Ett litet flygplan med araber


Piloten som flög araber från Grekland och fastnade i Polen verkar vara en idealist, en knallröd kommunist som tror han gör en insats för världen och dessutom tjänar en hacka på sina ideal…

På Tord Häversjös Facebooksida hittar vi bland annat:

-Pettersson undrar om det är därför den här historien har fått så lite uppmärksamhet i media. En idealist som är lika knallröd som de journalister som borde skriva om honom…

Det som är lite skumt är att jag inte hittar något om flygplan och flygintresse hos rödingen…

Människosmuggling ingen nyhet

Ovanstående tips kommer från en privatperson. Flashback skriver också om saken.


32 responses to “Ett litet flygplan med araber

 • Albin

  Idealister är ofta farliga för sig själva och andra, både de till höger och de till vänster.
  Vi andra jobbar och softar med familjen och nöjer oss med att rösta var fjärde år eventuellt är vi med i en liten lokal nämnd
  Vi är inte hjältar och behöver heller inga..

  Gilla

  • Mr Q

   Utom på fredagar då ligger ni med r-ven i vädret !

   Gilla

   • Olli Rein

    Ja Mr Q det måste lukta bra med skit där då, trots att de förmodligen inte behöver skylla på att det var torsdagens ärtsoppa som explodera i tarmkanalen och sedan anus eller själva analen.

    Gilla

 • GA

  De som kommer till Sverige och söker asyl är illegala därför de visar inte upp något pass eller andra ID handlingar, utan de har blivit insmugglade till Sverige. När Sverige accepterar ansökningar där personen inte kan uppvisa pass eller ID handlingar kan man påstå regeringen stöder smugglingen också.
  I hela EU med 28 länder fick 113.000 personer asyl 2013.
  Estland 10 personer som var det minsta. Sverige leder ligan naturligtvis.
  Portugal 135 personer Polen 735 personer som har 38 miljoner invånare. Finland 1795 personer.
  Tyskland 10,620 personer, som har ökat till 20.125 personer 2014
  Tyskland har en befolkning på 81 miljoner.
  Till Tyskland kommer många från Balkanländerna och söker asyl, som medför att de får ett bidrag på 352 Euro per månad eller 3300 kr under tiden som ansökan behandlas som är 3 månader, men blir det avslag måste de ut ur landet. Tyskland gjorde avslag på 74 % av asylansökningarna 2013.
  Från Balkanländerna kan det röra sig om avslag 97-99%.
  De personer som får asyl efter en noggrann granskning får endast tillfälligt uppehållstillstånd. Med tillfälligt uppehållstillstånd är det mycket lätt att utvisa personen om den begår någon kriminell handling.
  EU planerar nu att få en gemensam asylinvandringspolitik för alla EU länder, den illegala båttrafiken har de beslutat att stoppa från Libyen till Italien, genom drunkningsolyckor som varit.
  Förslaget är att varje EU land får en kvota för hur många flyktingar de skall ta in . Det är många länder som vill sätta totalt stopp för all invandring, men sannolikt kommer det med kvota att gå igenom.
  Sverige med Löfven har försökt vid EU mötet, att det skall finnas en öppen väg för asylinvandring, på samma sätt som det nu är i Sverige.
  Det här bevisar att hela asylinvandringen till Sverige är en röstimport på bekostnad av svenska folkets välfärd.

  Gilla

 • Mary-Agnes

  Excellent grävjournalistik av Pettersson.

  Påminner om 9/11-flygarna som tog pilot-cert med bestämt syfte.

  Gilla

  • GA

   Jag kan påminna att det var aldrig några flygplan som flög in i skyskraporna. Det är helt omöjligt att en aluminium vinge på ett flygplan kan skära igenom kroppen på en skyskrapa med dess enorma järnbalkar, som den gör på videofilmer från skyskrapornas krasch, det strider mot alla fysikaliska lagar.
   Flygbränsle kan uppnå en temperatur på max 1800 grader att smälta järn behövs minst 2600 grader och det fanns smält järn från skraporna. Med vissa sprängmedel kan sådan temperatur uppnås att järn smälter. De kunde aldrig hitta några vrakdelar från planen vid skraporna. Skyskraporna sprängdes ned finns inget annat.
   Planen som såg ut att komma mot skraporna var sannolikt genom laserstrålning, planen var också ljudlösa och flög med för låg hastighet för att de skulle varit verkliga, om det varit verkliga plan hade de åkt i backen.

   Gilla

   • Trynbald

    För att smälta järn behövs 1538 grader celsius. Du skriver 2600 grader?

    Gilla

   • ericr45

    Du vet inte så mycket, eller ens något, om materialteknik och hållfasthet? Right?

    Gilla

   • Argus

    Till att börja med så används stål, inte järn som konstruktionsmaterial. Synes vara en petitess men är samtidigt en markör om områdeskunskapen.

    Sedan skulle till och med en degklump som kom flygande i 300 kt ställa till med omfattande skador. Jämför med lavin som består av snö som är en form av vatten som kanske har en densitet av bråkdelen av 1000 kg/m3 och når kanske 200 km/h.

    Gilla

   • GA

    Youtube The truth what happened on sep 9-11
    Enligt ovan videofilm kunde branden uppnå en temperatur på max 1800 F mot att däremot järn smälter vid 2500 F.
    Däremot finns det sprängämnen som exempelvis Steev Four som kan uppnå en temperatur på 3000 F.

    Gilla

   • GA

    Youtube Retired expert pilot John Lear- No planes hit the Towers 9/11
    Enligt John Lear som sannolikt känner till den här saken bättre än många andra, han förklarar mycket trovärdigt att det var aldrig några plan som träffade skyskraporna.

    Gilla

   • GA

    Den som känner till om material och hållfasthet vet om att ett aluminium plan kan inte flyga igenom en skyskrapa, som har en konstruktion av enorma stålpelare, det är en helt omöjlighet, att ett aluminiumplan kommer igenom, varken med kroppen eller vingen en sådan konstruktion, som skall tåla jordbävning, orkaner, brand m.m.
    Det finns bevis där den här typ av plan har träffat ett mindre träd med vingen har den flugit loss och demolerats, när service görs på planen är det inte tillåtet att gå på vingarna.
    Det finns bevis när plan har träffat någon kompakt vägg exempelvis, har det blivit en explosion av bränslet och en mycket snabb brand.
    Om ett plan hade träffat skyskrapan hade det blivit en snabb brand och vrakdelar från planet hade hamnat ner på marken, nu har man inte hittat några vrakdelar på marken där planen skulle ha träffat skraporna, därför inga plan träffade skyskraporna.

    Gilla

   • ericr45

    WOW, det visas på YouTube… allså är det sant….
    Om jag ska ödsla en del av min dyra återstående tid på att diskutera med okunniga, med dilettanter som tror på allt som visas på YT, så kan ju nån ta och kolla upp hur mycket minskar hållfastheten hos stål som utsätts för 5-600graderC?
    Eller vad händer med betong som upphettas till 1000graderC
    Läs på och lär, snacka sen…

    Gilla

   • GA

    Det skall ha varit två plan som flög in i skyskraporna och sedan ett plan som gick i backen i Pennsylvania och ett plan som kraschade mot Pentagon byggnaderna.
    Vid alla flygkrascher blir det massor med vrakdelar efter att planet har kraschat, vid alla de här fyra krascherna fanns det inga vrakdelar och inga kroppar heller.
    Sanningen är den det var inga plan som kraschade, utan allt togs fram med Holographic projektor och när det visades på TV skärmen trodde folk att det måste vara verkliga plan, men så var inte fallet.
    Alla som har den minsta kunskap om hållfasthetslära och material känner till att ett aluminiumplan kan inte flyga igenom en skyskrapa, som är byggd med enormt kraftiga stålbalkar, som kan ses på videon Youtube Retired expert pilot John Lear-No planes hit the towers on 9/11.
    Youtube Retired expert pilot John Lear the truth what happened 9-11
    De som försöker påstå att det var verkliga plan som kraschade bevisar endast att de känner till ingenting om ämnet och är blockerade att tillgodogöra sig kunskaper från experter som kan sakerna.

    Gilla

  • x

   Ser att utpekade piloten förekommer i Lexbase, nån som vet med vad?

   Gilla

 • ericr45

  Schysst adress i Näsby park har han..
  Undrar hur många asylanter det bor där??
  Finns det ens någon?

  Gilla

  • Mrs

   eric45 : De finansierar det hela , amen !

   Gilla

   • Mrs

    Givetvis med svenska skattebetalares surt förvärvade skattepengar.

    Gilla

   • Stenbock

    Dessutom erhåller medlemmar inom detta parti en gyllne medalj,att hänga på sitt bröst för sådana hjältemodiga insatser.I insomnade Sovjet hette denna utmärkelse, ” Hjälte av Sovjet ”… I Absurdistan vet jag inte vad den är döpt till !

    Gilla

   • Mrs

    Stenbock : Det finns gott om ideèr den ena så god som den andra. Utplånande av en befolkning medaljen, hata mitt eget folkmedaljen, älska andra folk mer än mitt eget medaljen, storgalenmedaljen, stollemedaljen, osv, osv ……………. i all evighet !

    Gilla

  • ÅMÅL

   Det finns många invandrare i höghusen i Näsby Park.

   Gilla

  • GA

   Det är mycket lätt i USA att hitta bevis vad som egentligen hände när skyskraporna rasade. USA är ett öppet samhälle och experter som kan det här med flyg och konstruktionen av skyskrapor kan gå in och göra analyser och uttala vad som verkligen var orsaken till raset av skraporna. I ett annat samhälle skulle något liknande aldrig kunnat ske.
   Officiellt kan de inte gå ut och säga att skyskraporna sprängdes ned med andra händelser, som gjorde att det blev legitimt att bomba Afghanistan och ockupera Iraq, som i annat fall hade sannolikt blivit mycket svårt att genomföra. Det är mycket vanligt att det först måste skapas en händelse som gör det legitimt att agera. CIA visste om att det fanns inga massförstörelsevapen i Iraq det kan man ta för givet.
   Orsaken att USA gick in i Iraq, en stor orsak kunde vara att Saddam regimen hade planer att börja sälja olja i Euro och det hade kunnat medföra att andra länder följt efter, som skulle ha blivit en katastrof för dollarn och hela det finansiella systemet.

   Gilla

  • GA

   Jag skulle tro att i Sverige är det 99,99% som är helt övertygade att det var terrorister som flög in planen mot skyskraporna som orsakade att de kraschade.
   Det är samma sak en stor del av svenska folket är helt övertygade att den här asylinvandringen från Nord Afrika av lågutbildade och analfabeter är pensionsräddarna och Sveriges industriella framtid.
   Naturligtvis är det rena tokigheter men folk blir indoktrinerade av media och politiker som uttalar sig, utan att de vet om det och en svensk person som blivit indoktrinerad är mycket svår att ändra på, det är nästan omöjligt.
   Orsaken är att media är ensidig och någon opposition är inte tillåten.
   Debatter som framföres i TV är styrda och personer med stark karisma och fel åsikt skulle aldrig bli inbjuden att ifrågasätta galenskapen.

   Gilla

 • Gahoo

  Han är ingen kommunist….han är ju en jävla kapitalist! Betalt skulle han ju ha…..

  Gilla

 • Stenbock

  Det finns ju nära 80 % idealister i Absurdistan ! Bland dessa finns det också ett visst antal helt förlorade dårar !
  Förutom denna flygande kommunist,läste jag idag om en sjukt knepig 47-årig batikhäxa,som beslutat stötta de ”fattiga EU-medborgarna” i Helsingborgstrakten.En ny tårdrypande zigenarberättelse kring en hjälpinsats som PK-organet HD,inte var sena att nappa på:
  http://www.hd.se/nyheter/sverige/2015/05/03/mat-till-migranter-stoppades-av-vakter/

  Gilla

 • Mrs

  Är kanske en hel ”hundkyrkogård” som ligger begraven här, eller för att citera en falsk och ljugande arab som blev nästan en nationalhjälte i dumsverige, ”det är en gravad hund”.

  Gilla

  • GA

   Ärekräket borde tänka på de Tio Guds Buden och det Femte budet:
   ”Du skall inte dräpa” (du skall inte döda eller skada någon)
   Därför borde en kristen inte acceptera Sharia lagarna – Islam.

   Gilla

 • Kalle Johansson

  ”Piloten” är en supersnäll svensk cunt….-men vi andra får pröjsa för godheten/snällheten….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: