexuellt ofredande av barn

  1. Nu får polisen i Norrbotten (och resten av Sverige) ta mej fan skärpa till sig och tala om/varna föräldrarna så inte fler barn blir utsatta!

  2. Polisen vill aldrig något nu mera. Är de inte till för den laglydiga allmänheten?

    • Med en högste polischef som Dan ”Spyan” eliasson kan man inte förvänta sig annat. Politiskt tillsatt av svetsloppan löfven som har givit sig själv lönförhöjning. Ny lön 160 00 i månaden!!

      • …då har han lika mkt i månaden, som min
        75 åriga polare…som är tvungen köra Taxi
        natt heltid, 16000 + pension (21000)…där
        ligger Svetsarn i lä…

  3. Ingen som har respekt föe svenskar längre. .hela världen skrattar åt vårt lands daltande med brottslingar..så länge dem inte är etniskt svenska.

  4. ”– Det jag kan säga är att det inträffat i centrala Luleå, men i vilket sammanhang VILL jag inte gå ut med”, säger Catrin Hedqvist, vakthavande befäl vid polisen i Norrbotten.

    Hon VILL inte gå ut med information – varken i det som inträffat eller vilka som var de anhållna förövarna.

    I åratal har polisen och andra myndigheter hållit inne med information. De skäms inte när de får lönen på bankkontot dock.

  5. Öst européer? Ska vi börja ogilla alla dem också, det är ju hundratals miljoner,

Kommentera