Arnstad svarslös om fascism

GRANSKNING SVERIGE. Begreppet ”allas lika värde” används för att försvaga det svenska folkets känsla av etnisk lojalitet. Detta medan minoritetsgrupper i Sverige uppmuntras att uttrycka sin särart och till att arbeta för sina gruppers specifika intressen.

Av någon underlig anledning är det bara etniska svenskar som är ondskefulla om de anser sig tillhöra en folkgemenskap och om de har en vilja att värna sitt folks intressen. Speciellt om svenskar, likt judar och samer, menar att inte alla kan bli svenskar, är man en mycket ondskefull och dålig människa. Frågan är vad som är mest ondskefullt, att hävda att det svenska folket finns, eller att hävda att det inte finns. Vilken av inställningarna öppnar dörren för folkmord?

19 thoughts on “Arnstad svarslös om fascism

  1. Henrik Arnstad lever i sin värld med sina följare, han tjänar sitt uppehälle på rena lögner. Hans största ”bravad” var nog moskébranden i Eskilstuma han dömde sig själv då för all framtid. En tragisk figur, vad som inte är tragiskt är att ledande politiker och makthavare tror på det han förkunnar.
    Han är lite som en försäljare som har övat in ett manus, om man frågar något utanför boxen blir det tyst.

  2. Apropå ”allas lika värde”, hjältar och en historielös Arnstad…………….

    ”Lars Vilks är en hjälte för mig”

    Författaren Ayaan Hirsi Ali är i Sverige, som vanligt omgiven av livvakter. I nya boken ­”Reformera islam” lanserar hon ett program för att modernisera religionen. Hon passar också på att hylla Lars Vilks – ”min hjälte”.

    ”Författaren Ayaan Hirsi Ali är i Sverige, som vanligt omgiven av livvakter. I nya boken ­”Reformera islam” lanserar hon ett program för att modernisera religionen. Hon passar också på att hylla Lars Vilks – ”min hjälte”.

    Det är först efter intervjun med Ayaan Hirsi Ali som jag inser att både blondinen i Bonniers reception och morfarstypen i kostym som stod i korridoren utanför mötes­rummet var livvakter utsända från Säpo.

    Livvaktsskyddet är sedan många år en rutin och en nödvändighet för 45-åriga Ayaan Hirsi Ali, på blixt­besök i Sverige för att marknads­föra sin nya bok ”Reformera islam”. Det är priset hon får betala för sin okuvligt kritiska inställning till islam. En attityd som formats av hennes bakgrund.

    Ayaan Hirsi Ali föddes 1969 i Somalias huvudstad Mogadishu. Pappan, akademiker och oppositionspolitiker, önskade att dottern skulle få en högre utbildning, men familjen slets sönder av kriget och flydde till Saudiarabien, där Ayaan Hirsi Ali blev uppfostrad i strikt muslimsk anda. När hon skulle fylla 23 ville familjen gifta bort henne till en släkting i Kanada, men Ayaan Hirsi Ali flydde i stället till Nederländerna där hon fick asyl år 1992 och började engagera sig politiskt – framför allt stod hon fram som en frän kritiker mot övergrepp som begås i islams namn.

    Hon inledde också ett samarbete med den kontroversielle filmaren Theo van Gogh och skrev manus till dennes islamkritiska film ”Underkastelse”. I november 2004 sköts och knivhöggs van Gogh till döds på öppen gata i Amsterdam av en islamistisk fanatiker.

    Mördaren naglade fast ett brev med ett dödshot mot Ayaan Hirsi Ali på Theo van Goghs döda kropp med en kniv.

    Läs hela artikeln från DN…..

    http://www.dn.se/dnbok/lars-vilks-ar-en-hjalte-for-mig/

  3. Det finns jättemånga utländska människor som inte gillar massinvandringen av tredjevärldens medborgare och muslimer utan att på något sätt kalla sig för Svenskar. De firar svenska traditioner, är svenskar till sinnet, men är stolta över sin härkomst och sitt hemland – och det är precis så det ska vara, man skall minnas vem man är, och det gäller även svenskar. De ska inte lägga sig platt för diverse grupper för att visa hur pålitliga och kapabla de är, eller för att undkomma terrordåd på ett fegt sätt. Vi får inte acceptera ’ledarnas’ machiavelliska metoder typ ’splittra och härska’ över de svaga som ’eliten’ betraktar som svagsinta.
    Vi är inga svagsinta krakar, bara lite mesaktiga av oss.
    Det får vara nog med allt jag såg på TV ikväll: snyftande reportage om tiggare, demokratiuppfostran med en enfaldig Alice Bah och en ytterst galen Rossana Dinamarca.
    God natt!

    • Förvisso, men eftersom nomenklaturan höjer honom till skyarna, måste vi punktera ballongen.

  4. Den här superidioten Arnstad vet inte mer om facism än ett ofött barn.
    Han säger att han inte VILL svara på enkla frågor om just facism, men sanningen är att han KAN inte svara

  5. Etniska svenskar är inte ondskefulla, inga andra etniska grupper är heller ondskefulla, även om vissa tjatar om det dagligdags.

  6. Se vad som händer i Sydafrika idag….”allas lika värde”-snacket blir löjligt, ett folkmord pågår, folkmordet hade stöd av Mandela, det finns bildbevis där han sjunger ….”döda alla vita”….PÅ YOUTUBE….
    Vita farmare slaktas, en brottslighet som är högre än K2….När massmedia ljuger och döljer fakta om Sverige….VAD TROR NI DÅ DE GÖR NÄR DET HANDLAR OM SYDAFRIKA?!

    • Det står i FN deklarationen Article 1.
      All human beings are born free and equal in dignity and rights.

      Svenska politiker har översatt det till.
      ”Alla människor är födda fria och lika i värde och rättigheter”

      En korrekt översättning är:
      Alla människor är födda fria och lika i värdighet och rättigheter.

      • Korrekt GA. Det var emellertid norska damen Brundtland som tillsåg att ”Dignity” skulle vara = ”värde”. Att därefter svenska politiker ytterst gärna hakade på detta är måhända inte så svårt att förstå, betänkt deras dolda agendor..
        ”Värde” är nåt som kan mätas i [typ] pengar emedan ”Dignity = värdighet” EJ kan mätas över huvud taget – ’det’ bara(?) finns eller inte, Enkelt!
        Mvh/TJ

      • Gro Harlem Brundtland är läkare och inom sjukvården för en läkare skall alla patienter ses som lika värda de skall få samma behandling oavsett hudfärg, nationell tillhörighet m.m. därför kan man påstå att inom sjukvården skall alla patienter ses som lika värda.
        Det troliga är att svenska politikerna har missförstått Brundtland, hon jobbar själv inom FN och hon skulle väl inte komma med någon ide att börja ändra FN:s deklarationer och stadgar.
        Svenska politikerna tycks vara en samling stolpskott därför kan väntas vad som helst från dem.
        Man kan fråga sig är ett eget barn inte mera värt för föräldrarna än ett barn i en helt annan världsdel ?
        Naturligtvis kommer föräldrarna säga bestämt att deras barn är mera värt för dem än något barn i en annan världsdel.
        Enligt svenska politikers definition är föräldrarna rasister.
        Alla länder har förmåner till sina egna medborgare, som inte en svensk kan få som får problem i ett sådant land.
        Enligt svenska politikers definition skulle alla länder vara rasister, därför alla människor har lika värde och rättigheter.
        Det borde inses att det där med ”allas lika värde” är ett eget hopkok som svenska politiker tillverkad och använder som verktyg att slå emot SD.

Kommentera