Pat Condell i toppform


Fega och ohederliga journalister och lika fega och ohederliga politiker får sig en avhyvling. De törs inte säga sanningen om den våldsamma och mordiska så kallade ”religion” som gärna kallar sig själva för de ”fredliga och humana”!

Rita en karikatyr av pedofeten Muhammed och mordhoten kommer direkt! Men journalisterna är för fega för att göra sin plikt och berätta sanningen om den mordiska läran!

Vi har en lägre standard för muslimers uppförande.

Vi behandlar dem som om de är mindre civiliserade.

Vi förutsätter att muslimer inte kan kontrollera sina känslor.


8 responses to “Pat Condell i toppform

 • grregory

  Alla vet att detta är resultatet av att för många batikhäxor har för mycket makt i vår ”fria väst värld”.

  Gilla

 • Varg i Veum

  ”kulturell terrorism” Mycket bra beskrivning av vad det handlar om.
  Pat synliggör även det faktum att ”vi” ser muslimer som lite efterblivna som måste behandlas med silkesvantar. Jag har länge tänkt att det bara är samhällets bild av dem som vänstern skapat i deras ständiga jakt efter offer som de kan ”strida” för. Men efter att nu länge ha levt i den kulturella terrorismen och sett vad det gjort med samhället börjar jag smått ifrågasätta min inställning.

  Mycket tyder på att just den muslimska gruppen, jämfört med vilka andra grupper som helst, innehåller oproportionerligt många omogna människor som inte har mycket annat för sig i livet än att springa omkring och känna sig kränkta över det mesta.

  Gilla

 • Grune

  Vi hade haft ett bra och väl fungerande Sverige i dag om det inte vore för att svenskarna är 1. Så enormt lättlurade och 2. Så enormt fega och rädda för att bli kallade för rasister vilket är ett ord son INTE EXISTERAR.
  Nej vad sverige behöver är ett folk som inte är så enormt FEGA.
  Jag vill mer än gärna göra något åt detta men kan inte agera ensam, ty de allra flesta som säger sig vilja aggera vågar inte när det kommer till kritan.
  Om jag var säker på att få med mig några tusen skulle jag gjärna gå i spettsen för ett tåg mot riksdagshuset för att kasta ut regeringen.

  Gilla

 • Ådärkomdenja

  Condell… med två l på slutet. Respekt.

  Gilla

 • Ludde

  Mannen är bara enastående! Säger på 6 minuter vad stora Europa inte har fattat på 20 år! Islam är själva ondskan och har alltid varit det.

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Sverige har tråkigt nog en hel samling mycket mycket grovt kriminella politiker i sju klövern. Det är ju politikerna som skall styra, men de vänder kappan för det är kalla obehagliga vindar som skrämmer sju klövern. sju klövern vet mycket väl vad som väntar Sverige. Två fd Statsministrar på rad som beskriver sju klöverns mycket grova kriminella handlingar. Folket måste vakna och resa sig upp och protestera. Det behövs ingen stor skara människor för att sätta skräck i dessa sju klöver politiker. Dessa sju klöver politiker är väl medvetna om att något kan ändras / hända mycket snabbt. Jag skriver ofta om Ceausesco och hans fru. Men så lätt vill jag inte dessa många tusen gånger värre sju klövern har gömt undan för det Svenska folket. sju klövern har bjudit in flera hundra tusen svaga människor som är beroende av att få hjälp. Svenska folket är också i mycket starkt behov av hjälp 15.000 svenskar dör av svält en miljon fattiga Svenskar lever i fattigdom o misär. sju klöver fördelar miljarder dollar på ett felaktigt och olagligt sätt som är ren stöld från det Svenska Folket. Sju klövern har uppgift att vara god man åt Svenska folket, men det bryr sju klövern sig inte om. Nej de sitter fullt upptagna att räkna ut sin gage som kommer varje månad som tack för de stal vårt liv.

  Gilla

 • Svensk lösen

  ”Vi behandlar dem som om de är mindre civiliserade.”
  Och?
  ”Vi förutsätter att muslimer inte kan kontrollera sina känslor.”
  Och??

  Gilla

  • Pica pica

   Det dråpliga i interaktionen här i väst är att de så ofta tar på sig offerkoftan och ropar om diskriminering och kränkningar samtidigt som en muslim anser sig vara en högre stående varelse än svenska otrogna.

   Men hallå, man respekterar inte en sådan människa. Antingen får de finna sig i att vi tycker synd om dem som ett barn skrubbat knät när de kör med offerrollen eller så uppför de sig som vuxna och tar ansvar för sina egna liv.

   Apropos känslor, måhända är vi svenskar återhållsamma men dessa bär sig åt som laddade vapen utan tryckpunkt. Till råga på allt anser de att det är manligt medan vi ser det som om det rörde sig om ett barn i trotsåldern, snacka om kulturkrock.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: