Stäng

Muslimer kastar en man de anklagar för att vara homosexuel från en hög byggnad

FjärranÖsternRedaktören som befinner sig på resa i Sverige (nu i skåne) noterar att den Svenska pressen inte alls verkar vara intresserad av dessa av entusiastiska muslimer utförda barbarier. En israel som försvarar sig mot stenkastande arabpojkar har ett långt större nyhetsvärde (enligt PK media) än det dagliga barbariet utfört av representanter för den så kallade ”fredliga och humana religionen”.

Finns också HÄR

 

13 reaktioner på “Muslimer kastar en man de anklagar för att vara homosexuel från en hög byggnad

  1. Jag blev inte särskilt förvånad när jag upptäckte att hon just använder ”Gud är större” som valspråk, fritt översatt av Allahu Akbar.

 1. Har inget emot bögar och lebbor så länge de sitter på sin plats. Men att ge dem hedersplatsen dem vid bordet, att överväldiga dem med höga befattningar (särskilt inom kulturområdet) och dyra gåvor, att viga dem i kyrkan och underlätta för dem att adoptera barn utan granskning är sista strået för anspråkslösa människor vars bidrag till samhällets välbefinnande är nedtystad och taget för givet.

 2. Det enda fungerande tåget i Sverige är bögtåget.

  Det är nog lugnast att inte muslimerna blir alltför många.

 3. ”I Sverige vill vi gärna tro att vi är humanistiska. Egentligen är vi mest fega.
  Martin Luther King fångade det bättre än någon annan: ”Den yttersta tragedin är inte de onda människornas brutalitet, utan de goda människornas tystnad”. Motsatsen till tystnad är att ta ställning, att uppvisa civilkurage, att ta en risk med den egna personen som insats.” av Alice Teodorescu http://m.gp.se/nyheter/ledare/kronika/1.2737566-alice-teodorescu-goda-manniskors-farliga-tystnad – läs gärna igen och begrunda!

  För övrigt anser jag att dessa representanter för den ”fredliga och humana religionen” är vidriga, fega mördare som inte vågar visa sina ansikten inte ens i strid och frågan är om de ens tar av sig masken när de våldför sig mot kvinnor och barn.

 4. ANN BARNHARDT ger en lektion i islam på YOTUBE….-”Islamic Sexuality A Survey Of Evil”.
  Även om man inte kan engelska jättebra är det lätt att hänga med, – bra info bl.a om könsstympning som är vanligt i muslimska länder och hur det påverkar kvinnan och relationen till en man.
  Se den, stor behållning om man vill lära något om DEN TOTALITÄRA IDEOLOGIN….
  Problemet med de här dysfunktionella individerna är att de bara har mord på agendan, deras största nöje är att mörda eller att dö och bli ”martyr” i ett självmordsuppdrag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: