Vem är denne man?


Från Eva-Maries Facebook

Här har ni två bilder på en man som utger sig från att komma från SVT, känner någon igen honom? Denna man sa sig arbeta för svt och han hade tre medarbetare inne på privat mark, de var inne på Industrigatan i den beryktade tiggarkåkstaden.

Jag och en vän blev förföljda av honom och han ville veta för vilken tidning vi skrev för……… På min fråga om han och hans medarbetare har tillstånd att vara på privat mark så fick jag till svar ”……Det är inte ditt problem, det är i så fall vårt problem” Ja just det sa jag.

Denna oförskämda man pratade uppländska men sa sig bo i Malmö, han fiskade efter något och han kunde ej heller förstå att privatpersoner bryr sig om sin stad och är bekymrade över sin stad i fritt fall förfall……..fortsättning följer.

2015-04-24_1431_001 2015-04-24_1431

Eva-Marie


27 responses to “Vem är denne man?

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: