Betalar ingen skatt på försäljning, alla pengar går direkt ned i fickan

INVANDRING. Boken, eller gatutidningen, Sofia Z som säljs av EU-migranter på Sveriges gator kan ha gett försäljarna så mycket som fyra och en halv miljoner kronor i inkomst. Minst 60 000 av dom 70 000 tryckta exemplaren är sålda.

2015-04-10_1740

Boken Sofia Z är skriven av Gunilla Lundgren och Sofia Taikon och illustrerad av Amanda Eriksson. Sedan slutet av januari säljs den av EU-migranter på Sveriges gator.

Boken köper försäljarna för 25 kronor och ska sedan sälja för en hundralapp. Mellanskillnaden får de behålla själv.

Det är den norska ideella föreningen Folk är folk, som har gett ut boken som gatutidning. Den har tryckts i 70 000 exemplar och enligt föreningen har minst 60 000 av dessa sålts. Om alla försäljare fått fullt pris har alltså totalt fyra och en halv miljon kronor gått från köpare till säljare.

-Pettersson tycker detta är intressant. Om jag köper in något för 25 kronor, och arbetar med att sälja detta hela dagarna för 100 kronor så måste jag betala skatt. Omsättningsskatt, inkomstskatt, arbetsgivaravgift osv. Jag måste registrera ett företag, vara momsregistrerat, ha F-skattesedel etc. alternativt vara anställt hos ett företag som betalar skatt.

Varför är zigenare undantagna från våra skatteregler, ska inte de vara med och bidra till vårt gemensamma bäst?

SR

9 thoughts on “Betalar ingen skatt på försäljning, alla pengar går direkt ned i fickan

  1. Vart har Skatteverket tagit vägen de som är så pengakåta! Nej gör er plikt! Slit er från att spela fickpingis eller stå och mäta kurvan på en gurka/banan!

  2. Varför skall dom betala skatt för? Det kan dom där dumma djävla svenskarna göra. Dom betalar ju gärna 25-30% högre skatt bara dom får fler invandrare.
    Nej alla dessa kriminella skulle STRAFFBESKATTAS med 50%

  3. Enligt Erik Ullenhag så har de varit med och byggt Sverige. Förmodligen så har de bidragit med så enormt mycket i detta samhällsbygge så att inget mer kan krävas av dem i anständighetens namn!
    Krav på att de ska betala skatt och göra rätt för sig kan leda till en ny förintelse med ett nytt Auschwitz! Det kan vi väl inte ta på vårt ansvar!

  4. Zigenare är väl befriade från allt.
    Sickena jävla kriminella typer.
    Bortskämda jävlar som är duktiga på att utnyttja svenskarns naivitet.

  5. I det hör djävla landet ligger fattigdomsgränsen på tio tusen i månaden, men man tvingas betala 30% i skatt efter första tusenlappen i månadsinkomst. Hur i hela glödheta resonerar tomtarna på Rosenbad när man är så fattig att man i princip inte klarar sig men samhället vill ändå ha sitt, av oss.

Kommentera