Expressen ger Petterssons rätt

JOURNALISTIK. Idag erkänner Expressen och deras politiske redaktör att vi på Petterssons blogg och många andra alternativa media har haft rätt hela tiden. Det är Expressen politiske redaktör Anna Dahlberg som påstår att vi i Sverige är rädda för sanningssägare 

”Hur kommer det sig att personer som anlitas av andra länder för sin expertis hålls på armlängds avstånd i Sverige? Rimligen för att vi ogillar människor som kallar en spade för en spade” skriver Anna Dahlberg. 

Vad säger detta om Sverige? Den norske författaren Karl Ove Knausgård liknade nyligen Sverige vid ”cyklopernas land”. Vi söker inte sanningen som den är, menade Knausgård, utan sådan som den bör vara – en tillrättalagd version.

Nåväl, Anna Dahlberg får tala för Expressen och kanske för hela PK-etablissemanget. Vi på alternativa media har länge läst, lyssnat och tagit åt oss av sådana som Tino Sanandaji, när det gäller kostnaden för migrationen, Per Gudmundson när det gäller islamismen och Magnus Ranstorp när det gäller terrorism. Alla dessa tre experter är erkänt skickliga, och anlitas ofta internationellt, men i Sverige beskylls de för att överdriva kostnaderna för invandringen och hotet från islam, speciellt från vänsterkretsar, det vill säga majoriteten av journalistkåren.

Att PK-media och Expressen inte har lyssnat på dessa experter och sanningssägare kan knappast vi amatörbloggare lastas för, vi har beskrivet den sanning som Expressen nu säger är riktig i många år. 

-Pettersson tackar Anna Dahlberg och Expressen för det erkännanden och hoppas en ursäkt kommer från chefredaktör Thomas Mattsson, både till oss men framförallt till svenska folket…

2015-05-31_1701

26 thoughts on “Expressen ger Petterssons rätt

  1. Pk-media och sju-klöver lyssnar på psykfall som Arnstad i stället för folk som belägger sina påståenden med fakta.

  2. Jag tycker att alla s.k journalister skulle ställas in för rätta,hur dom medvetet har missbrukat sin yrkesroll och lurat och ljugit för folket.
    Det är skandal av journalistkåren.

  3. Sanning, det är inte sanningen som bloggen ägnar sig åt, en del är hets mot folkgrupp.
    Pettersson framhärdar i att vissa folkslag är sämre, och använder gärna och ofta nedsättande begrepp om dessa.
    Men okey många av oss människor är rädda för det främmande, men det är ändå inte okey att nedvärdera hela folkgrupper.

    • Hej Albin!

      Vad tycker du om Annas ledare?

      Får din jobbarkompis godkänt för den?

      • Bilan lär nog inte svara dig, det blev lite för pinsamt för Bilan och hennes kompisar i IQ klubben 68.

      • Q, ja jag funderar på att ta en paus, samma snack hela tiden. Tjatigt och helt utan reflexion, är det som bloggen står för,

      • Q jag lovar inget, men den här bloggen är långtråkig, men en paus blir det.
        Dock vore det kul om någon resonerande person började skriva. Den enda som inte oförbehållsamt håller med hela tiden är ju Roland.
        De flesta andra reagerar ju som en fårskock.. Och herden driver sin flock mot en gröda som inte finns. Bää

      • Du har inte lärt dig något Bilan…Lika dum lämnar du bloggen, som du en gång anlände…Fortsätt nu på er egen IRM-blogg…

      • Albin :
        Tänkte att skriva något positivt men så förmörkades min miljö, Europa är förlorat med all afrikansk ockupation !

    • Bilan, hur kan sanningen vara hets mot folkgrupp? Om jag kallar en spade för en spade, skall då alla skyfflar bli förorättade?

    • Men för h…… dra nåt gammalt över dig Bilan om du inte redan har svart sopsäck, och kryp tillbaka ner i din håla!

      Grattis Pettersson, KEEP UP THE GOOD WORK!

    • Bin Laden, vilken folkgrupp? På min gata finns en otäck typ som stökar och för väsen, spöar hustru och ungar i ett kör, vi kallar honom för den jävla smålänningen! Även hans närmaste granne använder samme, nedsättande uttryck, och han kommer från Älmhult! Om han, grannen, mot bättre vetande skulle taga den jävla smålänningens parti, bara därför han även kommer från Småland, så har vi plötsligt en folkgrupp. Detta senario uppspelas hela tiden bland vissa grupper av invånare i vissa delar av Sverige. Om en muslim beter sig synnerligt dumt och får ta kritik därför, kommer hundratals muslimer att yla om rasism och hets mot folkgrupp och allt vad det är. Ingen vill erkänna att det enbart handlar om vederbörandes dumma beteende! Hets mot folkgrupp,- ja tjena.

  4. Grattis Petterssons!

    Bra jobbat.

    Annas ledare är riktigt bra och uppriktig. Den skulle alla behöva läsa, speciellt andra journalister, riket runt.

    Man blir bara en aning förvånad över att den är publicerad i Expressen.

    Det finns kanske hopp för förändring…..eller hoppas man på för mycket?

    • Nu vet vi att våra ord når enda upp till högdjuren….Kanske har vi medverkat till,att SD nu skjuter i höjden som en Braun-raket ! 🙂

    • Nja som vanligt så blir man ärlig inför galgen . . . men som man säger ”Ränderna går aldrig ur” speciellt inte då en miljonlön verkar försvinna puts väck!

Kommentera