Moderater i Västsverige vill samarbeta med SD

INRIKES. Röster höjs bland lokala moderater i Västsverige om att skrota Decemberöverenskommelsen mellan Alliansen och regeringspartierna och i stället inleda ett samarbete med Sverigedemokraterna, skriver GP.

– Förr eller senare måste vi – och det blir förmodligen de borgerliga – prata med Sverigedemokraterna, säger Arne Lernhag, kommunstyrelsens ordförande på Öckerö.

Per Vorberg i Härryda håller med.
– Det är trots allt det parti som blev tredje störst i riksdagsvalet. Jag delar inte deras uppfattningar i alla frågor, men man måste ha en viss respekt för att det är ett stort parti som många röstat på.

12 thoughts on “Moderater i Västsverige vill samarbeta med SD

  1. ” Jag delar inte deras uppfattning i alla frågor” ? Nej och
    det gör han väl inte med dom andra partierna heller, men
    det har ju gått att samarbeta med dem, och det kommer
    det att göra även med SD!

  2. Den här okontrollerade asyl och anhörighetsinvandringen som sjuklövern står för kan inte försvaras och alla som kritiserar den blir kallade därför rasister och faschister .
    Den som anser att det är nödvändigt att dra ned på volymen gällande asyl och anhörighetsinvandringen kan väl inte kallas för rasist, som är ett helt fel ord.
    Den som anser att det är nödvändigt att dra ned på volymen har ett samhällsansvar, som saknas hos regeringens politiker.
    Faschismen användes det ordet på länder som bedriver ett diktatorstyre, exempelvis Mussolinos Italien var en faschistisk regim och även regimer som i Iran, Iraq och andra Mellan Östern länder anses som faschistiska.
    Hitlerregimen var extrem faschistisk därför den var också starkt antisemitisk.
    Genom den här DÖ som kom till för att få diktatorisk makt av regeringen kan det påstås att det är faschismen.

  3. Sådana partier som inte delar SD:s uppfattningar i alla frågor är inga att lita på. En gång tjuv, alltid tjuv – säger ett gammalt talesätt.

  4. När den ”kringresande kriminaliteten” i form av zigenare och samtidigt det hela,piffas upp med ”ungdomsgäng” (även på de mindre orterna),vaknar även de döva och blinda….

  5. Hur lång tid tar det innan dessa herrar pudlar, partipiskan kommer att vina, var så säkra. Rätning i ledet!

  6. Om än kanske för sent så verkar en och annan i 7-klövern vakna. Godmorgon säger vi till dom.

  7. Ja vi är runt en miljon som sympatiserar med SD. Vi är helt vanliga svenskar med arbete, barn och barnbarn. Vi vill lämna över ett beboligt Sverige till våra efterkommande. Det vill uppenbarligen inte en majoritet av 7-klövern.

Kommentera