Knivbråk på exklusivt asylboende

INVANDRING. Knappt har asylanterna anlänt till exklusiva Hemmeslövs Herrgård förrän bråken är igång. Välmenande naiva rika Båstadsbor har skänkt allehanda artiklar och försökt hjälpa till. I onsdags kväll var det dags för polisen igen att rycka ut, denna gång efter att en asylant skurit en annan i ansiktet. Bert Karlsson, ägare till boendet, försäkrade de kringboende att det inte skulle vara några problem. Titta gärna in på Hemmeslövs Herrgård och se hur herrarna har det, mer på HD.se

45 thoughts on “Knivbråk på exklusivt asylboende

  1. Lena: jag och min familj tillhör en minoritets folk med kaukasiskt drag i somalia, skillnaden är att jag har rödbrun eller ljusbrun hy, rak näsa rakt mörkt hår osv. Många i min släkt är vita det är det jag menar med (min sort) jag har relativt svaga gener till skillnad från t.e.x. Vanliga skandinavier.

  2. Lena: har själv en i släkten med gröna ögon en liten flicka, halv britter halv somalier ( eller som ni brukar säga zoomalier) hon är helt vit och liknar mamma mest, oj då! Hur kan det komma sig? Jo för att mina/våra gener är relativt svaga jämfört med eran! Så detta betyder i slutändan att människor av min sort har lättast att drabbas av etniskt rensning.

    • Ahmed, jag vet inte vilken sort du menar men vad du skriver gör mig glad . Det finns hopp !

  3. Lena: på tal om gener så kan du väl göra en undersökning jag kan slå vad om 100 000 kr att du har en asiat eller en subsahariska i dina gener långt tillbaka i tiden, samt så är du jag i ett sjukdoms tillstånd d.v.s. Vitiligo! (Har mörkt rakt hår, rak näsa, bruna ögon och rödbrun hy) så vad händer om jag får vitiligo? ” jag färgar håret blont eller brunt och tar på mig blåa linser sen så voilà! Jag har blivit en Skandinavier👱

    • Tänk om jag hade varit så vacker, nu är jag ”stackarn” bara rågblond, grönögd och med olvfärgad hud, arma mig !i

  4. Lena: du verkar ha xenofobi och njuter av att leva på propaganda! Jag föddes i Sverige och det finns inget du kan göra åt det.

  5. Inte tusan ska det bytas ut vackra och kloka svenskar mot några st”’de svarta afrikaner som har noll med Sverige att göra, förutom det batikkärringarna har berättat ……………………ta död på alla svenskar ! Batikkärringar har alltid varit varit fula och tiden gör de inte vackrare.
    Nu känner de sin hämnd mot naturen och generna, ha det era dårar.
    FY tusan !

  6. Lena: jag betalar gärna älskar att ställa upp för andra👍 (är laglydig och har alltid betalat skatt) 🙂

  7. Det mest djävulska är………………………………………………………………………………………………………………………………..den så kallade framtiden för barn och barnbarn………………………………är ockuperad av det svarta !
    Hel**te !

  8. Stenbock: först och främst sigheil på dig också! tål du inte att en annan person som både är svensk och brun i sin hud lära dig något, tänk du får en brun svenne som chef! Vad ska hända då?

  9. ”Ahmed” är det en av de afrikanska gästerna på Hemmeslöv ?
    Eller är det en somalisk Messias,som kommit till Absurdistan för att frälsa oss ? Herrdj-vlar oavsett vilket,när en ur Bushfolken vill söka lära oss,hur vi skall uppträda !

    • Stenbock :
      Mår illa när bel **b är i mitt område, finns tydligen andra som uppskattar, ni är galna.

  10. Sverige får minimera bidragen och motivera till jobb! det är enda sättet inget mer! Automatiskt kommer invandring att minskas och då söker asylmänniskorna sig till ett annat land. Det är förlängt bidrag med alla dess märkliga namn som lockar folk hit!

    • Ahmed :
      Fy för fan , det finns inte och kommer aldrig att finnas jobb för, lycksökarna, det är bara utarmning av svenska generationers förbaskade SLIT, önskar att de hade varit som slöa afrikaner och gjort flerbarnsbidrag. ( i Afrika ger det barn men inga pengar)
      Knasiga svenska tanter satte sina barn i ”hjärntvättardagiset” och slavade i snabbköpskassan, dårar.

  11. Röstarätt: du har rätt i vad du säger men tror du jimmie åkesson kommer förändra landet till hur du vill ha det! Det är som att blanda äpple och päron alltså! Jimmie kommer få mer väljare och sen då? Vad kommer hända? Han ska minimera invandringen lite men vad händer efter? Wallenbergarna som är så jävla rika och äger nästan alla aktier och bolag vill ha invandring familjen Lundin vill ha invandring! Tror du att herr åkesson kan ändra deras uppfattning? Alldrig det är omöjligt.

  12. Knappt har asylanterna anlänt men startar välkomnandet med sin vänligt sinnade kultur och tackar på det sätt dem kan.
    Importerar man en slags kultur kan man återigen inte förvänta sig något annat.

  13. ”Sveriges knark är bidrag” och det säger en hel del om Sverige! Vilken dålig rykte! Man blir mörkrädd!

  14. Det är tyvärr eran efterblivna svensson politiker med deras politik och svammel! de ser till så att invandrare blir beroende av bidrag och massa andra märkliga stöd som inte ens leder till något! Skyll er själv ni tycker inte alls om Sverige annars hade ni fött mer barn värnat om landet! Så någon gång kommer det att komma en infödd somalier eller turk bli statsminister och ta tillbaka landet och reformera det till hur det egentligen skulle bli!

    • Ahmed, du är en skam. Du är en LANDSFÖRRÄDARE.
      Även om ni eller de som kommer hit för bidrags skull är helt enkelt paria.
      Oavsett vem som är eller blir statsminister så är ni lik förbannat LANDSFÖRRÄDARE.
      Ni har sålt er själ för pengar.
      Den brist på respekt NI visat mitt land kommer att straffa sig.
      Då kan ni fly tillbaka till jordhålorna och ruinerna ni kommer ifrån era jävla patrask.

  15. Pettersson försöker att odla avundsjukan , men att dela rum med en massa okända på en herrgård kanske inte är så kul att det skulle passa varken Pettersson eller mig.

    • Dela rum med ” okända ”
      På lyxhotell. All invlusive. Extra fickpengar. Vila hela dan. I Båstad. Anytime.
      Okända, inte efter dag 2.

    • Nej enligt dig hade väl ett rum för var och en
      på Hotell Hilton
      med all inklusive samt gratis försörjning livet ut
      varit att föredra! Och dessa ska kallas Flyktingar?

    • Och vilka är det som sätter olika nationaliteter och religioner tillsammans på ett flyktingboende?

      Albin, det är Du och många andra som har röstat fram den här integrationspolitiken!

      Beundra erat drömsamhälle…..
      2014 drygt 6 600st anmälda och klassificerade våldtäkter. Drygt 19st anmälda per dag
      Alla mord, Sverige kommer snart att snitta 1 mord/dag om trenden håller i sig med den nuvarande, ”puss på kinden” politiken.

      Tycker det dags att Du och många andra börjar se världen med objektiva ögon.

      Eller det kanske DU inte kan, för din hjärna verkar vara indoktrinerad…..

  16. MASSINVANDRINGEN drivs av Socialdemokraterna och Miljöpartiet som fått med sig 7klövern på detta IDIOT-TÅG, IDIOTEXPRESSEN som kör på 400 km i timmen utan bromsar….500.000 MUSLIMER ska PÅTVINGAS Sverige befolkning under kommande år….
    DE FLYR FÖR SINA LIV JIMMY ÅKESSON SA SOCIALDEMOKRATEN STEFAN LÖVEN I PARTILEDARDEBATTEN!!!
    Nej, Röven…- de fly i helvete inte för sina liv MEN SNART FÅR VI SVENSKAR GÖRA DET!!!

    • Tåget har snart gått för vårt fredliga land! Vi borde tänka som de gör i Thailand…..de är ganska smarta….” OM DEN HÄR UTLÄNNINGEN INTE FUNNITS HÄR HADE DETTA INTE HÄNT….!”
      Sug på den!!! LÅNADE PENGAR….DETTA BEDRIVS MED LÅNADE PENGAR….LÅNADE PENGAR!!! Som givetvis tas från annat!!! 200miljarder minst per år! SINNESSJUKT!!
      Jag skiter i om de flyr för sina liv, det är bättre att de dör….det lär ändå dö många den dag vi har ett inbördeskrig här, ingen tveka om det!

  17. Dags för polisen att rycka ut en berikare i farosonen, när min mamma hade problem med zigenare i Båstad så fanns det INGA polisbilar tillgängliga !
    Hon hade jobbat och betalat skatt till kommunen i 45 år !
    SKÄMS !!!!

  18. När jag var i Båstad på lördagen innan nytt kommunalval, så hörde jag ett par boende säga att dem är så trevliga.
    Många andra sa det var fruktansvärt förstöra anrika Hemmeslöv.
    Kulturarv och Båstad kommun skulle utövat sin förköpsrätt och byggt ut detta till äldreboende i stället.
    Nu gick det bra i valet för SD som ökade 5% så med lokalt parti kommer dessa nästan få majoritet själv.
    Har svårt tänka mig Bert får utöka sitt boende som han tänkt med ytterligare ett par hundra, så det blir totalt 600 st.
    Finns rika boende som kunde tagit upp pengarna och gemensamt köpt ut Bert Carlsson. Kommer nog bli så.

    • Du tillhör de verkliga optimisterna…Själv tror jag att de självgoda Båstadborna,öppnar sina hjärtan och omvandlar Hemmeslöv till en form av Safaripark,med äkta afrikanska aktörer.Nog vore ett nytt Somilia eller Gambia själva clou`n nu när tunneln efter 20 års arbete,äntligen öppnar upp för en nyfödd järnvägsera !

  19. En skandal av de sju grovt kriminella. Se hur våra gamla och sjuka har det. Mitt förslag är att vi låter sju klöverns politiker provbo tio år på ett av de hemmen som man kan se runt om i Sverige. Ransonering på mat och mycket lite hjälp till våra gamla. De grovt kriminella sju klöver svinen lever som om de har vunnit en miljard per styck politiker i sju klövern.

      • Mina vänner som färdas längs med landsvägen från motorvägen vid Östra Karup till Båstad, vittnar om det ”mörka band” som ringlar sig utmed landsvägen, på väg till Willys för att spendera våra skattepengar !

      • Aha – Då är det dem man ser gå i en gåsaräcke från Båstads centrum ut till Hemmeslöv varje dag fram och tillbaka… Bert och de andra asylbaronerna, ser dem emellertid säkert som vandrande juveler.

      • Mary-Agnes :
        De som går inne i centrum är troligtvis kommunmoderatens alldeles ”egna små skäggiga barn”, de bor redan i centrum ”gåsaräcket”, orkar inte längre än till Willys, som är ca en halvtimmas promenad från centrum, by by Båstad.

      • P.S. De som kommer ”vaska” Champagnebubbel i framtiden är me-na ländernas jet-senare. Svenne vaskar disk och torkar skit.

Kommentera