Mamma får nog – sliter masken av sin son

INTEGRATION. Här är den okända kvinnan i Baltimore som kallas årets mamma och hyllas av stadens polischef. Enligt medier i USA är kvinnan en mamma som får nog av att sonen deltar i upploppen i staden och som sliter av honom masken med orden ”ta av dig din j-la mask”. – Där har vi en mamma som tar tag i sitt barn och tillrättavisar honom för att han uppträder på ett mycket pinsamt sätt. Jag önskar att flera föräldrar tog tag i sina barn ikväll, sade stadens polischef Anthony Batts på en presskonferens på måndagen.

-Pettersson sägher att sådan föräldrar borde vi ha här också, men vi vet vad som väntar. I USA har de svarta inte blivit integrerade efter mer än 200 år och vår problem har bara börjat, upploppen i förorterna kommer från en invandring på kanske 20 000 om året. Vänta bara till dagens invandring slår igenom…

Washington Post De tror det är häftigt att kasta sten på polisen

10 thoughts on “Mamma får nog – sliter masken av sin son

  1. Kan man inte bara ge dom svarta ett stort landområde,
    och sen låta dem klara sig själva, och likadant kunde
    man göra med ziggenare?

  2. Tänk om våra nysvenskars mammor (och pappor) tog samma ansvar för sina telningar så kanske vi slapp skol- och bileldandet och polisen och brandkåren kunde göra sitt jobb utan att man kastade sten på dem.

Kommentera