V vill avveckla välfärden för fri invandring

INVANDRING. Torbjörn Tännsjö är professor i praktisk filosofi vid Stockholms universitet och veteran inom Vänsterpartiet. Under en diskussion med Per Bauhn som arrangerades av Timbro beskrev han sin vision för det framtida Sverige.

– Man kanske borde öppna våra gränser helt enkelt. Alla som vill får komma hit, sade Tännsjö.

Priset för öppna gränser för invandring från tredje världen är att välfärden för svenskar avskaffas – men det är värt det eftersom det skulle ”maximera välbefinnandet i världen”, hävdar Vänsterpartisten. – Vi kan inte samtidigt behålla vår välfärdsstat för oss. Det kommer bli en drastisk sänkning av levnadsvillkor och sociala villkor i vårt eget land. Jag är benägen att tro att det är det vi bör göra faktiskt. 

-Pettersson undrar om professorn är riktigt klok. Att rasera vår välfärdsstat skulle inte göra någon större nytta för världens över en miljard fattiga och hur menar han att de invandrare skulle leva i Sverige när vi inte har någon välfärd kvar…Det är tydligen så att kommunisternas dröm om ett bra samhälle är att alla har det lika jävligt och går omkring i trasor och svälter.

Torbjörn bor på Götgatan och den ligger som sig bör i hans kretsar på Södermalm i Stockholm.

17 thoughts on “V vill avveckla välfärden för fri invandring

  1. När jag blir statsminister ska jag bestämma att Torbjörns ytterdörr ska avlägsnas och samtliga asylsökande ska vandra in i hans lägenhet för att maximera välbefinnandet för Torbjörn.

  2. Nej han är säkert inte riktigt klok, för det är en merit i
    Sverige idag om man riktigt prillig när man är professor,
    och när han även är kommunist är det helt naturligt
    att vara dum i huvudet.
    Men vad överraskad jag blev över att han har sin
    hemvist på Södermalm????

  3. Hahaha. Ingen välfärd, ingen flyktingström.
    Vad jag tror är att denne galning vill ha, är välfärd för asylturister och vänsterradikala beslutsfattare, men inte för oss andra.

  4. Han är ju utan tvekan den största idioten på jordklotet och den absolut farligaste människan som någonsin vandrat på jorden.

  5. Hela EU bygger just på att omfördela välfärden/pengarna från ”rika”,
    till ”fattigare länder”…Trodde inte mina öron,när ”Mutti” Merkel stod upp och förklarade,att de minst 280 miljarder Euro som Tyskland nu har förlorat p.g.a. lån/säkerheter till Grekland, får ses som en utjämning !!!!
    Nu gäller att ni förklarar för barn och barnbarn,hur deras framtid kommer att te sig.En utjämning kommer att betyda något mellan plåthydda,eller en kaninbur i Rinkeby/Rosengården…..

  6. Det var med sorg som jag lyssnade på inslaget, förstod återigen hur mycket jag saknar det fina välfungerande Sverige som inte längre finns.

  7. Detta är väl vad hela vänstern + alliansen vill och håller på med. Ovanligt bara att nån talar klartext.

  8. Kan inte annat än undra: Är han beredd att sänka sina levnadsvillkor eller tror han att han på något sätt skulle klara sig undan… Brukar det inte vara så att när en liten elit lever bra och folket svälter sker revolution… Fast å andra sidan, om välfärdssystemet upphör kommen troligen asylsökarna minska också, finns ingen hjälp att få varför ens komma hit… och de som verkligen flyr från fasor skulle snart befinna sig ”ur askan i elden”

  9. En vänsterpartist som vill demontera välfärden? Snacka om politiskt självmord. Ett Vänsterparti som överger centrala Vänsterpartifrågor gräver sin egen grav.

  10. Finns många olika slags globalister. Alla vägar leder till den globala diktaturen.

  11. Ytterligare en i raden av idioter som av någon obegriplig anledning har en professortitel i detta dårhus…

Kommentera