Moderat vill ha dödsstraff för vissa raser men hängs inte ut i slaskmedia

JOURNALISTIK. Moderat nämndeman från norra Sverige tyckte att det borde införas dödsstraff ”för vissa raser”. Den lokala partiavdelningen tar avstånd från personens uttalande. 

Nämndemannen luftade sin åsikt under en paus i en rättegång på onsdagen. Rättegången avbröts och personen anmälde sig jävig och klev av sitt uppdrag efter samtal med domaren.
Moderaternas ordförande på orten har ännu inte hunnit prata med nämndemannen personligen.

-Pettersson läser om denna episod som kommer från TT i Expressen, DN, Metro, SvD, Aftonbladet med flera slaskmedia. Inte en enda av dessa namnger moderaten. Märkligt, för bara några veckor sedan fylldes tidningarna med namngivna Sverigedemokrater som påstås ha uttryckt sig rasistiskt på olika forum på nätet…varför denna olikhet inför pressen?

2015-04-16_1725 2015-04-16_1715

13 thoughts on “Moderat vill ha dödsstraff för vissa raser men hängs inte ut i slaskmedia

  1. Han har väl sett och hört i rätten vad vissa ”raser” kan ta sig för så han blev förbannad. Snart får vi väl höra att han menade samerna?

  2. Du ska bara veta hur många gånger jag velat skriv det förbjudna n-ordet … Men där försöker jag sansa mig. Nåt sånt blir det inte även om jag innerst inne vill.

  3. Många av de lögnaktiga slaskmedia lever på våra skatter.” Dessa satans diktaturens kreatur”

  4. Skavlannnnnn, nu är det din tur att intervjua Batra, vilket upplägg, dagsfärskt så du inte behöver gräva 5 år tillbaka! Rena straffsparken!

  5. Och för detta kommer Anna Kindberg Batra att utfrågas och hållas ansvarig för i nästa Aktuelltsändning?

    Allt annat är otänkbart för ett ”oberoende” SVT…eller?

    Om inte gör då det rätta.

    Säg upp TV-licensen genast!

    Ring kundtjänst
    0771-91 00 04
    eller lämna ett meddelande här
    http://www.radiotjanst.se/sv/Kundservice/Avanmalan/

  6. Allt ska sättas in i sitt sammanhang, vi skulle alla uttrycka oss på detta sätt om vi fick ta del av det mångkriminella vansinnet, men uppenbarligen gör slaskmedia skillnad på SD:s politiker och andra, de saknar helt ETIK och MORAL.

  7. Hörde på radion inget nämndes om partitillhörighet, då kan man ju förstå att han inte tillhörde SD i alla fall.

Kommentera