Det kostar 10 miljoner i månaden att städa efter zigenarna, minst…

TIGGARNA. …”Situationen har blivit allt mer prekär. Antalet EU-migranter har nästan fördubblats och vi har sett en del våld mellan olika grupper. Till det kommer att många helsingborgare känner sig otrygga och klagar på nedskräpning i parkerna. Det fick oss att inte invänta nationella insatser utan agera lokalt, förklarade Peter Danielsson (Helsingborgs högste politiker, Moderat)

Ovanstående kommer från HD.se och i Helsingborg påstår politikerna att det finns 80 tiggare. Det gör en månadskostnad för städningen på 2000 kronor per person.

Räknar vi sedan om Helsingborgs befolkning till Sveriges och uppskattar väldigt lågt att det finns 5 000 tiggande zigenare i Sverige så hamnar vi på en månadskostnad på 10 miljoner bara för städningen efter dem. Om de är 20 000 så, ja ni fattar…

-Pettersson tycker det är orimligt, människor som svinar ned, inte kan hålla rent runt omkring sig och minst av allt städar efter sig när de flyttar är inget att hänga i julgranen. När vi dessutom vet att en del av dem jobbar extra på nätterna med olika organiserade ljusskygga aktiviteter så är kostnaderna för samhället betydande.

Myndigheter och politiker måste börja följa reglerna och skicka hem de människor som inte sköter sig och inte kan försörja sig…

Bussar med stöldgods i linjetrafik mellan Stockholm och Rumänien

Zigenare begår upp till 50 % av bostadsinbrotten

17 thoughts on “Det kostar 10 miljoner i månaden att städa efter zigenarna, minst…

  1. Det är ingen nyhet i sig, så här har det sett ut efter romer i alla tider. Varför skulle svensk godhet göra folk av dem?

  2. Uppenbart att kostnaderna enligt politiker och riskdag överväger dem Svenskas välfärd/säkerhet och intressen eftersom vansinnet fortgår.Dessutom pryder det vårt land.Idealbilden av Sverige(vykort) kommer snart bli sopor tiggare våldsbrott/rättsosäkert välkomnande land.

  3. I Malmö skulle man köra bort olaga tiggarcampare enligt alla konstens regler. När man kom dit så fanns de inte kvar utan det var nya tiggare som inte delgivits avvisningsbeslut. Så då kan myndigheterna som vanligt inget göra. På plats fanns också leende batikhäxor som säkert firade sin lobbyverksamhet på kvällen. Landet styrs nu av tiggare och batikhäxor.

  4. De ”goda” som vill ha utländska tiggare i Sverige borde själva betala saneringen.
    Varje självdeklaration till Skatteverket kan innehålla 2 rutor där den skattskyldige måste kryssa i ett ”ja” eller ”nej” till om man vill ha utlänningar i Sverige och om ”ja” är det en högre skatteavgift som finansierar de extra kostnaderna.
    Det gäller både tiggare och ”papperslösa”.

    • Det var ett bra förslag. Kryssar man ja får man betala högre skatt, vilket ingen vill. Så alla kommer att kryssa nej vilket betyder att ingen skattebetalare i Sverige vill ha invationsälendet kvaroch då blir Röven tvingad att stänga gränserna och det betyder nog att Jimmie Åkesson blir ny statsminister.

Kommentera