Inte rasist men…


DEMOKRATI. I går var det arbetarrörelsens dag, eller vi kanske ska säga den före detta arbetarrörelsen. LO och Socialdemokraterna i den så kallade ”rörelsen” blir allt färre och det är inte så konstigt när man medvetet hotar, utesluter och motverkar en stor del av sina medlemmar. De medlemmar som inser att massinvandringen inte fungerar, varken socialt eller ekonomiskt. 

En av dem som motverkar ”sina egna” är Henrik Johansson som driver bloggen ”Inte rasist men…” och det får han naturligtvis göra. Vi har ännu så länge yttrande och åsiktsfrihet i det här landet även om Henrik gör vad han kan för att tysta oliktänkande, bland annat Pettersson som blivit uppringt av den fine herren som presenterade sig ”du vet nog vem jag är” och namnet som Pettersson inte kände till, nåväl det ska erkännas att jag är lite besviken på Henrik som lovade att han skulle göra en stor nyhet av Petterssons blogg.

Nåväl, intressantare än Henrik Johanssons personliga åsikter är vilka som ligger bakom bloggen ”Inte rasist men”

Vi börjar med vad de själva skriver: ”Inte rasist, men…” granskar Sverigedemokraterna och visar upp den outtömliga källa till humor och fasa som partiet, och deras företrädare, står för. Vi i redaktionen gör vårt allra bästa för att inte låta våra partipolitiska åsikter färga det vi skriver, därför är det också vår förhoppning att så småningom kunna utöka redaktionen med skribenter från flera olika delar av den politiska kartan. Antirasism har ingen politisk färg, det är vår starka övertygelse. Den har bara olika lösningar och det är vad vi kommer att sträva efter.

Vår grundidé, som vi inte kommer vika ifrån, är att granska Sverigedemokraterna och inget annat parti eller ideologi. Forum för granskning av övriga riksdagspartier finns redan.

Vi hälsar er välkomna och hoppas att ni kommer att njuta av vistelsen!”

Om Henrik Johansson står detta: ”Henrik har ett förflutet inom antirasistisk opinionsbildning och föreläser även inom ämnet sedan 2010. Utöver detta är han intresserad av att träffa nya människor, nätverka och jobba med opinionsbildning på nätet. För närvarandet jobbar Henrik åt Socialdemokraterna i Dalarna som facklig-politisk ombudsman.

Henrik föreläser även om hatet på nätet, Sverigedemokratisk argumentation och opinionsbildning på nätet. För mer information eller förfrågning skicka ett mail”.

Så till dem som ligger bakom bloggen ”Inte rasist men…” naturligtvis ar de kontakt med den kriminella vänsterextremistiska rörelsen Expo med flera men det är inte så allmänt känt att S och LO finansierar de som är emot yttrande och åsiktsfrihet. Läs nedan, det är från 2013-06-05 och står på socialdemokraternas hemsida.  

Henrik Johansson ny facklig-politisk ombudsman

Henrik Johansson anställs som ny facklig-politisk ombudsman i en gemensam satsning mot främlingsfientlighet tillsammans med Socialdemokraterna, LO och förbundsavdelningarna i Dalarna.

– Den gemensamma satsning visar att vi inom arbetarrörelsen i Dalarna tar dagens främlingsfientliga strömningar på stort allvar och vill ha ett samhället som håller ihop och bygger på det som förenar oss. Jag är stolt och ser fram emot att tillsammans med LO-förbunden i Dalarna aktivt jobba för att fler ska tydligt ta avstånd från rasism och främlingsfientlighet, säger Henrik Johansson ny facklig-politisk ombudsman.

Henrik har under de senaste fyra åren jobbat med projekt och organisationer som syftat till att motverka främlingsfientlighet och intolerans.

Ansvarig för gemensamt fackligt-politiska satsning mot främlingsfientlighet:

 • Kommunal Bergslagen
 • Handels avd. 13
 • IF Metall Dalarna
 • IF Metall Bergslagen
 • Transport avd. 88
 • GS avd. 12
 • SEKO Gävle-Dala
 • Pappers avd. 50
 • Byggnads Gävle Dala
 • Fastighet Mitt
 • Målarna avd. 9
 • Elektrikerna avd. 21
 • LO i Dalarna och Gävleborg
 • Socialdemokraterna i Dalarna
 • Fackliga utskottet Dalarna

Är det någon som fattar varför LO och S tappar medlemmar och varför Sverigedemokraterna går framåt? Fattar någon varför ”Inte rasist men…” inte tillåter kommentarer?


27 responses to “Inte rasist men…

 • ”Inte rasist men” idiot skryter över att vara kriminella | Petterssons gör skillnad!

  […] Den LO-sponsrade hatsajten ”Inte rasist men” idiot skryter över att de hackat en SD-politikers konto med hjälp […]

  Gilla

 • Tony Cornelius

  ”Fattar någon varför ”Inte rasist men…” inte tillåter kommentarer?”

  Har varit inne på sidan och visst tillåts kommentarer!?

  Vad är det för dravel och lögnaktigheter ni skriver?

  Mvh Inte rasist men realist.

  Gilla

 • Hatbloggen ”inte rastist men” kan inte ta debatten med ärliga argument | Petterssons gör skillnad

  […] ”Inte rasist men” är en hatblogg sponsras av delar av den svenska fackföreningsrörelsen. IRM har som grundidé, […]

  Gilla

 • Årskrönika från Eva-Marie | Petterssons gör skillnad

  […] 2014 var jag glad ända tills den kväll och natt i augusti då representant för hatbloggen IRM ringde och trakasserade mig. Semestern var just slut efter en välbehövlig vila då vi […]

  Gilla

 • Fortfarande med i facket? | Petterssons gör skillnad

  […] skänker till socialdemokraterna, till det ska läggas att facken lägger stora summor på att bekämpa främlingsfientligheten (läs SD), ställer upp med gratis arbetskraft åt S under valen osv. […]

  Gilla

 • Mimi N.

  Den där Albin/Bilan/Balin säger ‘adjö’ efter ‘adjö’, men ändå är han kvar på bloggen. Varje gång han säger ‘adjö’ igen hoppas jag att han sticker.
  Nähä, han är inte rasist, utan F.U.B.B. Very, very F.U.B.B. !!!

  Gilla

 • Kalle Johansson

  LO förtrycker sina medlemmar, du måste vara ”kommunist” eller smälta in bland fackliga ”småpåvar” och följa den linje de stakar ut som aktiv, DE HÅLLER TÄTT, inte som SD snackar med Expressen….Sitter man i en facklig styrelse går man aldrig emot den LINJE DE STAKAT UT! Man pratar ALDRIG utanför styrelserummet! Det gäller ner till minsta fackliga styrelse….
  KLART DE INTE VILL HA KOMMENTARER….de kan gå emot den linje de vill följa. Sverigedemokraterna borde lära sig av dem, detta med att hålla tyst, jag tror knappt Italienska Comorran (eller hur deras maffia stavas…) kommer i närheten av deras förmåga att hålla käften!!
  Man kan vara medlem i A-kassan men ”facket” och fackets ”småpåvar” gör man klokt att inte pröjsa till.
  Kollektivavtal gäller ändå alla på de flesta arbetsplatser.

  Gilla

 • Kalle Johansson

  Inte rasist men EFTERBLIVEN….ska de nog vara efter att sett den mannen här tidigare….
  EUROPAS största och ALLVARLIGASTE problem är islam. Jag tror politikerna inte har förstått allvaret i situationen, det kommer sannolikt en folklig resning så småningom, troligen i England….Det är visst val imorgon, vi får se vad det ger…
  Grupper som LED som idag är väldigt små kommer att växa och vanligt folk blir tvungna att gå ut på gatorna och slåss för demokrati och frihet från sharialagar. Idag är engelsmännen i minoritet i exempelvis London – riktigt SKRÄMMANDE….Kika in på youtube….Det pågår en resning mot islams terror över hela världen….

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Albin en stor fördel har du. Du lockar till debatt. Skall räkna upp några orättvisor som finns i Sverige som sossarna alltid struntat i. Varför har vi fattigpensionärer? Varför funkar inte äldrevården? Varför har inte alla råd att besöka tandläkaren? Varför funkar inte psykvården? Det sista i en tid när ohälsan aldrig varit större. Varför bygger vi inte bort bostadsbristen? Varför underhåller vi inte vår infrastruktur? Stannar här men skulle kunna fortsätta länge till. Avslutar med en fråga till dig: Vem drabbar den höjda bensinskatten mest?

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Du är väldigt barnslig Albin. Ditt svar till Lena tyder på det. Vi må ha olika åsikter men måste väl ändå respektera varandra. Denna bloggs största fördel är att alla få säga sin mening.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Albin om du tror jag enbart läser denna blogg så tror du fel. Jag har TV och Radio och lokaltidning hemma. Jag nyckelskramlade tidigare i Nyköping för flyktingar. När sen det rödgröna styret i Nyköping kickade uskan Caroline Broberg för att hon har adhd så förstod jag att vi har rasism i vårt land. Du kanske tycker jag spårat ur. Många andra säger att jag äntligen börjar inse verkligheten. Jag har hela mitt liv predikat solidaritet för svaga grupper. Vi måste börja inse att det även finns Svenskar som lever i misär. Vem hjälper dom idag? Tror u är sosse och som sådan tål du ingen kritik. Rättar inte S till SINA fel så kan SD springa om ER en dag.

  Gilla

  • Albin

   Roland jag tror att du är en bra man. Det finns många orättvisor i Sverige, men det är inte så lätt att få en folkmajoritet att ställa upp och betala för att få dem undanröjda.
   SD spelar på olika missnöjen och har alltid samma förklaring på att missförhållanden inte rättas till. Jag är inte sosse, men jag inser att politiskt arbete krävs för att motarbeta orättvisor.
   Men att tjata om tiggeri utan att bry sig om hur tiggarna har det, det är demagogi.
   Och det finns endast ett parti riksdagen som arbetar demagogiskt, även om jag ser en del ljusglimtar på den fronten, möjligen kommer SD att vara ett respektabelt parti om några år om nu bara ledningen förmår hålla fast i sin syn på nolltolerans.

   Gilla

   • Peter Skoglund

    Apropå yttrandefrihet och demokrati……

    Journalisten ”Albin” skriver att ”det finns endast ett parti riksdagen som arbetar demagogiskt”. Med det menar hon SD.

    Vilket naturligtvis är ett lögnaktigt påstående.

    I riksdagen har vi nu 7 partier som arbetar demagogiskt.

    Det är de partier som står bakom decemberöverenskommelsen. De känns som ett parti, ja.

    Gilla

 • Peter Skoglund

  Vi fattar Pettersson.

  Fast att Henrik Johansson & CO inte fattar, är inte vårat problem.

  Det är LO:s och socialdemokraternas problem.

  Gillad av 1 person

 • ÅMÅL

  Inte rasist men… FASCIST!

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Är inte Sverige ett rasisiskt land? Vi tar hit människor som varken får jobb eller bostad? Dom tvingas försörja sig på brott i många fall. Vi har inte skolor heller som räcker för dom. Är inte svenska staten då rasister?

  Gilla

  • Albin

   Roland du håller på att spåra ur, vi tar inte emot folk för att de ska få arbete och bostad. Vi tar hit folk som påstår att de är hotade till livet.
   ‘ROLAND sök information på andra medier också, Bloggen vill bara stoppa invandringen och använder vilka argument som helst. Kolla vad forskare säger.

   Gilla

   • Peter Skoglund

    Hej Albin!

    Det är inte invandrarna, utan invandringspolitiken som är problemet i dagens Sverige. Något du missat?

    Vilka medier och vilka forskare ska Roland söka på?

    Få höra nu ”opartiska” journalisten Albin.

    Gilla

   • Lena

    Albin du skriver något verkligt sant…………….”Vi tar hit folk som PÅSTÅR att de är hotade till livet”.

    Gilla

   • Albin

    Som jag sa tidigare så har jag sagt adjö till dig , jag hoppas att du kan respektera det.

    Gilla

   • Lena

    Albin :
    Det är en fri blogg, vare sig du eller jag bestämmer vem som skriva här !

    Gilla

   • Lena

    Albin : Det är sällan som jag läser dina kommentarer, måste ha missat även den !

    Gilla

   • nosferatu

    Precis synonymen Albin. ”Som låtsas de är hotade till livet”. Har du kommit till insikt?

    Gilla

   • Albin

    Visst Lena skriv vad du vill, min kommentar var riktad till Peter S. och att jag slutat att svara på hans kommentarer. Men naturligtvis anser jag inte att jag skall bestämma vad andra skriver,
    Vi lever i Sverige i ett fritt land där vi har tillkämpat oss tryckfrihet. Eller snarare sagt våra förfäder.

    Gilla

   • Pettersson

    Bra Albin men fel, vi har varken yttrandefrihet, tryckfrihet eller åsiktsfrihet.

    De flesta medier har censur som de betalar för. Det finns fristående företag som lever och tjänar bra på att censurera åt vår ”fria” medier. Ett är Interaktiv Säkerhet Norden AB som du kan läsa om nedan

    http://ocensurerat.bloggsida.se/okategoriserade/ab-asiktsfortryck-2

    Jag har en extrablogg, där jag lägger ut en del insändare som inte SN tar in trots att de inte bryter mot några regler.

    http://ocensurerat.bloggsida.se/

    Inte rasist men… som enbart bekämpar Sverigedemokrater tillåter inga kommentarer. Exemplen är många men även här är alternativa media föregångare. Petterssons till exempel tillåter svagt begåvade tjata och terrorisera besökare. Är inte det bra Albin?

    Gilla

   • Albin

    Hur terroriserar dina svagbegåvade andra besökare. Dina besökare kan väl argumentera för sin sak liksom jag för min. Det är ett slags åsikts förtryck att uttala dig som du gör.
    Inte svara på åsikten utan att utnämnda besökaren som dum .Varken tidningar eller Pettersson behöver ta in nåt mot sin vilja.

    Gilla

 • Gahoo

  Socialdemokraterna, men bara till namnet, politiskt så ligger dom nära Nazismen.
  Och det är väl inte så konstigt, med tanke på deras politiska historia. Rasbiologi och diskriminering, en ideologi med andra ord…..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: