4 thoughts on “Dagens Hund

  1. För någon vecka sedan avslöjades,att ett turkiskt åkeri (EKOL) sedan länge sysslat med olagliga transporter över hela Sverige.Utgångspunkt var Malmö, (var annars)där godset hämtades på trailrar i hamnen för vidare färd.
    I dag orsakade detta åkeri en svår olycka på A6 i Hessen.En av deras chaufförer missade en ”stauende” ,och brakade rakt in i kön av personbilar.
    Två personer dödades och årskilliga skadades svårt.Sedan finns de som anser att Turkiet skall tillhöra EU !

    http://www.bild.de/news/inland/lkw-crash/zwei-tote-und-fuenf-verletzte-41338966.bild.html

    • För min personliga del så är det definitivt slut med att köra på Autobahn, gjorde den sista bilresan till Sverige nu för någon vecka sedan. Det är proppfullt med lastbilar från alla möjliga underliga länder på vägen, det blir flyget som gäller framöver.
      För en gång skull så håller mannen med mig, även han var förvånad.

  2. Till och med en guldfisk inser, att man inte blir ”oren” genom röra vid en hund. Tvärtom – lite hångel genererar nyttiga endorfiner.

  3. Trelleborg fredag den 12 juni 2015.

    Kul bild!
    Tam Guldfisk och nyfiken valp.
    På Ingarö finns en sjö. 1980 fanns tama abborrar i den. Jag trodde mina bekanta som bodde där skojade men faktiskt. Då vi kom till en häll vid sjön syntes inga fiskar där. Så började mina vänner ropa ”-kom alla fiskar” några gånger och så efter en minut fanns ett stort stim med småabborrar. Fiskarna matades med en massa brödkuber och kom då värdfolket ropade. Kuriöst. // T

Kommentera