Hur mycket betalar svenska skattebetalare i lön till arabiska terrorister?

MELLANÖSTERN. En parlaments ledamot i Hamas avslöjar hur mycket den Palestinska myndigheten (PA) i månadslön till ”martyrer” och fängslade terrorister – och siffrorna är svindlande.

Den palestinska myndigheten (PA) sägs ofta vara ett moderat och fredligare alternativ till terroristorganisationen Hamas. Nu har en Hamas (MP) medlem som sitter i det palestinska lagstiftande rådet (PLC) avslöjat hur engagerade PA är i finansieringen av terrorism.

MP, Yahi Musa, har uppgett att den palestinska regeringen i Ramallah har betalat ett sammanlagt belopp på 5 miljarder dollar i löner under de senaste åtta åren.

Enligt Musa, är antalet arbetstagare inom den offentliga sektorn 175 000, medan det totala antalet personer som får lön och stipendier från staten är minst 200 000.

Musa noterar att de extra 25 000 personerna på lönelistan är familjemedlemmar till arabiska terrorister som dödats när de genomfört attacker, där finns också de som skadats i konflikter samt fängslade terrorister och släppta terrorister.

Musa att enligt statistik från PLC: s finansdepartement, betalas varje månad $ 160 till 170.000.000 i lön, med den genomsnittliga månadslönen på $ 750, en siffra som inte är långt ifrån minimilönen i Israel.

Antalet arbetstagare i den civila offentliga sektorn som betalas av regeringen i Ramallah är 25 577, medan de som arbetar i det militära området är nästan 30 000.

Den palestinska myndigheten i Ramallah betalar offentliganställda på Gazaremsan 41 miljoner dollar varje månad. Om lönerna för ”martyrer”, sårade, fängslades terrorister och släppta säkerhetsfångar läggs på så blir det 50 miljoner dollar i månaden.

Det är alltså tydligt att PA betalar ungefär 10 miljoner dollar i månaden i lön till Gazas terrorister.

Statistiken ger ytterligare bevis på att inte bara PA ordförande Mahmoud Abbas och hans organisationer glorifierar terrorism , de också spela en aktiv roll i finansieringen och genomförandet av attacker.

-Pettersson konstaterar att de palestinska araberna är världens mest biståndsberoende folk och den svenska regeringen är en av de största biståndsgivarna så statsminister Löfven och utrikesminister Wallström bidrar medvetet till terrorism när de gödslar pengar på araberna för att de inte vill arbeta…

Arutz Sheva

15 thoughts on “Hur mycket betalar svenska skattebetalare i lön till arabiska terrorister?

  1. Jag tycker att varje arbetare och arbetarpensionär skulle börja ifrågasätta till vad deras skattepengar används till.

    Politiker sjunker mer och mer i människors ögon ju mer information människor får om hur det förhåller sig.

    Vilken arbetare och fattigpensionär vill lämna ifrån sig landets pengar till terrorism och en gigantisk massinvandring där ingen vet vem som får av landets pengar?

    Att säga att det är ”flyktingar som flyr för sina liv” håller inte längre då Migrationsverket inte vet vilka dom är och ändå blir försörjda av landet.

    Tänk så många det är som reser tillbaka på semester också från landet dom flytt ifrån.

  2. Det står nu helt klart att vår s.k. regering lider av en mycket svårbehandlar psykisk sjukdom.

  3. Herr Pettersson anser att araber inte vill arbeta, Herr Pettersson har en enkel syn på folk. Sanningen är ju att araber är som folk är mest varken sämre eller bättre. Situationen gör folk.

    • Albin, om araber (muslimer) är som folk är mest varför ser det då ut som det gör i den arabiska världen?

      Det finns inte ett enda arabiskt land som fungerar vettigt.

    • Hej Albin!

      Nu var det ju frågan om de palestinska arabernas ledning och vad de gör med dina och mina skattepengar/bidragspengar.

      Att du anser det OK ,att Palestinska myndigheten (PA), använder pengarna till terrorism, är mycket illavarslande.

      Ännu mer illavarslande är det att ”Svetsblänk” & DÖ-regeringen inte har några som helst invändningar emot detta. Tvärtom.

      Om du nu var en bra opartisk granskande ”journalist”, så skulle du inte kommentera som du gör.

  4. Gamla nyheter, det har varit uppe förr på sajter. Och våra politiker lallar med, det är viktigt att andra länders befolkningar är sysselsatta. Svenskar är ju som bekant lata, om man får tro våra politiker och journalistkåren.

  5. Enligt fredrik reinfeldt så är Svenska folket förståndshandikappade idioter som inte kan ta vara på sig själv. den andre Landsförrädaren göran persson sa att när Svenska folket upptäcker att sju klövern stulit Svenska folkets pensions fond på 700.000.000.000:-SE så kommer det Svenska folket bli mycket mycket arga. Detta Svenska folk får 30% i välfärd ! Ja just det 70 % går till människor som inte har rätt till denna välfärd. Sverige har politiker som är grovt kriminella som stjäl vår välfärd.

Kommentera