Miljöpartists make dödad i Syrien

ISLAM. Algeriern Said Arif uppges dödad i Syrien, rapporterar Long War Journal. Det vore inget speciellt med det om det inte vore för att han varit gift med en svenska som konverterat och som han också har barn med. Svenskan heter Anna Sundberg, och kallade sig Umm Anas som islamist. Damen kommer i höst ut med en självbiografi benämnd ”När paradiset nalkas : 16 år med militanta islamister”.  Hon är idag aktiv i det extrema Miljöpartiet. Anna Sundberga har lobbat för lindrigare terrorlagar i Sverige i föreningen Charta 2008. 

Anna och Arif har tidigare varit med på vår blogg. HÄR. 

Per Gudmundson tar upp Said Arif och många andra islamister.

18 thoughts on “Miljöpartists make dödad i Syrien

  1. Att denna parasit och MÖRDARE fick SVENSKT MEDBORGARSKAP förvånar mig inte….Detta jävla GIFT kan vi tacka SOCIALFALLSDEMOKRATERNA för + Moderaterna, riktigt usla människor!
    Tack Tor och Oden att aset är död!!!

  2. Så går det när man ger sig in i leken, då får man leken tåla. Inget att gråta över.

  3. Hoppas hon åker ner till Syrien och aldrig kommer tillbaka hon med! Jävla idiot… hur fan kan boken få bli tryckt över huvud taget??

    • Vad är det som du ser som tragiskt, att en islamist dör eller att en svensk kvinna är så korkad att hon söker sig till dessa?

  4. Hör till det mest repellerande jag sett ifråga om manskön. Hur kan man falla för denne man? Själv ser hon snygg ut på fotot i länken, synd på så rara ärter. Men nu väntar honom ett antal jungfrur (varför är just sådana åtråvärda?)så vi får hoppas att hon inte är svartsjuk.

  5. Vill bara påminna om,att en Islamist har svurit sin gud,att aldrig syssla med politik ! Därför går ej hellre en rättrogen muslim till valurnan !

    • Möjligtvis demokrati ska de undanhålla sig ifrån. Annars dras till makt som malen till ljus.

  6. ”Kärleken är störst” tillskriver jag Kristendomen och Björn Ranelid.
    Men av kärlek dödar islams is-mördare otrogna, shiia, yazidier, kristna, judar, kurder m.fl.
    Man kan och ska få följa kärleken för en person men inte förråda sitt fädernesland och Sveriges alla folk på grund av religionsfrihet. Det är aldrig en mänsklig rättighet kära f d Anna Sundberg. Din man får säkert 72 jungfrur. Vad väntar dig?

  7. Jag vill gärna läsa boken, men absolut inte köpa den utan låna på bibliotek. En skönmålning eller något annat?

      • Men betydligt mindre än om någon köper den. Det är mest troligt att jag inte klarar av att läsa boken, men att se vad den handlar om det vill jag.

    • Kolla i bingen för RETURPAPPER… eller i FARLIGT AVFALL.
      Alla som köpt den har säkert lagt den där.

Kommentera