40 thoughts on “Vidriga muslimer börjar begära sharia – lagar

  1. Om den kvinnan som talade först hade fått gå på gymnastik för sina föräldrar hade hon kunnat simma nu!

    Tidigare ingick simkunnighet i Gymnastikbetyget. Om alla invandrare ville sina barn det bästa skulle de inte förbjuda dem att delta i undervisningen.

  2. Vi är så många nu att vi kan köpa upp allt nötkött i affärerna eller hos grossisterna och ta hem till frysen. Med fläsk kan vi ju bevaka senaste datumet. På så vis blir priset dyrt för nötkött men då äter vi billigt griskött med kort datum.

  3. Jag tycker att rubriken är missvisande. Muslimer har all rätt att begära rättigheter efter sin ”tro”. Det vidriga är att vi har politiker och tjänstemän som inte ifrågasätter och sätter jämställdheten och sekulära staten först.
    DET ÄR VIDRIGT!

    • Rubriken är kommunisternas på SVT, så skyll inte på mig. Men innehållet var ju mer lättsmält än jag trott. Får jag också begära sånt som min religion ser positivt till, eller är detta bara för muslimer. Ingen tolerans till de intoleranta, brukar jag skriva eller säga.

    • Maria, muslimers tro (inte vetande) har inget företräde före svenska lagar, jämställdhet i den sekulära staten Sverige.

  4. Det är klart att Albino saknar fantasi. Hen ska ta en utskrift på Synonymens skämtbild, gå och ’kränka’ sig själv på ett avskilt ställe.

  5. Det finns som sagt flera anledningar till att kvinnor kan vilja ha egen badtid. Inget konstigt med det. Där emot tycker jag det blir problematiskt om det är minoriteter som vill särbehandlas. Särskilt om man flytt från en kultur som har denna segregation som regel, där detta kan vara en del av förtrycket. Jag tänker bland annat på kvinnan som gick sfi och en man ( en elev) krävde att alla kvinnor skulle bära slöja och hon svimmade. Detta för att det var en del av det patriarkala förtryck som hon hade flytt från. Sexualiseringen känns inte heller så bra. Vad är det för män som anser att 9-åringar ska täcka sig för att inte väcka mannens åtrå? Men ofta viker sig samhället för patriarkatet i dessa kulturer. Samtidigt förstår jag om kvinnor som täckt sig hela sitt liv (påtvingat av mannen) ändå kan känna att det är otäckt att gå otäckt så att säga.

    • Det står i koranen att Muhammed gifte sig med en 6 åring och fullbordade äktenskapet när flickan var 9 år!
      I Saudi Arabia kan vuxna män även idag göra det vilket är enligt koranen och sharia som är Saudis lag och grundlag.
      Problematiskt när de flesta inte vet någonting om islam! Islam är en TOTALITÄR våldsideologi som är blandad med litet religion!

      • Tyvärr tror jag att regeringen skiter högaktningsfullt i dessa flickor på 6-9 år som utnyttjas av äldre män i Allahs namn. För jag är övertygad om att det förekommer i Sverige och det är dessutom inte ovanligt i dessa grupper skulle jag gissa. Sveriges regering och riksdag är den mest ”diaboliska” regim vi någonsin haft. Man är beredd att stötta brott värre än de Nazityskland gjort sig skyldiga till. Rättssäkerheten är död.

  6. Det mest skrattretande är när zoomaliskan hävdar att hon betalar skatt. Det är möjligtvis till al-Shabab inte i Sverige.

  7. Märker ni att Albin, alias Bilan, inte alls tar avstånd från de vidriga muslimerna som kräver Sharia? Nej – hon är som alla andra muslimer som tiger och samtycker. ”Björn Söder får i viss mån skylla sig själv för att vänstermuslimer hotar att våldta hans mor”. Med samma resonemang tycker säkert alla muslimer innerst inne att blonda svenska flickor får skylla sig själva för att de blir våldtagna.
    Vägra bada med muslimska män!! oj, nu blir jag säkert anmäld för hets mot folkgrupp. Men varför får MUSLIMSKA kvinnor (läs deras män, pappor och bröder) kräva att de inte vill bada med kristna?

      • Som vanligt ljuger du. Här är ditt exakta vidriga uttalande i repris kopierat från din kommentar
        —0 0—
        I någon mån får Björn dock skylla sig själv.
        ——

  8. Varför skall vi tollerera dessa amöbor för. Jag vill inte vrida klockan tillbaka till år 500.

  9. Tragiskt nog verklighet i muslimska länder vilket ANN BARNHARDT bl.a. redogör för på YOUTUBE….-”Islamic Sexuality A Survey Of Evil.”

  10. Islam är INTE en religion utan en TOTTALITÄR VÅLDSIDEOLOGI som vill bestämma våra liv in i mista detalj. Vill man leva under koranen och sharialagar kan man flytta till Saudi Arabia där det är grundlag och lag. Dessa muslimer strävar efter att flytta fram sina positioner på alla områden och vill INTE anpassa sig till våra värderingar om demokrati och mänskliga rättigheter. De har redan förbjudit fläskkött i våra kommunala skolor, islamiseringen fortsätter av Sverige tills den dag vi fått nog av de här individerna och sätter ner bägge fötterna hårt och bestämt.
    Det var några som sa att de betalar skatt som ljög i TV:n…..De bar slöja och var aggressiva i tonen, bidragsturister FAR ÅT HELVETE!!!

    • Ska ha!!! Allt! Precis som jag vill!! Det första de får lära sig när de kommer lama och tama som nollor från förtryckarländer.

    • Vi bör börja med demonstrationer samt börja maska på jobbet, om vi har jobb som det kommer att märkas på och vilka inte går att ta in nysvenskar på. De som kan tycker jag bör söka sig till hemvärnet. Ni får ändå något skjutvapen och lite ammunition, samt träning. Det kan vara skillnad mellan liv och död. Eftersom inga politiker i Dårhuset verkar vara påverkbara så gäller det att ta egna initiativ.

      • Olli vad ska vi göra med hemvärnets skjutvapen? VA, skall vi inte arbeta seriöst? Hur skall då vår arbetsgivare kunna betala vår lön?

  11. Jag är skribent på Petterssons Albin. Vad jag tycker har ingen betydelse, utan jag ska ta upp dem ämnen som finns, så att dessa får debatteras. Ibland kan det hända att jag skriver någon kommentar till inlägget. Då kan det vara sådant som jag har glömt, eller något jag vill trycka lite mer för. De saker jag skriver här, tillhör ju själva inlägget, som en del där jag vill ha debatt t.ex. Att pladdra om vad jag tycker är bra eller dåligt, anser jag totalt ovidkommande. Det skulle vara bra om fler höll sig till ämnet.

      • Man kan inte äta pengar Albin. Sedlar är för sliskigt och mynt för hårda. Med hemvärnets vapen kan vi vara ute i det fria och träna oss i användandet av vapen och skjuta lite vilt för vår överlevnad. Det är ju numera rätt länge sedan försvarets värnplikt avvecklades och man gjorde armén till ett särbehov. Då uppmanades de yngre att gå med i ett uppgraderat hemvärn, för att vi åtminstone skulle ha någon form av marktrupper. Hade man inte gjort det man nu har gjort, så hade inte den svenska armén varit i så stort förfall att verksamheten åter behöver byggas upp från grunden.

      • Olli :
        I andra länder i EU så är det helt legitimt att träna med vapen !

      • Olli :
        Du har så rätt jag har klarat och passerat ”gummikulorna”, nu väntar stålkulorna, spännande.

    • Albin :
      Att fantisera om olika händelser är väl inget brott, men att realisera dem …………….det står islam för.

  12. Debatt deltagarna var ganska balanserade, brukar du bada i bassäng Olli? Det gör inte jag för mej blir det badkar eller hav och sjö. Bra dock för små barn som kan lära sig simma .

Kommentera