Flygbussarna tipsar Löfven och Fridolin

I den nya kampanjen från Flygbussarna uppmanar företaget Stefan Löfven och resten av regeringen att ta flygbussen mellan Bromma och Arlanda.

2015-04-17_1336

I går avslöjade media att regeringsplanet har flugit mellan Bromma flygplats och Arlanda. Bland annat för att hämta upp utbildningsministern Gustav Fridolin (MP) och gymnasie- och kunskapsministern Aida Hadzialic (S).

Nu väljer Flygbussarna att slå mynt av skandalen i den nya kampanjen. I annons i Dagens Nyheter i dag kan man läsa ”Men Stefan. Du verkar ha missat vår nya linje mellan Bromma Airport och Arlanda. Boka din biljett i vår app eller på flygbussarna.se nästa gång”.

John Strand är vd på Flygbussarna. – För drygt tre veckor sedan startade vi en ny linje som går mellan Bromma och Arlanda. Vi hade redan gjort annonserna för den, men med tanke på gårdagen så passade det bra att lägga in en annons till, säger han till Dagens Media och fortsätter: – Det här var helt enkelt ett bra sätt att upplysa om den nya möjligheten som jag hoppas att även regeringens tjänstemän kommer att använda sig av.

– Hur Löfven och Fridolin uppfattar det vet jag i och för sig inte, så det kan jag inte uttala mig om. Men jag har svårt att se att de tycker att det är negativt, säger Fredrik Thors, marknadschef på flygbussarna.

Flygbussarna Bromma

27 thoughts on “Flygbussarna tipsar Löfven och Fridolin

  1. Till Angelica: Visst har vi TRE block idag. Rött och blått blir aldrig överens. Men V får aldrig ingå i en regering. SD gjorde bort sig när man hotade fälla alla regeringar framöver. Då slöt dom blå DÖ. Givetvis hoppas dom att S bjuder igen om dom blåa skulle bli större än dom röda 2018. Jag tror i stället att S fortsätter att med några procents övervikt att styra Sverige under lång tid. Bryts DÖ blir läget helt annorlunda. Men SD får aldrig ingå i en allians-regering. Bli inte arg på mig nu. Jag berättar bara hur det ÄR.

    • Nej,det ser inte jag det som att det finns längre.Rött o blått sitter i en gemensam gryta nu men det gör väl ingenting för dom i och med att dom har samma vision för landet.

      SD är och ska vara ett fritt mittenparti med framtiden för sig.

      Jag vet inte varför du tror att jag skulle bli arg på dig för att du skriver din åsikt – det blir jag inte.

  2. Albin missnöje finns det i överflöd i vårt samhälle. Detta har politiker själva skapat. Man kan inte säga en sak o göra en annan. Idag har vi två block med 40% vardera. Sen SD med cirka 15%. Tyder inte det på Albin ett missnöje? Förr hade S minst 45% själva. I senaste mätningen jag läst fich S liksom M 25%. Så missnöjet är stort idag min vän. Men skyll gärna på väljarna om du tror det löser missnöjes-problemen. Trevlig Helg!

  3. …vid normal trafikintensitet tar en transport från Bromma till
    Rosenbad c:a en ½ timme…Arlanda – Rosenbad även den
    ½ timme med Taxi, då kommer kollit från punkt A till B utan
    att behöva kuta gatlopp mellan sina väljare, vilket skulle vara
    fallet om kollit fått knalla 400 meter till Bussterminalen vid
    Centralen, från Rosenbad…då till en kostnad av 470 bagis
    med Taxi 020 el. Kurir (Taxi Sthlm 520:-)…gissningsvis
    skulle en sådan vägval bespara stadskassan minst en
    skatteintäkt på 3 månadslöner från en normalsvenne…då
    ifall deghögen tog Taxi istället för privatjet i tid och otid

  4. Inte ens de 87% idioterna som fredrik reinfeldt talar om skulle få för sig en sådan idiotisk ide. Nej det skall vara de sju grovt kriminella övermänniskorna. Andra skall ligga på knä för dem, men en dag tar isis dem och sätter upp dessa sju på pålar längs gator o torg i Sverige. Kan bara säga att de har i så fall gjort skäll för att få sitta på dessa uppsatta stolpar längs gator o torg i Sverige. Många hundratusen skulle uppskata detta om de kom att få sitta på stolpar längs våra gator. De har utan tvekan gjort sig förtjänta att få en sådan uppsatt plats = eller hur. Var så säker den dagen kommer till Sverige helt säkert utan tvekan. Dessa grovt kriminella svin i sju klövern. Jag skulle njuta precis som över en miljon fattiga bestulna Svenskar om det skulle inträffa.

  5. Fridolin skyller på försvaret. Försvaret skyller på regeringen. Som vanligt alltså. Mupparna förnekar sig inte.

    • Ditt inlägg om ”muppar”är inte seriöst,enbart ett sätt att skapa missnöje, Och missnöje finns det tillräckligt av på denna blogg.

      • Ditt inlägg om ”muppar”är inte seriöst, tjejen.

        Kolla dina uppdragsgivares ”bakvända missnöje”.

        Yrkesetiska nämnden till attack mot Thomas Mattsson på Expressen.

        Expressens chefredaktör Thomas Mattsson vill inte att tidningens journalister granskas av Yrkesetiska nämnden, som är en del av spelreglerna och det självreglerande systemet.

        Det försvagar allmänhetens förtroende för yrkeskåren, skriver Ulrica Widsell tillsammans med ledamöterna i nämnden i en debattartikel på Journalisten.se.

        I en debattartikel på Journalistens sajt kritiseras Expressens chefredaktör Thomas Mattsson, TV4s programchef Viveka Hansson och Aftonbladets tidningschef Jan Helin för att motarbeta Yrkesetiska nämndens granskningar av hur enskilda journalister lever upp till yrkesetiken.

        TV4 vägrar lämna ut ett redan sänt TV-program till nämnden och Expressens chefredaktör Thomas Mattsson vill inte att tidningens journalister ska granskas av nämnden.

        ”Enligt Thomas Mattson i Medierna räcker det med att han avgör om Expressens journalister agerar rätt eller fel. […] Är PO:s granskning då också onödig?” skriver YENs ledamöter i debattartikeln.

        http://www.journalisten.se/nyheter/yrkesetiska-namnden-till-attack-mot-mattsson

    • …ryssen kan elminera 90% av Sveriges nuvarande 100
      miljarders försvar på ett dygn…är det värt pengarna?
      (återkommer ifall detta inlägg får någon respons)

  6. Har dom kapat ett plan på bilden tyckte att han till venster såg ut som en
    kapare men flygverdinnan såg helt borta ut dom kommer nog att störta
    innan bränslet tar slut….

  7. Ja vår så kallade statsminister reser ju värden runt
    och tror att han är en världspolitiker av rang, fast det
    är bara han själv som tror det, så det är kanske inte
    så konstigt att ”Inbillningsministern” Gustav Fridolin
    tror sig om att vara så viktig att flyget kan hämta upp
    honom precis som en buss?

    • Snorungen från Vittsjö,kunde nyttja en cykel som Miljöextremisterna propagerar för,att vi andra skall göra !

  8. Tror inte för ett ögonblick att de var så ovetande. De bara ljuger som vanligt.
    Ska vi se hur många dagar det går till ”det visste jag inte” ploppar ur en politikers mun, det lär inte dröja så falska som de är.

  9. Flygvärdinnan ser ut som något som katten släpat in. Andre piloten som en terrorist och kaptenen som en fjortis.

    • Med den besättningen skulle jag inte boka flygbiljett, inte ens i en flygsimulator.

    • Ser ut som de är på väg att störta in i en bergvägg! OT – de kanske är borta ur regerandet fortare än kvickt!

  10. Förnämligt! Detta är att ta debatten på uppstuds och samtidigt roa. Klart godkänt!

Kommentera